Το τουρνουά μέχρι στιγμής ανήκει στα μεγάλα ονόματα με τις χαμένες ευκαιρίες.
Γαμημένα γρήγοροι οι Γάλλοι, αλλά πίσω, αν παίξεις γρήγορα, έχουν κενά.
Κρίμα που δεν είμαστε στην διοργάνωση. Παρτάλια ομάδες βλέπω γενικά στις θεωρητικά μεσαίες και αδύναμες, τίποτα που δεν θα μπορούσαμε να κοντράρουμε. Α! ρε Μπακαβλάκα, με τα στραβοσούτια σου τι μας έκανες!
Το τουρνουά μέχρι στιγμής ανήκει στα μεγάλα ονόματα με τις χαμένες ευκαιρίες.
Ούτε η πρώτη αγωνιστική δεν τελείωσε ρε παιδιά...
Πολύ αβανταδόρικο για τον ίδιο είναι να του χρεώσουμε την συγκεκριμένη αποτυχία όλης της ομάδας, ίσως εκτός από του οδηγού της αποστολής. Και μην ξεχνάτε ότι δεν είναι μικρό το ποσοστό των Ελλήνων που θεωρούν τον συγκεκριμένο (και αρκετούς άλλους απίθανους, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα) ποδοσφαιριστή και μάλιστα καλό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Α, ναι διαβάζει και αυτός... Ποιόν πήρε ο βάζελος τον χειμώνα για ηγέτη;;;
Όχι τον Λημνιό - τον άλλον...
dimitris67 (18-06-24)
Ε, άμα κάνεις τέτοιες ερωτήσεις, μπορεί να θεωρηθείς και ο ακρογωνιαίος λίθος της συγκεκριμένης κατηγορίας...
Στείλε ΠΜ, να περισώσουμε ό,τι προλάβουμε - μην τα ρωτάς έτσι αυτά...
Γιατί ρε; Πότε σας έκανα παρατήρηση για την άλλη κατηγορία των ερωτήσεων;;;
Πάμε ρε Γεωργία! Δεν είχε παιχνίδι στις 4 και νομίζω πως έχω πάθει τζετ λαγκ.
Δεν βλέπεις τον πιλότο πώς είναι, που ανεβοκατεβαίνει τα υψόμετρα και με παιχνίδι στις 16:00;;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πω, παράλληλα με τη γραμμή πέρασε η μπάλα, θα ήταν πιο ωραίο αν έβρισκε και στο άλλο δοκάρι.
Τι έβαλε ο νέος!
Γκολάρα πραγματικά αλλά οι Τούρκοι έχουν γλιτώσει κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αερικό7 (18-06-24)
Δεν γίνονται αυτά, χάνουν τα μαλλιοκέφαλά τους και στα καπάκια γκολ σε κενή εστία.
Nikolaos_Kokkinos (18-06-24)
Απροσδόκητα απολαυστικό το Τουρκία Γεωργία.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Λίγο πριν την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής (απομένει το βραδινό ματς Πορτογαλία - Τσεχία) μπορώ να πω πως παρακολουθούμε ένα πολύ ενδιαφέρον Euro: αμφίρροπα παιχνίδια, εκπλήξεις, ανατροπές, γεμάτα γήπεδα, πολλά και όμορφα γκολ. Δε λείπουν βέβαια τα επεισόδια - ευρωπαϊκός πολιτισμός γαρ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks