Nikolaos_Kokkinos (14-07-24)
Σε αυτές τις διοργανώσεις παίζει ρόλο και η τύχη, και απο αυτή ο Σάουθγκεϊτ είχε μπόλικη, ειδικά σε αυτό το Γιούρο. Έφτασε τελικό έχοντας πολύ εύκολο δρόμο. Παλιότερα έχουν αποκλειστεί αρκετές φορές χωρίς να το αξίζουν και είχαν και ατυχίες.
Επίσης δεν ήταν ποτέ τόσο πλήρεις όσο είναι τώρα και ο Σάουθγκεϊτ δεν εκμεταλλεύτηκε κανέναν παίκτη του. Μείναν όλοι έκλπηκτοι απο το γκολ πχ του Όλμο με τη Γαλλία ενώ ο Φόντεν έβαζε αντίστοιχα γκολ σχεδόν κάθε Σ/Κ και είναι γενικά καλύτερος παίκτης αλλά πώς να βρει τετοια ενεργεια οταν η ομαδα του περνα τη σεντρα μια φορα καθε μισαωρο; Ο Σάκα κάθε φορά που έχει αντίπαλο τον Κουκουρέγια τον έχει κάνει γιο-γιο, μιλαμε για πολλα ματς, σήμερα μια φορά στο 1v1 δεν πήγαν. Κυριολεκτικα την μοναδικη φορα που εβαλαν την μπαλα κατω εβαλαν πολυ ευκολα γκολ, μετα κλειστηκαν παλι πισω.
drizzt (14-07-24)
Του Παλμερ ηταν γκολαρα.. τοπ κλας, ζυγισμενο εκει που επρεπε.
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
panahs7 (14-07-24)
Μπράβο Φαίδων.
απο τις χειροτερες διοργανωσεις που εχω δει ποτε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι και ο Φόντεν και ο Γκρίλις και πιθανώς και ο Πάλμερ είναι καλύτεροι από τον Όλμο, ο οποίος έκανε καλό τουρνουά ακριβώς επειδή η Ισπανία έπαιξε ποδόσφαιρο που του ταιριάζει.
Όταν ο Σάουθγκέιτ αναγκάστηκε να ψάξει γκολ, το βρήκε με απίστευτη ευκολία και παρόλα αυτά δεν πήρε χαμπάρι ότι δεν ταιριαζει στην ομαδα του το στυλ που θελει να παιξει. Οποτε παιζει ταμπουρι μενει πισω στο σκορ και με 5' μπαλα κατω εχει ισοφαρισει. Ακόμα και η πολυδιαφημισμενη Ισπανια σημερα στο μικρο διαστημα που αποφασισαν οι Αγγλοι να πιεσουν, δεν μπορουσαν να ακολουθησουν και το φαγαν. Για καποιο λογο μετα ομως τους γυριζει στο δικο του μισο. Ειλικρινα πιστευω οτι τον ενδιαφερει περισσοτερο η οποια επιτυχια καταφερει να εχει τη δικη του σφραγιδα και να μην επισκιαστει απο τους ποδοσφαιριστες του (που ας πουμε συμβαινει τωρα με την Ισπανια που το πηρε, ολη η συζητηση ειναι γυρω απο τον Ροντρι, τον Γουιλιαμς, τον Γιαμαλ, τον Όλμο και ο κοουτς ντε λα Φουεντε αναφερεται σχεδον τυπικα).
drizzt (14-07-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-07-24)
^ Συμφωνώ και εγώ με την ανάλυση. Ειδικά για τον Σάουθγκέιτ, πιστεύω πως μες στο μυαλό του θέλει να εξιλεωθεί για το χαμένο πέναλτι.
its cumming home
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (15-07-24), panahs7 (15-07-24)
Πάντως ήθελα να χάσουν οι Άγγλοι για το meme της υποθεσης αλλα τωρα θυμηθηκα μια ερευνα που βρηκε οτι αυξανονται κατακορυφα τα περιστατικα ενδοοικογενειακης βιας μετα τις ηττες τους σε μεγαλα τουρνουα και στενοχωρεθηκα.
Πάει και αυτό, πλέον είναι αποδεδειγμένο πως το γιούρο θέλει τον ελαιοπαραγωγό του. Να δούμε τι θα γίνει το 2028 που το σύνθημα θα είναι it's staying home.
Nikolaos_Kokkinos (15-07-24), pirateeeeeee (15-07-24)
Κ η γερμανια στον αξονα (pun intended)
Ασία 2002 - τα υπόλοιπα μπροστά του ήταν υπερ-παραγωγές.
Η Αγγλία και τελικό που έφτασε, ήταν επιτυχία. Όταν χρειάζεται να βάλει τον Μεϊνού για να συμμαζέψει το κέντρο του και το συμμαζεύει, καταλαβαίνεις για τί ομάδα μιλάμε.
Τώρα, οι Άγγλοι, δεν είναι τόσο υπερτιμημένοι όταν παίζουν στις ομάδες τους, αλλά όποιος μου πει ότι είδε κάπου τον Φόντεν, ή τον Ράις και μαζί με αυτούς τον Κέιν και τον Μπέλλιγχαμ και η Αγγλία μπορούσε κάτι καλύτερο απόψε, ε, θέλει γιατρό. Θαύμα ήταν που χρειάστηκε 86 λεπτά η Ισπανία να σκοράρει και δεύτερο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παλι οι γαμημενοι οι ισπανοι ρε φιλε
Μιλάμε έχω βαρεθεί να τους βλέπω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το είχα προβλέψει, το έπαιξα, πήγα κοιμήθηκα χθες (τι να βλέπεις, όταν ξέρεις;) σηκώθηκα και πίνω καφέ και ετοιμάζομαι για νέα κόλπα.
Κρίμα, πάντως για τους Άγγλους! Ίσως, λόγω ιστορίας και μόνο, το άξιζαν. Από μπάλα, μην το συζητάμε.
Μέτριες, αδούλευτες ομάδες, κακό θέαμα γενικά. Άριστη διοργάνωση. Θα ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το Γιούρο.
Bookmarks