Εμενα μαρεσει που οι οπαδοι των "προηγμενων" πρωταθληματων συνεχιζουν κ ανταλλαζουν "πολιτισμο" στους δρομους της Γερμανιας..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλά όλα αυτά, οι υπόλοιποι, γιατί είσαστε κότες και δεν λέτε στον πιλότο τί έχετε παίξει;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (16-06-24), panahs7 (16-06-24), pirateeeeeee (16-06-24)
Πολύ καλή η Αγγλία, αλλά κρατάω και μια πισινή γιατί οι Σέρβοι είναι λίγο ψόφιοι τα τελευταία 2 χρόνια.
Ακόμα και αυτοί οι ψόφιοι είναι ικανοί να τους κάνουν τη ζημιά στο τέλος γιατί ως γνωστόν οι Άγγλοι όταν διασχίζουν τα στενά της Μάγχης γίνονται λουζεροομαδούλα
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Come on England!
Τα καταφερανε!
Εγώ, την συγκεκριμένη Αγγλία που είδατε σήμερα, καλή, δεν την βλέπω.
Οπωσδήποτε ποιότητα υπάρχει, αλλά φαίνεται τελείως αδούλευτη και με μία ομάδα που δεν έχει 8 αργούς στην βασική της εντεκάδα και για όλη την πλευρά την πλευρά κλασσικούς εξτρέμ, θα έχει προβλήματα.
Κυρίως, αν είναι έτσι η Αγγλία την πρώτη αγωνιστική, δυσκολεύομαι να φανταστώ τί θα δούμε στους 16 ή τους 8...
Οι Άγγλοι δεν είναι για μεγάλα πράγματα, παρόλο που έχουν καλούς παίκτες. Τα φαβορί μου:
Πορτογαλία,
Γερμανία,
Γαλλία και
Ισπανία.
Δηλαδή, τα γνωστά...
Το μόνο καλό είναι ο Southgate έχει δηλώσει ότι θα πάρει πούλο αν δεν το κατακτήσει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τα φαβορί είναι σχεδόν προφανή (την Γερμανία δεν την θεωρώ επειδή έχει τεράστια ποιοτική ανομοιογένεια ακόμα και σε παίκτες της ίδιας γραμμής): Τις εκπλήξεις θέλω.
Έχω πει για Αυστρία.
Πάλι η Ιταλία θα το πάρει γιατί την υποτιμούν όλοι, όπως το 2020.
Bookmarks