Nikolaos_Kokkinos (14-07-24)
Δύσκολο παιχνιδάκι, τελικός γαρ, είμαι με την Αγγλία και πιστεύω να μην τα κάνει σκατά όπως τέσσερα χρόνια πριν με την Ιταλία.
Vamos England.
Come on Espana?
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Levantante Inglaterra?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πάμε μωρή Ισπανία να στείλουμε πίσω στα σπίτια τους, τους άμπαλους ξυλοκόπους, ¶γγλους.
Μια και το ανέφερες, ουδείς, εκτός των Ισλανδών, δικαιούται τον τίτλο του Ξυλοκόπου Λαού. Οι φίλοι μας οι Ισλανδοί, μέσα σε 400 χρόνια, κατάφεραν να υλοτομήσουν το 99,9% των δασών του νησιού, με αποτέλεσμα σήμερα, να μην υπάρχει δέντρο ούτε για δείγμα. (το νησί, παρόλα αυτά είναι πανέμορφο και πολύ επιβλητικό)
Χρήσιμη η πληροφορία, θα το έχω υπ'όψιν πριν τολμήσω να ξαναγράψω για ξυλοκόπους. Δεν τους χωνεύω πάντως, έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους οι ¶γγλοι, οι περισσότεροι νομίζουν πως έχουν το ταλέντο των Αργεντίνων, των Βραζιλιάνων, των Γερμανών, ενώ είναι απλά μετριότητες που καταφέρνουν τα τελευταία χρόνια να παίζουν σε τελικούς επειδή η πρέμιερ έχει μαζέψει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και παίζουν σε υψηλή ένταση. Οι Ισπανοί είναι αρτίστες, είναι κρίμα να μην το κατακτήσουν θα είναι ήττα για το άθλημα.
Θα ακούσουμε το καλύτερο δίδυμο απ' όσους είναι στη Γερμανία, ας δούμε και καλή μπάλα.
Γυρίστε με το κύπελλο στην Αγγλία, για τον Κάρολο, για τις παμπ, για τις τουρίστριες στη Σκιάθο, για τον Φάρατζ και κυρίως για όλα τα σκηνικά που θα δούμε από τους πιστούς οπαδούς των Λιονταριών που αξίζουν αυτη τη χαρά.
Για ολες τις chavs που εχω φορτωσει στη ζωη μου
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Μαλακες ειμαι σε ενα χωριο στη Μανη και βλεπω το ματς σε τυπου αγγλικη παμπ με γεματο αγγλιδες κ αγγλους σε καθε τακλιν κανουν σα να μπηκε γκολ, θα παει πολυ καλα το βραδυ ετσι κ γινει καμμια κεντα
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Μ'αρεσει πολύ πάντως το ματς ως τώρα
Εχω ζαλιστει απο την ποδοσφαιρικη πανδαισια...ειδικα οι αγγλοι κλωτσανε τη μπαλα μπρος κ οτι γινει, κ οποιον παρει ο χαρος.. ενα δισ ροστερ κ ετσι
Από μπάλα και οι Ρουμάνοι είναι οι μεγαλύτεροι κλεφτοκοτάδες, αλλά όταν έρχονται εδώ, έχουν δικά τους αυγά και δεν αγοράζουν από εδώ...
2 δις ευρώ μέσα στο γήπεδο και βλέπουμε Καλαμάτα - Ιωνικός.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ότι μου αρέσει το ματς δεν πάει να πει ότι είναι ποδοσφαιρική πανδαισία. Όσο για οφθαλμίατρους αφήστε μην σκαλίζουμε τί έχει γραφτεί κατά καιρούς εδώ μέσα.
Κοιμηθείτε εκεί στην Αγγλία, δεν έρχεται.
Bookmarks