Αδικία δεν είναι, στο χέρι τους ήταν πιο εύκολη ομάδα ήθελες σε μπαράζ;
Στα πέναλτι αποκλείστηκες πάντως. Και όλοι όσοι μπήκαν δεν είχαν όμιλο με 2 φαβορί για την κούπα. Εκτός αν είναι αποτυχία που δεν πέρασες Γαλλία και Ολλανδία. Αν είχαμε κι εμείς τον όμιλο της Αλβανίας θα ήμασταν εμείς στο Euro. Το μοναδικό κακό παιχνίδι σε ΟΛΗ την προκριματική πορεία ήταν ο τελικός με την Γεωργία κι αυτό από την άποψη ότι δεν μπόρεσες να τους κάνεις γκολ. Τεράστια αδικία που δεν βρίσκεται η Εθνική στην τελική φάση, όλα τα υπόλοιπα τα λέμε απλά λόγω κόντρας με την ΕΠΟ.
Αδικία δεν είναι, στο χέρι τους ήταν πιο εύκολη ομάδα ήθελες σε μπαράζ;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Προφανώς και στον τελικό είναι αποτυχία, αν και αυτοί έπαιξαν ταμπούρι για να το πάνε στα πέναλτι. Αλλά έστω. Αδικία εννοώ με την ευρύτερη έννοια, ατυχία στην κλήρωση, πολύ καλές εμφανίσεις σε έναν όμιλο που ήσουν καταδικασμένος, πρωτιά στο Nations League και γενικά στη μεγάλη εικόνα ήταν μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν ήταν χειρότερη από πολλές που πήγαν στο Euro.
Η αποτυχία, γιατί αποτυχία είναι να μην είμαστε στο γιούρο με τους αντιπάλους που είχαμε, οφείλεται στον Πογέτ και μόνο σε αυτόν. Η αποτυχία γίνεται διπλή αν αναλογιστούμε το υλικό που μπορούσε να έχει στα χέρια του, τις επιλογές που έκανε και το θέαμα που πρόσφερε.
drizzt (11-06-24), Nikolaos_Kokkinos (10-06-24)
Καλά, ο ναρκομανής ο Σάουθγκεϊτ άφησε εκτός τον Γκρίλις;
drizzt (11-06-24)
Αυτούς τους τρεις, με την εικόνα που είχαν (οι δύο πρώτοι και πειθαρχικά) όλη τη χρονιά, ούτε και εγώ θα τους καλούσα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πωπω επεσε ταληρο
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Έχω ακούσει καλά πράγματα για την Ουγγαρία φέτος θα κάτσω να δω όσο παλέψω από το ματσάκι.
Ένα δεκαρικακι το έβαλα στο 3.75 αν κάνεις αισθάνεται γενναίος...
Nikolaos_Kokkinos (15-06-24)
Ελπίζω να μην ακολουθήσατε στον κουβά
Netscape (15-06-24), Nikolaos_Kokkinos (15-06-24)
Ευτυχώς άρχισε το Γιούρο να ξεφύγουμε από την τοξικότητα του μπάσκετ.
Εντάξει, στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι...
Εγώ έπαιξα ένα δεκαρικακι στο διπλό της Αλβανίας. Έχω έμπνευση
ΦΩΤΙΑ ΣΒΗΣΑ
mankap (15-06-24)
Έχετε λεφτά και καλοκαιριάτικα παίζετε ό,τι οικογενειακό δίτερμα βρείτε στο κουπόνι, μου φαίνεται...
voskos_7 (15-06-24)
Bookmarks