Καλύτεροι οι Γάλλοι του Πόρτο απ' τους σκέτους Γάλλους.
Ωρε κοιτατε κοσμε κατι παιχτες δισεκατομμυριων, ο Γαλλος πριν ζηλεψε τον Μαντι και εστειλε τη μπαλα απο σουτ απευθειας πλαγιο, και οι παλαιμαχοι Πορτογαλιας μετα το χασανε σε αδειο τερμα
Ου να μου χαθειτε κριαρια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλύτεροι οι Γάλλοι του Πόρτο απ' τους σκέτους Γάλλους.
Nikolaos_Kokkinos (05-07-24)
Παντως του εμπαπε του παει η στολη του Φαντομα, ας την καθιερωσει αμα ειναι
Υ/Γ καμαβιγκα: πρεπει να εχει ανοιξει καποια στανη εκει γυρω δεν εξηγειται
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το Γερμανία - Ισπανία είχε συγκινήσεις. Πόσο θέτε σε μια μέρα;
Δεν θελουμε να συγκινηθουμε, αισθανομαστε οτι εχουμε παει Ιπποδρομο, με τα ωραια μας, και βλεπουμε αγελαδες να τρεχουνε
Josimar (05-07-24), Nikolaos_Kokkinos (05-07-24)
Το "γκολ - γκολ" το λες και φορκάστ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έλα ρε, πόσο είναι ο Kokkinos Jr.; Να σας ζήσει. Άλλη εικόνα είχα για σένα: πιλοτικό γυαλί, χαβανέζικο πουκάμισο, σε κάποιον αυτοσχέδιο αεροδιάδρομο στα δάση του Μεντεγίν Κολόμπια, νύχτα.
Βοσκέ, το έχουν ρημάξει το φόρουμ με το οφτόπικ, οπότε είδα φως και μπήκα.![]()
Καλα με φανταστηκες, αλλο το ενα, αλλο το αλλο, αυτη τη στιγμη ασουμε, κατεβαζω μπυρες,.βλεπω τον συνομηλικο μου ροναλντο να προσπαθει να νικησει τον χρονο σαν συγχρονος φαραω, μιλαω με σενα, και ακουω στη διαπασων κατερινα λιολιου. Οι απο κατω ωστοσο με θεωρουν σοβαρο οικογενειαρχη! 11 μηνων, προσφατα τον βαπτισαμε, ευχαριστουμε!
Ο Ροναλντο σημαδεψε τον σταθμο ΙSS... παει η τροχια του, θα κανει επανοδο
panahs7 (05-07-24)
drizzt (05-07-24), Nikolaos_Kokkinos (05-07-24)
Θελω πολυ να βαλει γκολ ο Ροναλντο στο 120 να τελειωνουμε.. οχι τπτ αλλο , να ξεκαυλωσει λιγο γτ αλλιως θα παιζει μεχρι τα 44
Εγώ θέλω αποκλεισμό και κλάματα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν είναι συνομούλικος του Ρονάλντο ο Κόκκικνος σας δουλεύει.
estai (05-07-24)
Bookmarks