Πέναλτι για Γεωργία. Κλάμα.
Αααχχχχ πιαστο γεματο εκει ρε Χβιτσα να τους ξεβρακωσεις ρε φιλε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πέναλτι για Γεωργία. Κλάμα.
ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ Σε σμπρωχνει ο Μικαοτατζε και ο Λουτσοσβιλι , ε ρε γλεντια βραδυατικα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν χάσουν οι μαλάκες οι Πορτογάλοι από τη Γεωργία, θα φάνε τις κατάρες της ζωής τους απ' τους Ούγγρους.Από τη λιγότερο πιθανή ομάδα θα αποκλειστούν.
Nikolaos_Kokkinos (26-06-24)
Σταυρο ο Κριστιανο πηγε παγκο εξω δεξια, ελα να μου κανεις παραθεση![]()
panahs7 (26-06-24)
Βάλτε ακόμα 1 ρε Τσέχοι. Προηγήθηκαν, παίζουν με 11 και εκάτσαν πίσω σαν κοτούλες.
Και φάουλ και χέρι είδα εγώ. Ότι να 'ναι ο κόραξ. Αν και η Τουρκία θα έπρεπε να παίζει επίσης με 10.
Αν μη τι άλλο και εδώ υπάρχει σασπένς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Με γκολ οι Τσέχοι περνάνε και αφήνουν τους Τούρκους έξω. Περνάνε και οι Γεωργιανοί και μένουν έξω οι 3οι Ούγγροι και οι επίσης 3οι Κροάτες.
EDIT: δεν άντεξαν οι Τσέχοι, το πήραν το ματς οι Τούρκοι και κάπου εδώ τελειώνει η φάση των ομίλων και ξεκινάει το πραγματικό Euro![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Οι Ούγγροι γιατί μένουν έξω ρε; οι σλοβενοι μένουν έξω και οι Κροάτες. Οι άλλοι περνάνε
Έχουν χειρότερο συντελεστή τερμάτων. Αλλά έχετε δίκιο για τους Κροάτες, διόρθωσα το post
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Εν τω μεταξύ οι Σλοβένοι πανηγύριζαν από χθες ρε, καλά τα έβγαλα ότι μετράει ο συντελεστής τερμάτων. Κροατία και Ουγγαρία μένουν έξω από τους 3ους. Και μάλιστα οι Ούγγροι έπρεπε να υπομείνουν και το μαρτύριο της παραμονής τους μέχρι απόψε, για να δουν τελικά την άκυρη Γεωργία να τους πετάει έξω.
Σάββατο 29/6 - 19:00 : Ελβετία - Ιταλία
Σάββατο 29/6 - 22:00 : Γερμανία - Δανία
Κυριακή 30/6 - 19:00 : Αγγλία - Σλοβακία
Κυριακή 30/6 - 22:00 : Ισπανία - Γεωργία
Δευτέρα 1/7 - 19:00 : Γαλλία - Βέλγιο
Δευτέρα 1/7 - 22:00 : Πορτογαλία - Σλοβενία
Τρίτη 2/7 - 19:00 : Ρουμανία - Ολλανδία
Τρίτη 2/7 - 22:00 : Αυστρία - Τουρκία
Μήπως τελικά δεν ήταν αδικία που μείναμε έξω από τη Γεωργία;
Δε νομίζω ότι υπήρχε περίπτωση να παίξουμε πχ εμείς στο ρυθμό που έπαιξαν αυτοί σήμερα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
differance (26-06-24)
Πρώτο ίσως Γιούρο στην ιστορία που δεν μένει έξω καμία μεγάλη ομάδα;
Το έχω πει και θα το ξαναπώ: όταν δε μπορείς να διοργανώσεις ούτε έναν τελικό κυπέλου σαν ομοσπονδία, το παιχνίδι που αποτελεί τη γιορτή του ποδοσφαίρου σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τότε ναι, δεν δικαιούσαι να συμμετέχεις σε καμία διεθνή, ευρωπαϊκή ή παγκόσμια διοργάνωση.
chainsaw (27-06-24), Nikolaos_Kokkinos (26-06-24), voskos_7 (27-06-24)
Bookmarks