Φτουσου πουστη
Πολύ καλή ομάδα οι Τυράδες! Με τρόμαξαν απόψε.
Ισπανία, Πορτογαλία ή Πορτογαλία, Ισπανία για πολύ ψηλά. Γαλλία και Γερμανία μπορούν να προχωρήσουν, αν και έχουν κάποια θέματα μπροστά και πίσω.
Η Ελβετία μπορεί να κλείσει σίγουρα σπίτια. Φυσικά, σε νοκ αουτ φάση δεν θα της χαριστεί η δεύτερη κίτρινη στον σκόρερ.
Κρίμα και πάλι κρίμα που δεν είμαστε και μεις εκεί. Παρτάλια ομάδες βλέπω γενικά και θεωρώ πως είχαμε τα νοκ άουτ, τουλάχιστον.
Σκωτία και Ιρλανδίες δεν τις θέλεις στη διοργάνωση για την μπάλα...
Αλλά όχι και να περάσουν όμιλο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτό πάλι, που επαναφέρουν τη μπάλα από άουτ με πάσα μέσα στη μικρή περιοχή, νέα μόδα είναι? Περιμένω να δω ποιος θα κάνει πρώτος τη μαλακία και θα φάει το πιο ηλίθιο γκολ στην ιστορία του θεσμού
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Νομίζω προπέρσινος κανονισμός είναι και δεν ξέρω και πώς εφαρμόζεται...
Τι εννοείς πως εφαρμόζεται; απλά πλέον δεν ισχύει ο περιορισμός ότι η μπάλα μετά την εκτελεση του ελεύθερου δεν πρέπει να την ακουμπήσει κάποιος πριν βγει αυτή από την περιοχή.
Όντως είναι παλιά αλλαγή. Μαζί με την αλλαγή της σεντρας που δεν χρειάζεται πλέον να πηγαίνει η μπάλα μπροστά.
Όχι ρε - σε κάποια φάση μπαίνανε κάτι στόπερ στην περιοχή για να πάρουν την πρώτη μπάλα μέσα στην περιοχή και σε κάποια άλλη φάση το τέρμα εκτελούσε την επαναφορά με το προηγούμενο καθεστώς (παλιομοδίτικο είναι να κάνει την επαναφορά το στόπερ). Πού να καταλάβεις τι κανονισμός είναι;
Για να το λες, έτσι θα είναι, δεν ασχολήθηκα και τόσο σοβαρά να δω τί γίνεται με τα άουτ...
Απορώ πώς δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα κάτι κατσικανιάρηδες πονηροί που θέλουν να καθυστερούν, να τη σηκώνει λίγο ο τερματοφύλακας και να τη γυρίζει ο άλλος με το γόνατο πάλι πίσω. Εκεί loop μέχρι να λήξει. Δεν απαγορεύεται με αυτόν τον κανονισμό.
Το γόνατο θέλει περισσότερη μαστοριά για να φαίνεται ότι λείπει η πρόθεση για γύρισμα...
Με το κεφάλι και το στήθος είναι πιο εύκολο να περάσει, υποψιάζομαι...
Από πάνω απ' το γόνατο εννοούσα, με τον μηρό. Δεν έχει καμία σημασία η πρόθεση, επιτρέπεται κανονικά.
Εγώ λέω να μην το προσπαθήσει κανείς να το κάνει σε επίσημο και ειδικά αν είναι τίποτα βαλκάνιος περαστικός...
Θυμήσου πως και από που ξεκίνησε η φάση της Τότεναμ για το 2-2.
Θα υπάρχουν μπάλες κατά μήκος της γραμμής και θα τις παίρνουν οι παίκτες μόνοι τους, άλλοι τρέχοντας και άλλοι βραδύποδες.
Ναι, ο Οριέ μπήκε μέσα ολόκληρος κατά την εκτέλεση...
Bookmarks