Οκ, η τριάδα στο κέντρο της Ισπανίας δύσκολα αντινετωπίζεται αλλά νιώθω οτι η Εθνική με Μπακασέτα-Μασούρα-Πέλκα-Γιακουμάκη πιο πολύ θα ειχε απειλήσει από την Ιταλία.
Μόνο έτσι θα έβαζε γκολ η Ισπανία.
Οκ, η τριάδα στο κέντρο της Ισπανίας δύσκολα αντινετωπίζεται αλλά νιώθω οτι η Εθνική με Μπακασέτα-Μασούρα-Πέλκα-Γιακουμάκη πιο πολύ θα ειχε απειλήσει από την Ιταλία.
Ο Ρονάλντο σε τι κατάσταση ήταν ρε παιδιά γιατί δεν το παρακολουθώ...τσάμπα κρατάει θέση στο ρόστερ και τον πήραν τιμής ένεκεν ή το αντίθετο;
Ε εντάξει ο Ρονάλντο πλέον κινείται σαν καθαρό φορ περιοχής,περιμένει στην περιοχή κάποια σέντρα-κάθετη για να σκοράρει.Τιμής ένεκεν δεν θα το έλεγα καθώς παρά την ηλικία του σίγουρα δεν έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα και θεωρώ οτι δεν έχει και κάτι καλύτερο η Πορτογαλία σε αυτη την θέση.
Πάντως μέχρι στιγμής θεωρώ οτι η Ισπανία έχει δείξει τα καλύτερα δείγματα σε αυτό το τουρνουά.Σπάνια αφήνει τον αντίπαλο της να αλλάξει 3η πάσα,ενώ και στην επίθεση έχει πολύ ταλέντο,είναι άμεση και βρίσκει τρόπους να τελειώνει φάσεις με καλές προυποθέσεις χωρίς να ταλαιπωρεί την μπάλα γύρω γύρω απο την περιοχή κανά 10λεπτο.
Και να τονίσω οτι έχει παίξει και με δυο δυνατούς αντιπάλους μέχρι στιγμής.Βάμος!
Εσάς, τους άλλους, γιατί σας πείραξε η ζέστη ρε και ο Αντώνης είναι σαν να έχουμε Νοέμβριο;;;
Μην ασχολείσαι - τυπικές συμπεριφορές Βαλκανίων σε επίσημες διεθνείς εκδηλώσεις οργανισμών που δεν ενδιαφέρονται για αυτά που προβάλουν οι πρώτοι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
¶ντε ρε Μούντρικ, κάνε ένα μεγάλο παιχνίδι. Μήπως ισχύει και για την εθνική το «οι προσδοκίες σκοτώνουν την ευτυχία μας»;
Γιατί πότε έκανε και κυρίως πού;
Τον περιμένουν κάποτε, κάπου.
Να κλείσουν ξενοδοχείο να τους πεις εκεί που περιμένουν και όχι airbnb, γιατί θα καταλήξουν με λιγότερα μαλλιά και από εμένα.
Κάτι τέτοια βλέπει ο βάζελος και δεν του φτάνουν τα 25 για τον Φωτάρα...
Και πού να μην παίρναν και φάουλ με την... εμπειρία τους, οι Ουκρανοί...
Ο Σλοβάκος τερματζής φοβήθηκε την μπάλα και πήγε να γυρίσει κώλο
¶ψογο κατέβασμα μπάλας του Γιάρεμτσιουκ.
Nikolaos_Kokkinos (21-06-24)
Είδες όταν δεν περνάει η μπάλα από τον Μούντρικ, πόσο απλά γίνονται τα πράγματα;
Το πρώτο γκολ από δική του ενέργεια ξεκίνησε, αν δεν είχε κάνει λάθος πάσα, δεν θα εξελισσόταν έτσι η φάση.
Αν έκανε αυτό που ήθελε;;;
Όταν γυροφέρνει η μπάλα στην περιοχή τότε θα το φας. Βάλε Γιουσκόβιακ μέσα για ισοφάριση.
Και μετά λέμε την Οπαπαρίνα.
![]()
Το 10 της Τσεχίας είναι άρρωστο φορ...
Είναι αλλοπρόσαλλος ο καιρός στη Γερμανία.
Bookmarks