Mendilibar we will chase you with evil
με τους βασικους μεσα θα μοιρασει πολυ πονο η ομαδα φετος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Du3lisT (09-08-24)
ελα αφηστε δανεικο φευγωντας τον μιλενκοβιτς , μην σας γαμησω τον προεδρο
Du3lisT (09-08-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-08-24)
ποσο κριμα θα ειναι ρε πουστη μου να μην δουμε μαρτινς ποντενσε στα ακρα μαζι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Εμενα απο ολους αυτους, ο μονος που συνεχιζει να με αγχωνει παρ ολα αυτα ειναι το αρχιχωνι ο Ορτεγκα, κ περιμενω να δω που μου λετε οτι φετος θα βγαλει ματια...
Ακομα τα δικα.μας βγαζει παντως, κ ο αποστολο οπως φαινεται δεν θα μπορεσει να βοηθησει εκει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
καυλιαρη θειο ουτε στα φιλικα δεν τα παραταει η ομαδα.
—John Lennon
Βέλντε καυλιάρη!
Ποποπο Βελντε τρομερος
Δεν έχει σώας τα φρένας ο εκ Νορβηγίας ορμώμενος.
Γιωργαρε σορρυ αλλά μπήκε ο Βελντε και είδαμε λίγη μπάλα ρε μαλακα
τον καλο τον παιχτη τον μυριζεις δεν περιμενεις να τον δεις σε 300 ματς
Εγώ βλέπω πως μόλις μπήκαν 2-3 βασικοί άλλαξε η εικόνα.
Δυστηχως η άμυνα είναι ένα θέμα,.ο Καρμο λείπει πολύ.
Μωρη παιχταρα Μπακουλα
Έλα ρε Μπακούλα μεγάλε!!!
αξιζουν πολλες ευκαιριες τα μικρα
—John Lennon
Bookmarks