Σελίδα 16 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 6121314151617181920 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 301 έως 320 από 484

Θέμα: Προετοιμασία της σεζόν 2024-25

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.064
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.288 φορές σε 20.601 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Προετοιμασία της σεζόν 2024-25

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SKORPIOS7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην Ελλαδα να ξερεις οτι το πρεσινγκ αυτο ειναι δυσκολο να το σπασει καποιος και θα πεφτει σε λαθη
    Οταν ομως βρεις μια ποιοτικη ομαδα να στο σπασει αυτο το πρεσινγκ πισω βρισκεσαι γυμνος και πολυ ανοιχτος στην αμυνα
    Παρατηρησετο αυτο
    Βεβαια ελπιζω στην Ευρωπη να κανει αλλου ειδους φροντιστήρια στους παιχτες αλλιως με καλες ομαδες που στο σπανε με 2 3 μπαλιες ειναι βοηθα παναγια μου
    Με την Άστον Βίλα πάντως που παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα σε ρυθμό, ανάγκασε τον Έμερι να βάλει 3 στόπερ στη ρεβάνς για να μπορέσει να το σπάσει και να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Και μάλιστα έχοντας και σκορ υπέρ του που θα μπορούσε να το διαχειριστεί πιο αμυντικά. Όταν αναγκάζεις τον αντίπαλο να αλλάξει τον τρόπο που παίζει, αυτομάτως έχεις κερδίσει πολλά από πριν.

Μην περιμένετε να αλλάξει ο θείος, μας το απέδειξε περίτρανα πέρσι. Καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι και για μερικά στραπάτσα, όπως με Μακάμπι, δεν γίνεται να βγαίνουν όλα. Προσωπικά πλέον το απολαμβάνω φουλ, παρότι πέρσι στα πρώτα παιχνίδια το έκραξα ως αφελές. Ο Ντε Ρόσι χθες είπε ότι υπέφεραν απ' το πρέσινγκ, ενώ μπροστά είχαν Άμπραχαμ και Ντόβμπιγκ και δεν απείλησαν καθόλου, γιατί δεν έφτανε ποτέ η μπάλα.

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (04-08-24)

Το avatar του χρήστη Αερικό7

Thanks
    352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 817 φορές σε 541 μηνύματα
    Ignore User

Η ομάδα ρολάρει άγρια, αυτή τη στιγμή ξεχωρίζει τόσο πολύ η πίεση στην αντίπαλη άμυνα γιατί στο κέντρο (που είναι ο μετρονόμος του παιχνιδιού) παίζουμε με Ντόι, Μπιανκόν, Ρέτσο, Μπακούλα, Μουζακίτη και δεν μπορείς να έχεις κατοχή με κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Ας μπουν με το καλό οι Στάμενιτς, Γκαρθία, Έσε, Όρτα και θα δούμε και άλλα κόλπα.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.343 φορές σε 18.978 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ έχω μία επιφύλαξη από πέρυσι, για το τί μπορεί να γίνει σε ντέρμπι που θα βρεθούμε πίσω στο σκορ και δεν μπορώ να προδικάσω το αποτέλεσμα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, ειδικά όταν δεν έχω δει τα κανονικά χαφ ακόμα. Ο θείος, από την μεριά του, πέρυσι έδειξε ότι δεν είναι μονοδιάστατος στον τρόπο που διαχειρίζεται τακτικά την ομάδα αφού είδαμε τέρμα επιθετικό παιχνίδι με την Μακάμπι, πολλή πίεση στην αρχή με την Φενέρ μέσα, αλλά άμυνα πολύ χαμηλά χωρίς πίεση ψηλά έξω, άμυνα και πίεση μεταξύ των περιοχών, χωρίς έντονο πρέσσινγκ με την Βίλα έξω, άμυνα χωρίς τρελλό κυνήγι κάτω από το κέντρο στο εντός και πρέσσινγκ να εντείνεται με το πέρασμα της ώρας στον τελικό... Άρα, μάλλον ξέρει και μπορεί να τα κάνει όλα αυτά.
    Η χθεσινή εικόνα, το μόνο που με αφήνει να σκέφτομαι σαν πιθανό πρόβλημα είναι η ελπίδα να μην είναι τόσο λυμένη η ομάδα από την αρχή της χρονιάς, γιατί δεν ξέρω τί προόδους μπορεί να έχει κάνει η εκγύμναση, που εμένα λογικά θα μου διαφεύγουν, αλλά η προηγούμενη εμπειρία μου λέει, αν βγάζουμε τέτοιο παιχνίδι τώρα, να περιμένω αρκετά προβλήματα μυικών τραυματισμών κατά τη διάρκεια της χρονιάς...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.563
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.403 φορές σε 4.484 μηνύματα
    Ignore User

Θα κάνει σωστή διαχείριση ο θείος μες τη χρόνια. In Mendilibar we trust.

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.357 φορές σε 3.991 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έχω μία επιφύλαξη από πέρυσι, για το τί μπορεί να γίνει σε ντέρμπι που θα βρεθούμε πίσω στο σκορ και δεν μπορώ να προδικάσω το αποτέλεσμα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, ειδικά όταν δεν έχω δει τα κανονικά χαφ ακόμα. Ο θείος, από την μεριά του, πέρυσι έδειξε ότι δεν είναι μονοδιάστατος στον τρόπο που διαχειρίζεται τακτικά την ομάδα αφού είδαμε τέρμα επιθετικό παιχνίδι με την Μακάμπι, πολλή πίεση στην αρχή με την Φενέρ μέσα, αλλά άμυνα πολύ χαμηλά χωρίς πίεση ψηλά έξω, άμυνα και πίεση μεταξύ των περιοχών, χωρίς έντονο πρέσσινγκ με την Βίλα έξω, άμυνα χωρίς τρελλό κυνήγι κάτω από το κέντρο στο εντός και πρέσσινγκ να εντείνεται με το πέρασμα της ώρας στον τελικό... Άρα, μάλλον ξέρει και μπορεί να τα κάνει όλα αυτά.
    Η χθεσινή εικόνα, το μόνο που με αφήνει να σκέφτομαι σαν πιθανό πρόβλημα είναι η ελπίδα να μην είναι τόσο λυμένη η ομάδα από την αρχή της χρονιάς, γιατί δεν ξέρω τί προόδους μπορεί να έχει κάνει η εκγύμναση, που εμένα λογικά θα μου διαφεύγουν, αλλά η προηγούμενη εμπειρία μου λέει, αν βγάζουμε τέτοιο παιχνίδι τώρα, να περιμένω αρκετά προβλήματα μυικών τραυματισμών κατά τη διάρκεια της χρονιάς...
    Εμένα η φυσική κατάσταση δεν με προβληματίζει, έχουν αλλάξει πολλά στο 2024. Όμως συμφωνώ για την εικόνα ότι δεν γίνεται να κριθεί όταν δεν έχουνε δει τους 5 βασικούς μέσους και επιθετικόυς ούτε δευτερόλεπτο.

Thanks
    352
    Ignore User

Στό πρώτο σκέλος συμφωνώ, το ίδιο και με τον προβληματισμό του δευτέρου εκεί όμως θα αντιτάξω και κάποιες σκέψεις.
    Στα 6 φιλικά παιχνίδια έχουν χρησιμοποιηθεί 20 παίκτες, από αυτούς οι 5 είναι κάτω των είκοσι, οι εννιά είναι μεταξύ 20-25, τέσσερις από 25 έως 29 και μόνο δύο έχουν το 3 μπροστά.
    Ο Μέντι πέρσι ήρθε Φλεβάρη και εφάρμοσε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού, με παίκτες που δεν ήξερε και με μικρότερο ρόστερ, από τα πρώτα παιχνίδια και αν θυμάμαι καλά μόνο οι Όρτα και Ορτέγκα (Ζέλσον και Ρίτσαρντς είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις) έβγαλαν θλάσεις, του τελευταίου μπορεί και να είχε αποφευχθεί εάν γινόταν νωρίτερα αλλαγή στο Μπέρμιγχαμ. Άρα, η δουλειά του Μουρίκη, σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο, και το γεγονός πως ο Μέντι προετοιμάζει την ομάδα από την αρχή είναι ένα καλό σημάδι πως δεν θα έχουμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Η περσινή χρονιά δεν είναι κριτήριο της αξιολόγησης της εκγύμνασης του θείου. Αν και στο τέλος η ομάδα σταδιακά έβγαλε ενέργεια και ίσως περισσότερη από αυτή που έβγαζε προ του θείου, που θεωρητικά ήταν και πιο φρέσκια και είχε και λιγότερους αγώνες αναλογικά. Επίσης, εγώ πέρυσι, εκτός από τον γνωστό κοπρίτη, τον πεθαμένο που φέραμε στην αρχή (που και αυτός τον Ιανουάριο μέχρι να έρθει ο θείος του έσκασαν) και τον πεθαμένο που φέραμε το χειμώνα, μυικά προβλήματα δεν είδα να έχει κανένας, σε βαθμό που να αμφισβητείς τον γυμναστή.

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.988
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.564 φορές σε 6.258 μηνύματα
    Ignore User

Πιστευω οτι ηταν κ το κινητρο τεραστιο κ τα δωσαν ολα, μπορει σε αλλες φασεις αν δεν αγγιζαμε τελικο να μην τρεχαν κ τοσο. Τελοσπαντων θα δουμε. Το σιγουρο ειναι οτι φαινεται να ξερει τι κανει. Κ το βγαζουν κ οι παικτες αυτο προς τα εξω, κ βγαζει κ υγεια κ ολη η ομαδα κ το κλιμα φαινετε καλο.
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Ό,τι και να είναι το κίνητρο - και οι άλλοι επαγγελματίες είναι και διαχρονικά καλύτερα δουλεμένοι. Αν ήταν τόσο ρομαντικές οι υπερβάσεις, οι αποθεραπείες και οι φυσιοθεραπευτές θα ήταν ακόμα εμπειρικοί και για δουλειά θα πουλούσαν βρώμικα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα η φυσική κατάσταση δεν με προβληματίζει, έχουν αλλάξει πολλά στο 2024. Όμως συμφωνώ για την εικόνα ότι δεν γίνεται να κριθεί όταν δεν έχουνε δει τους 5 βασικούς μέσους και επιθετικόυς ούτε δευτερόλεπτο.
    Και ότι δεν τα έχουμε δει, τα χαφ, πάλι, καλό δεν το λες... Αλλά ασ' το για αργότερα...

Thanks
    352
    Ignore User

Η περσινή χρονιά δεν είναι κριτήριο της αξιολόγησης της εκγύμνασης του θείου. Αν και στο τέλος η ομάδα σταδιακά έβγαλε ενέργεια και ίσως περισσότερη από αυτή που έβγαζε προ του θείου, που θεωρητικά ήταν και πιο φρέσκια και είχε και λιγότερους αγώνες αναλογικά. Επίσης, εγώ πέρυσι, εκτός από τον γνωστό κοπρίτη, τον πεθαμένο που φέραμε στην αρχή (που και αυτός τον Ιανουάριο μέχρι να έρθει ο θείος του έσκασαν) και τον πεθαμένο που φέραμε το χειμώνα, μυικά προβλήματα δεν είδα να έχει κανένας, σε βαθμό που να αμφισβητείς τον γυμναστή.
    Ένας προπονητής δεν βγάζει το πρόγραμμα με τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, αυτός διαλέγει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξει η ομάδα του και τα υπόλοιπα τα κάνουν οι συνεργάτες.Ο Μέντι ήρθε στα μέσα της χρονιάς, έδωσε το στίγμα για το πως θέλει την ομάδα και οι πάντες, από παίκτες μέχρι και τον φροντιστή, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.
    Δεν υπάρχει καλυτερο κριτήριο από τις λιγοστές απώλειες της περσινής χρονιάς για το τι να περιμένεις φέτος στο θέμα μυικών τραυματισμών, όταν η ομάδα δουλευτεί με την άνεση της από το ίδιο προπονητικό και ιατρικό επιτελείο.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Για αυτό μιλάω για γυμναστική και όχι για προπόνηση - όχι για να γεμίσει το ποστ...
    Είναι ευκρινής η διάκριση.

Thanks
    352
    Ignore User

Κατατοπιστικότατος.

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.415
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.235 φορές σε 11.968 μηνύματα
    Ignore User

Τελοσπαντων όλα χάλια θα πάνε ετοιμαστείτε για πέτρινα χρόνια.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (05-08-24)

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.357 φορές σε 3.991 μηνύματα
    Ignore User

Ό,τι και να είναι το κίνητρο - και οι άλλοι επαγγελματίες είναι και διαχρονικά καλύτερα δουλεμένοι. Αν ήταν τόσο ρομαντικές οι υπερβάσεις, οι αποθεραπείες και οι φυσιοθεραπευτές θα ήταν ακόμα εμπειρικοί και για δουλειά θα πουλούσαν βρώμικα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Και ότι δεν τα έχουμε δει, τα χαφ, πάλι, καλό δεν το λες... Αλλά ασ' το για αργότερα...
    Μα ακριβώς επειδή δεν τους έχουμε δει ακόμη θεωρώ σίγουρο ότι τουλάχιστον ο ένας αποκλείεται να παίξει. Για αυτό φωνάζω σαν τρελός για χόρτα.

Thanks
    20.064
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελοσπαντων όλα χάλια θα πάνε ετοιμαστείτε για πέτρινα χρόνια.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα ακριβώς επειδή δεν τους έχουμε δει ακόμη θεωρώ σίγουρο ότι τουλάχιστον ο ένας αποκλείεται να παίξει. Για αυτό φωνάζω σαν τρελός για χόρτα.
    Κοίτα τον, που πάει να καβαλήσει και τον jonk (άσε εμένα) στη γκρίνια: Τα χόρτα, δεδομένο το έχουμε ότι θα τα φέρει - ούτε ο Δημήτρης έχει πει ότι και έτσι είμαστε καλά. Αν και για εμένα από το δεξί σέντερ μπακ και προς τα αριστερά βλέπω περίεργη εμπιστοσύνη...

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.613
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.228 φορές σε 5.485 μηνύματα
    Ignore User

Έγκλημα να μην πάρει άλλο στόπερ και εγκληματακι να μην πάρει άλλο αριστερό Μπακ.

Και το λέω εγώ που δεν γκρινιάζω.

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.864 φορές σε 2.244 μηνύματα
    Ignore User

Στη μέχρι τώρα προετοιμασία έχουμε ξεκάθαρους κερδισμένους και χαμένους.

Περισσότερους πόντους θεωρώ κέρδισε ο Ζέλσον, δραστήριος και παραγωγικός, μακάρι να μείνει μακριά από τραυματισμούς και θα βοηθήσει.

Μετά θα έβαζα όλους μικρούς της κ19 αλλά κυρίως τον Μουζακίτη, για τον οποίο πίστευα ότι είχε το ψηλότερο ταβάνι από τους μικρούς αλλά ήταν ο λιγότερο έτοιμος λόγω δύναμης, όμως φαίνεται ότι έχει δουλέψει και επίσης διαβάζει το παιχνίδι εξαιρετικά για την ηλικία του. Πάντως και οι 4 στάθηκαν εξαιρετικά.

Ο Μπιανκόν ήταν πολύ καλός στα παιχνίδια που έπαιξε, ειδικά με τη Ρόμα. Έχει καλή τεχνική για αμυντικός, είχε καλές τοποθετήσεις που ήταν το θέμα του πέρσι, παίζει και πολλές θέσεις.

Οι "χαμένοι" τώρα.

Νο1 νομίζω θα έβαζα τον Πασχαλάκη που εξ αρχής ο Μεντιλίμπαρ δεν τον εμπιστευόταν αλλά φαίνεται πλέον να είναι 3ος ή και υπό παραχώρηση.

Ο Άμπεϋ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα όσο έπαιξε, αβέβαιες ενέργειες, κακές πάσες και αμυντικά λάθη.

Ο Ορτέγκα επίσης, αν και όχι κακός (το πέναλτι με τη Ρόμα ήταν βουτιά), έδειξε ότι δεν είναι σε επίπεδο που θα έπρεπε για να "κλειδώσει" τη θέση.

Jury still out για τα 2 χαφ που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη, τον Κοστίνια που κακός δε φαίνεται αλλά είναι πίσω σε σχέση με τον Ροντινέι, και τον Πιρόλα που έδιξε πολύ καλός στις μονομαχίες αλλά θέλω να δω και αν έχει ταχύτητα και πάσα.

Thanks
    20.064
    Ignore User

Εγώ λέω θα αποκτηθεί δεξιοπόδαρος στόπερ και θα πάρει πουλί ο Ντόης.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Δηλαδή, θα αποκτηθεί πουλί και θα παίζει δεξιοπόδαρος στόπερ ο Ντόη...

Σελίδα 16 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 6121314151617181920 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές