Δοκίμασε να κάτσεις κάτω από τον ήλιο με τσίπουρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (02-06-24)
Paneas (03-06-24)
Και στο Europa θα φορέσουμε αυτό.
![]()
Μια ανάλυση για τη συμμετοχή μας στο Europa.
Δεν ξέρω ποιος έβαλε το σήμα στον τίτλο αλλά είναι το σήμα του conference
Θα εισάγω το παραπάνω στο σύστημα για να χρησιμοποιήσουμε αυτό (με την άδειά σας φυσικά)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ποιός καραγκιόζης βάζει ό,τι εικονίδιο να 'ναι στα θέματα; Ρε μαλάκες, θα συνέλθετε ή θα πάτε σόλο κλαρίνο, όλο το καλοκαίρι μέχρι να ξαναπαίξουμε Ευρώπη;
Αυτό κατέκτησα - ξέχασα ότι είχε και άλλο...
Με βάση τα simulations που έτρεξε η Uefa είπε ο Καρπετόπουλος, χρειάζονται 9-10 βαθμοί για πρόκριση στην επόμενη φάση (έστω στα playoffs).
8 θα θελεις
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Δεν βλέπω πως θα μένουμε απ εξω...
Αν παίζουμε εμείς, μένεις έξω και με 11...
drizzt (08-06-24), giovanni#10 (08-06-24), panahs7 (08-06-24)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Μέχρι 16, φτάνεις...
Κερκιδάρα στο Σαν Μαμές και το σημείο συνάντησης θα είναι το Ζαλντιμπάρ όπου θα πίνουμε τσίπουρα με τους Βάσκους φίλους μας.![]()
Άμα θέλουμε να πάμε παρακάτω, βλέπουμε από φέτος τον επόμενο στόχο και πώς θα γίνει και η προσέγγιση είναι μόνο η φετινή: Υποχρέωση δεν έχουμε, αλλά μέχρι να βρεθεί κάποιος να μας βγάλει έξω, μόνοι μας δεν θα βγούμε.
Ακόμα και τώρα, δεν έχετε συνειδητοποιήσει την ζημία που έκανε σε επίπεδο νοοτροπίας η περίοδος Ντούσαν στον Ολυμπιακό.
pirateeeeeee (09-06-24)
Πάντως δεν υπάρχει ομάδα που να πεις ότι αποκλείστηκες πριν γίνουν τα παιχνίδια (πχ Μπάγερν, Ρεάλ, Σίτι κτλ). Τουλάχιστον προς το παρόν με τα δεδομένα που έχουμε, γιατί μπορεί πχ η Γιουνάιτεντ να κάνει ρόστερ για πρωτάθλημα (χαχα τι λέω).
Το μόνο πρόβλημα που έχει αυτή η διοργάνωση είναι ότι δίνει το καλό το εισιτήριο και κάποιο φυτό όπως η Μάντσεστερ, παίζει να το κυνηγήσει για να κόψει δρόμο, καθώς από το Πρωτάθλημα, δεν γίνεται...
Που, κάποτε η Μάντσεστερ, πρέπει να σταματήσει να βγαίνει Ευρώπη εν γένει και όλοι ξέρουμε και γιατί βγαίνει και γιατί δεν υπάρχει κανονισμός... Χεράκι - χεράκι με την άλλη της πόλης, που την έβγαλε Ευρώπη να πάνε στο διάλο, μπορούν;;;
Bookmarks