"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (24-09-24)
Δεν διορθώνουν έτσι τα εκ γενετής νοητικά νοσήματα...
chainsaw (24-09-24), panahs7 (05-09-24), pirateeeeeee (06-09-24)
χωρις φιλαθλους στο νοτιο και βορειο τμημα του γηπεδου θα ειναι η Λυων στις 26 σεπτεμβριου που θα παιξουμε εκει. τιμωρηθηκε απο την Ουεφα λογω επεισοδιων στο τελευταιο της ευρωπαικο παιχνιδι περσι με την Γουεστ χαμ.
hang your demons
Αυτό, αν γινόταν στο Βελοντρόμ, ίσως να ήταν μειονέκτημα για τον φιλοξενούμενο...
voskos_7 (03-10-24)
Τον πήγαν από 5ο - 7ο μαζί με κάποια Γκιμαράες. Και δεν έχουν παίξει ακόμα, να σημειώσω..
πιο πιθανο να παρουν τον μπουτσον παρα να το παρουν![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Φλεσσα ποτε θα ανοιξεις τον αγωνα ωρε?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (24-09-24)
Αθλητικοί Βοριάδες στο Europe One γ κάνω τον Κωστάκη:
Αντώνη!
Ρε σεις πουναι ο Φλεσσαντωνης? σε λιγο αρχιναει το ματς, και δεν εχω θρεντ να κανω τις γνωστες τακτικες αναλυσεις μους για τις οποιοες αλλωστε εχω γινει γνωστος μουαχαχαχαχα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν και δεν συνηθίζω να δίνω οδηγίες, αλλά βλέπω ότι και εσείς ταβανιάζετε, έχεις σκεφτεί να κάνεις τεχνική ανάλυση με το αρχικό σενάριο να το έχεις πάρει από κάτι που διάβασες στο σκάκι;;;
Δεν έχεις ελπίδα... Κάθεσαι πάνω σε χρυσωρυχείο, δίπλα και από την ταμπέλα και περιμένεις να ανοίξει απέναντι το opap play.
Ρε δεν έχει ανοίξει ακόμη θέμα του ματς;
Bookmarks