Ξερω γω φοβηθηκα μη με πουνε μαυραγοριτη![]()
Ο τελευταίος που ορκιζόταν εδώ μέσα, δεν είχε και τόσο καλή εξέλιξη...
Καμία σχέση μεν, αλλά θυμίζεις περίεργες καταστάσεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ξερω γω φοβηθηκα μη με πουνε μαυραγοριτη![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (10-04-25)
Paneas (10-04-25)
Η Πρέστον μπλε δε φοράει ρε παλικάρια;;;;
giovanni#10 (10-04-25)
Η Ατλετικο έβγαλε μια καυλαριστή φανέλα.
![]()
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Διέρευσε η εντός έδρας εμφάνιση της Φενέρ η οποία είναι εξαιρετική ριγωτή και δεν νομίζω πως η αντίντας για τους Τούρκους έκανε αποκλειστικό σχέδιο.Με την βοήθεια του Chat gpt την μετέτρεψα σε ερυθρόλευκη και το αφήνω εδώ.
mankap (13-04-25)
Ωραία είναι, μοιάζει με την περσινή, αλλά προσωπικά δεν είμαι φαν τόσο λεπτής ρίγας. Επίσης θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψει το λευκό σορτσάκι σε φανέλα που κυριαρχεί το κόκκινο, όχι να είμαστε σαν γαλατάδες. Και ερυθρόλευκες κάλτσες με ρίγες, καυλερές λατινοαμερικάνικες.
Ενημέρωση για την επετειακή:
Η δεύτερη παρτίδα θα είναι διαθέσιμη από Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου αποκλειστικά από το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] .
Οι παραδόσεις στους αγοραστές, θα πραγματοποιηθούν μετά τις αργίες των ημερών του Πάσχα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Αναφορικά με την τρίτη παρτίδα της συλλεκτικής επετειακής φανέλας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν προ-παραγγελία από 30 Απριλίου, ηλεκτρονικά μέσω του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
panahs7 (15-04-25)
Σήμερα στις 11.00 στο Shopflix η 3η παρτίδα της φανέλας.
noobystyle (25-04-25)
Κατεβάστε την εφαρμογή shopflix και θα παραγγείλετε σε 1 λεπτο απλα θελει 2 μηνο η παραδοση, οτι πρεπει δωρο για ονομαστικη εορτη!
Θα μου άρεσε για δεύτερη εμφάνιση να είχαμε ολοκόκκινη με λεπτή ρίγα σαν αυτή που θα φοράει η Νοτινγχαμ του χρόνου
![]()
Τι δεύτερη τι τρίτη ρε Τάκη, στη ντουλάπα μου θα τη βάλω.
panahs7 (15-05-25)
ρε μαγκες εχει βρει κανεις καμια αξιολογη ρεπλικα των 100 ετων?Την προλαβα την τσιμπησα την original αλλα στο γηπεδο δε μου παει η καρδια να τη βαλω, βλεπω παιζουν πολλες στα 15-20 ευρω ρεπλικες αλλα ειναι αμφιβολου, εχει εντοπισει κανεις τιποτα να ειναι τιμιο?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks