Fanatik: «Κίνηση του Ολυμπιακού για τον Γιαζίτσι, προχωρούν θετικά οι συζητήσεις και αναμένονται σύντομα υπογραφές»
Όχι - μην το λες: Περισσότερο για να μην πάρουν οι υπάρχοντες τους οπίσθιους μηριαίους και τους προσαγωγούς στην αμασχάλη, θα έλεγα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Fanatik: «Κίνηση του Ολυμπιακού για τον Γιαζίτσι, προχωρούν θετικά οι συζητήσεις και αναμένονται σύντομα υπογραφές»
οταν καπνιζει ο Ουνάς εσυ δεν πρεπει να μιλάς
ειναι 27 χρονων αν τον αναστησουμε θα μας δωσει αρκετα.
hang your demons
Τον Γιαζίτσι τον είχαμε πλησιάσει και νωρίτερα και δεν ήθελε ούτε να ακούσει για Ελλάδα. Ουδέποτε προχώρησε αρκετά η περίπτωσή του για να τον κόψει ο προπονητής.
τον πετας μεσα στην 11αδα και αν σου βγει δεν τον ουνας με τιποτα μετα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (25-09-24)
Ουνασουγα..
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (24-09-24)
Αντώνη; Εδώ; Τίποτα;;;
Αυτόνανε, τονε ρωτάς άμα του κάνουμε εμείς, γιατί αυτό λέμε τόση ώρα...
βλεπω και τους δυο να τους παιρνουμε. τον εναν για πισω απο τον φορ και τον αλλον για εξτρεμ μιας και κει εχουμε ξεμεινει.
βεβαια αν ισχυει οτι συζηταει και με αλλες ομαδες ο Γιας θα μας πει αντε γιας
hang your demons
Nikolaos_Kokkinos (24-09-24)
Αντωνη, με πηρε ο Ροντινει τηλεφωνο ρε, ακομα λεει ? Να μπουν για ζεσταμα η προλαβαινει να βγαλει κανα στορυ ακομα ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μάλλον πρέπει να το βάλω μπροστά σκαστό με δευτέρα...
Φαρσοκωμωδία!
Θέλω να ηρεμήσεις, αρχικά.
Είδατε άνθρωπος ρε; Δεν αξίζει αυτός τώρα, για πάρτη του να γίνει και τρίτη μεταγραφή;;;
Να βλέπουμε τα καλά: Το είδαν τώρα. Άλλες φορές χτυπιόμασταν σαν τα χταπόδια μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.
Κοντα σε Ουνας γραφουν. Απο τα λιγα που εψαξα και βρηκα δεν ειμαι αισιοδοξος αλλα ενταξει απο την αγορα των ελευθερων δεν ειναι ευκολο να βρεις και το μεγαλο κελεπουρι. Ειναι χωρις ομαδα εδω και κατι μηνες. Απλα δεν μου αρεσει η ιδεα να παρουμε καποιον ή καποιους αυτη την εποχη αν δεν ειναι παιχτες που υπαρχουν σοβαρες πιθανοτητες να βοηθησουν.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Bookmarks