SKORPIOS7 (21-06-24)
Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εξασφαλίζουν τις μελλοντικές. Αν μου μαζέψεις 3 αργούς 30χρονους και έναν αργό νέο που μόλις έφερες από τη Σερβία στα χαφ, πάρεις έναν αργό για φορ και γίνει καμία κέντα και πωληθεί κανένας Έσσε, δεν ανανεώσει κανένας Φορτούνης και ο Κάμπιας δεν επαναλάβει αυτήν την χρονιά (που τίποτε από όλα αυτά δεν αποκλείεται να συμβεί), βρες μου τον τρόπο που θα παίξει το συγκεκριμένο σύνολο που σου περιγράφω την μπάλα που είδες και ποιός μάγος θα το καταφέρει με ποιόν τρόπο.
Είπαμε, ο θείος, τώρα που θα διαλέξει παίκτες ο ίδιος, θα φανεί στο ακέραιο. Η συγκεκριμένη χρονιά που πέρασε, ήταν ειδικών συνθηκών με πολλά επιβαρυντικά στην αρχή, τα οποία έγιναν ελαφρυντικά για τον θείο και ό,τι καλό έκανε, δεν μπορεί να αναιρεθεί. Η επόμενη χρονιά, που αλλάζουν τα δεδομένα, είναι άλλη ιστορία.
Προφανώς και έχει χρόνο και οι όποιες επιλογές θα θεωρηθούν δικές του - αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να πλακωθούμε στα τσιμπούκια, ότι όλα (ΑΝ γίνονται όπως διαφαίνονται τώρα) θα τα κάνει τέλεια, ή στη σιωπή.
Εγώ ξανοίγομαι από τώρα και λέω ότι καλό είναι την τράπουλα στον σκληρό πυρήνα του ρόστερ, να μην την ανακατέψουμε πάρα πολύ, ή αν αναγκαστούμε, τουλάχιστον να κάνουμε επιλογές στο ίδιο μήκος κύματος με αυτές που έγιναν τον χειμώνα και μας βοήθησαν. Και μην ξεχνάμε ότι έμπειρους έχουμε - δεν χρειάζεται να μαζέψουμε πολλούς και αργούς έχουμε και δεν χρειαζόμαστε κανέναν παραπάνω για αυτό που λέμε ότι θέλουμε να κάνουμε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
SKORPIOS7 (21-06-24)
Λιάνκο το νέο όνομα που γράφτηκε σήμερα για την άμυνα.27 χρονών ανήκει στην Σάουθάπτον και έπαιζε ως δανεικός στην Αλ Καμήλα του Πέδρο Μάρτινς.
Η Πόρτο είπε πόσα θέλει και υπάρχουν ομάδες να τα δώσουν, λέω εγώ...
Ποιος είναι αυτός ο Λιάκος;
Ένας αρματωλός από το λεφούσι του Κίτσου του Καράμπελα, με τ' όνομα ωρέ...
SKORPIOS7 (21-06-24)
Δανεικός από τη Σαουδάμπτον στην Αλ Αυτή, του Μάρτινς...
Μη μπαίνεις γκαβλωμένος στο πρακτορείο σαν να έχεις ραντεβού με την τύχη - δεν έχεις...
αμα γκρινιαξω για τους παικτες που κοιταμε μεχρι τωρα θα μου προσαψετε την κουπα του κοφερασιον στη μαπα?
hang your demons
SKORPIOS7 (21-06-24)
Το έχω κάνει εγώ ήδη: Δεν θα σου το συνιστούσα...
Απλά και πάλι εμπιστευόμαστε τους ίδιους μαλάκες αρδ που τους σέρνουμε τα πάντα αλλά άμα πουν "ενδιαφερόμαστε για τον x" εμείς το δένουμε ευαγγέλιο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Όταν πετάνε τυχαία ονόματα, δεν είναι να ασχοληθείς - εκεί που βλέπεις όμως ότι συγκλίνουν τα χαρακτηριστικά, πρέπει να αρχίσεις να υποψιάζεσαι ότι όντως, κάπου εκεί είμαστε.
Πως γίνεται να γκρινιάζετε στη μπάλα που πήρατε ευρωπαϊκό ενώ στο μπάσκετ που πήραμε τα αρχιδια του π&π σαν φακελάκι από τσάι οποίος πάει να γκρινιάξει να δαγκώνετε δεν το πιάνω, αλλά φάση έχει.
giovanni#10 (21-06-24), Nikolaos_Kokkinos (21-06-24), SKORPIOS7 (21-06-24)
Δεν σου κάνει εντύπωση που στη μπάλα γκρινιάζω και στο μπάσκετ μαζεύω;;;
Nikolaos_Kokkinos (21-06-24)
Εξηγούμε πιο πάνω και στο μπάσκετ γιατί συμβαίνει αυτό. Και όταν δεν θέλουμε οπαδούς - φασαίους στο γήπεδο, να μάθουμε να είμαστε εμείς οι πρώτοι που δεν θα αντιδρούμε έτσι. Ούτε το μπάσκετ χρειάζεται προγραφές, ούτε η μπάλα λιβάνισμα.
Όποιος κωλοκάθεται τώρα λόγω Κονφερενς, βλέπει να βγαίνουν Μεϊτέδες στο ρεπορτάζ και περιμένει να ξαναδεί πρώτα το αποτέλεσμα για να μιλήσει μετά είναι κότα.
redbaron (21-06-24)
Εσύ τί πετάγεσαι ρε; Αγιακατσίκα, ε Αγιακατσίκα...
Οχι τιποτα περαστικος ημουνα Ντεμη, ολα καλα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Paneas (21-06-24)
Bookmarks