Άνοιξε, σελίδα.
ευκαιρια να παρει ακομα καλυτερους απο ορτες. αλλα με το σταφ το αχρηστο που εχει βαλει ο βαγγελας πολυ αμφιβαλλω.
hang your demons
Άνοιξε, σελίδα.
Οι επιστροφές είναι μια χαρά αρκεί να μην επιστρέφουν από τη σύνταξη
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ναι, σε επιλεγμένα ματς έπαιξε πέρυσι ο κοντός, οκ....
Στο μεταξύ ήταν πιο καθοριστικός κι από τον Φορτούνη πέρυσι.
Για αρχή θα έχουμε επιστροφή Μασούρα, μετά βλέπουμε.
Μπα, δεν το βλέπω...
panahs7 (12-04-25)
Καλά πέρσι στην αρχή όλοι άφαντοι ήταν όπως και φέτος.
Συγγνώμη ξέχασα το βελντε που έβγαζε μάτια
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (12-04-25)
Paneas (12-04-25)
Τελοσπαντων μπορουμε να πουμε με ασφαλεια οτι οι επιστροφες σχεδον παντα εχπυν χειροτερα αποτελεσματα απο τα αναμενομενα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγω παντως με επιστροφη κοντου, συν εναν ακομα 11αδατο εξτρεμ, κι εναν ακομα βασικο μεσο θα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος για του χρονου. Μετα βεβαια θελεις κι ενα καλο σεντερ μπακ ακομα αν φυγει ο Καρμο. Στις αλλες θεσεις ειμαστε καλα νομιζω. Δε χρειαζονται πολλες αλλαγες, μη διαλυσουμε τον κορμο της ομαδας και παμε να φτιαξουμε ομαδα παλι απο την αρχη.
Για δρομο ειναι σιγουρα ο Βελντε (αντε να βρεις βεβαια κοροιδο να πουλησεις το σαπακι...), κι ενας απο τους Ζελσον - Παλμα. Προτιμω Παλμα, αλλα ο Παλμα νομιζω οτι ειναι δανεικος, οποτε μαλλον μας μενει ο Ζελσον.
Αν φυγει κι ο Ορτα (δανεικος κι αυτος?) τοτε θες αλλος εναν επιθετικο μεσο, αλλα ο Ορτα δε με χαλαει αν μεινει.
Στα άκρα θέλουμε 4 παίκτες το καλοκαίρι, μην το ψάχνουμε. Ο Πάλμα το έκανε το ετήσιο καλό παιχνίδι του με την ΑΕΚ, να δώσεις τουλάχιστον 3 εκ/ρια ευρώ για να ξανασταυρώσει καλή ενέργεια το 2026 δεν αξίζει. Ο Ζέλσον θα φέρει πρόταση και θα φύγει, όπως και ο Βέλντε κάπου θα βρει να πάει.
Άρα, είτε παίρνεις 3 εξτρέμ κι ένα δεξί μπακ μονιμοποιώντας τον Ροντινέι στον ρόλο που έχει φέτος, είτε παίρνεις 4 εξτρέμ.
Ο Ροντινει μπαινει 34 του χρονου. Μη περιμενεις να κανει την ιδια χρονια. Απο φετος φαινεται οτι εχει κλαταρει. Οποτε παιζει εξτρεμ δε βοηθαει καθολου αμυντικα κι εχουμε προβλημα πισω.
Δεν νομίζω ότι θα φύγει ο ζελσον. Και ότι και να λέμε μια χαρά παίκτης είναι. Ειδικά για να έρχεται από τον πάγκο. 3 εξτρεμ θέλουμε αν φύγει ο βελντε (που θα φύγει) και ο Πάλμα. Εκτός αν υπολογίσουμε τον παπακανελλο για 4ο που δεν το βλέπω.
Και φυσικά ένα πολύ καλύτερο 6αρι από τον σταμενιτς.
Επειδή βλέπω να φεύγει και ο χεσε και Ο ορτα θέλουμε άλλους δύο μέσους.
Μέχρι τώρα 6.
Αν φύγει ο ο καρμο θέλουμε και ένα στόπερ. Και μάλλον και έναν τερματοφυλακα για δεύτερο.
Σύνολο 8.
Και αν θέλετε την γνώμη μου θέλουμε και σέντερ φορ.
Bookmarks