Θελει πάλι δύο εξτρεμ η ομάδα. Εγώ αυτό ξέρω. Και ένα εξαρι γιατί ο Γκαρσία του χρόνου 35.και να βρεθεί ένας τρόπος να δυναμώσει ο Παπακανελος
Θελει πάλι δύο εξτρεμ η ομάδα. Εγώ αυτό ξέρω. Και ένα εξαρι γιατί ο Γκαρσία του χρόνου 35.και να βρεθεί ένας τρόπος να δυναμώσει ο Παπακανελος
Αρχισαμε κιολας τα μεταγραφικα?
Εγραψα και σε αλλο τοπικ αυτο που εγραψε κι ο φιλος απο πανω. Θελουμε εναν τουλαχιστον βασικο εξτρεμ για του χρονου (μη πω δυο), κι εναν 11αδατο μεσο (ακομα κι αν μεινει ο Γκαρσια) αν εχουμε σκοπο να παμε Τσ.Λ. Στις αλλες θεσεις ειμαστε λιγο - πολυ καλα αν και ισως χρειαστει περισσοτερο βαθος και ποιοτητα και στον παγκο αν εχουμε σκοπο να παμε Τσ.Λ.
Ακόμα δεν έχω συνέλθει από το καλοκαίρι που θέλαμε τον Όρτα και ακόμη 1-2 καλούς χαφ να πλαισιώνουν τον Έσσε και βρεθήκαμε με Στάμενιτς, Ολιβέιρα και Γκαρθία. Ευτυχώς που πήρε μπρος σε κρίσιμο σημείο ο Ισπανός και κατάφερε να σταθεί και ο Μουζακίτης.
chainsaw (14-03-25)
Είχαμε και κάνα δυο θετικά όμως που δεν τα περιμέναν οι περισσότεροι στις μεταγραφές, ο κοστινια και ο πιρολα. Και καλό θα ήταν τέτοιες μεταγραφές να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και όχι 30φευγα για ανάσταση.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (14-03-25)
Και ο Έτσι είναι καλός
2 βασικοτατα εξτρεμ,1 8αροδεκαρι στους οποιους να πεσει το γερο χρημα και ενα 6αρι σκυλο ακομα. οι μονες σιγουρες για να παρουσιαστουμε δυνατοι στο ch L.
εγω θα εφερνα και ενα φορ αντι του μπετανκορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο ελ καμπι και Ουκρανο εφοσον δεν υπολογιζει τον κωστουλα για σεντερ φορ.
καποιον ταλαντουχο που να ειναι γρηγορος και τεχνιτης και οχι φορ περιοχης.
hang your demons
2 εξτρεμ και τελος. Η ομαδα εχει παιχτες παρε 2 εξτρεμ στο θειο κριμα ειναι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Κοντενσε και άλλο ένα εξτρέμ. Και ένα 6αρι αντί του σταμενιτς
Και ο λωλης να μπει στο ροτεισον θα ήθελα
ναι στην επιθεση νιωθω ειμαστε οκ υγεια να εχουνε δηλαδη. Λωλης και εμενα μου αρεσε και γενικα τα παιδια της ακαδημιας να παρουν το χρονο τους.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν γίνεται να μην πάρει 6αρι. Καθαρό εξαρι είναι μόνο ο γκαρσια και ο σταμενιτς, δηλαδή μόνο ο γκαρσια. Που θα είναι 35 του χρόνου.
Επίσης είναι πολύ πιθανό να φύγει ο χεσε.
Άσε που νομίζω θα φύγουν και καρμο και Ορτέγκα (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας)
o Eσε με την χρονια που εκανε δεν θα φυγει. και θα θελει να παιξει τσαμπιονς λιγκ.
ποντενσε, δεξι εξτρεμ πανω ραφι, κεντρικο χαφ και ενα 6αρι να οργωνει καλου επιπεδου.και ας εχουμε γκαρσια να τους κανει τα ρεπο.
θα ειναι πολλα τα παιχνιδια παλι και ο θειος θα κανει συνεχως ροτεισον το ξερουμε
επιθεση δεν ξερω πως θα ειναι. ο καμπιας τον Ιουνιο γινεται 32 και παει για 33, θα κανει 3η συνεχομενη καλη χρονια; θα δειξει.
ο ουκρανος θα θελει να κανει τα ρεπο του καμπια αλλη μια χρονια; Aν οχι τοτε θα ηθελα επιθετικο με περγαμηνες στην θεση του.
και ας εχουμε τον μπετανκορ για την ελλαδα μιας και τον κλεισαμε.
θελω μπρουνο για βασικο αριστερο μπακ και αν φυγει ο ορτεγκα εναν αναπληρωματικο.
πολυ φοβαμαι ομως απο αυτα που ηδη λενε οι ΑΡΔ οτι θα πεσει παλι καβουριαση χοντρου και θα παμε με παλμα και ζελσον τσουλου και αν γινει αυτο εδω θα ημαστε παλι να λεμε οτι τον Γεναρη θα θελουμε παικτες στα εξτρεμ.
τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα.
hang your demons
Εγώ βλέπω τα άλλα που γράφεις Γιώργο αλλά κεντρικό χαφ τη στιγμή που υπάρχουν Γκαρθία, Μουζα και ορτα δε νομίζω. Ο μουζα είναι τεράστιο πρότζεκτ και λογίζεται βασικός, και μεταξύ μας το έχει κερδίσει κιόλας
Το ρεπορτάζ έλεγε ότι και στον ορτα έγινε εξήγηση ότι ο μουζα υπολογίζεται για βασικός όταν ήταν να έρθει.
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα, διαφωνώ με την καβουρίαση του Βαγγέλα. Επιλογές του θείου ήταν στο 99%, όπως θα είναι και του χρόνου, πόσα δεδομένα θέλετε ακόμα ρε σεις για να καταλάβετε ότι έχει λευκή επιταγή; Δεν έχει πρόβλημα ο Βαγγέλας, αν υπάρχει δυνατότητα και θέλει ο θείος, θα δώσει όσα χρειάζονται, μην επιμένουμε σε αυτό.
Με εξαίρεση τον Γκαρθία, δεν πιστεύω ότι πήραμε κάποιον άλλο που ήταν επιλογή του προπονητή. Απλά έχει εμπιστοσύνη στο σκάουτινγκ της ομάδας, πίστη στις δικές του δυνατότητες να παίρνει το 100% από το ρόστερ και προτιμά να είναι πλήρως συγκεντρωμένος στη δουλειά του από το να είναι ενεργός στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ρώτησαν ποιον θες και να τους είπε θέλω τον Στάμενιτς, τον Ολιβέιρα και μια σειρά παικτών που δεν είχε δει ποτέ στη ζωή του.
Δεν λέω ότι επέλεξε τους παίκτες προσωπικά, λέω ότι οι τελικές αποφάσεις είναι 9/10 δικές του. Δεν έχει λευκή επιταγή δηλαδή; Τον καπελώνει η διοίκηση; Και επί της ουσίας του post στο οποίο απάντησα, σε ρωτάω: Θεωρείς ότι ο Μαρινάκης δεν δίνει λεφτά; Αλήθεια τώρα συζητάμε ότι είναι καβούριας μετά από 15 χρόνια; Πόσο ακόμα θα πάρει να λιώσει αυτή η καραμέλα που δεν βασίζεται πουθενά πλέον;
Πέρα απ το Στάμενιτς δεν θέλω να φύγει κανένας άλλος και αυτό από μόνο του είναι απίστευτο. Αλλες χρονιές ήθελα να ξεκουμπιστούν οι μισοί.
(Άντε κι ο Βελντε)
Δεν είπα ποτέ τίποτα για καβούρια, το αντίθετο πιστεύω, έχουν σπαταληθεί πολλά χρήματα άστοχα. Φέτος ήταν εμφανής η προσπάθεια να συμμαζευτεί η κατάσταση.
Η τελική επιλογή είναι δική του αλλά το θέμα είναι και μεταξύ ποιων καλείται να επιλέξει.
Προφανώς και δεν είχε λευκή επιταγή, δε θα φτάναμε τελευταία μέρα να κάνουμε παζάρια για τον Ολιβέιρα αν είχε, θα είχε τελειώσει από το καλοκαίρι το θέμα Όρτα και θα είχαμε πάρει από πολύ νωρίς αριστεροπόδαρο καθαρό εξτρέμ που ήταν αυτό που ήθελε ο Μεντιλίμπαρ (κι ας μην ήταν ο Μπράιαν Χιλ που ζήτησε) αντί να γινόταν η κίνηση της τελευταίας στιγμής με Γιαζίτσι.
Bookmarks