Σελίδα pls
Σελίδα pls
Τετράδα άμυνας, Βρουσάι-Ντόη-Άμπι-Ρίτσαρντς. Τι έχει φτιάξει ο Βαγγέλας.
Εν τω μεταξύ τι γήπεδο είναι αυτό που έχουν; Σαν προπονητικό κέντρο είναι.
Nikolaos_Kokkinos (04-02-25)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
jonk (05-02-25)
panahs7 (04-02-25)
Γουίλιαν πίσω στη Φούλαμ.
Έντουαρντς στην Μπέρνλι.
giovanni#10 (04-02-25)
ο εντουαρντς πηγε Β Αγγλιας σε ομαδα που δεν ειναι και σιγουρο οτι θα ανεβει. για τον πουτσο
hang your demons
Βέβαια, το να ξέρεις μπάλα και να πας στη Μπέρνλεϋ, είναι σαν να παίρνεις πτυχίο μάγειρα για να πας για δουλειά στα everest.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (04-02-25), jonk (05-02-25), Nikolaos_Kokkinos (04-02-25), voskos_7 (05-02-25)
Και αυτο ειναι το λεγομενο "τον ταπωσε"![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όπως έλεγε ο Στηβ, αν δε βγει να τραγουδήσει η χοντρή, οι μεταγραφές δεν τελειώνουν.
Η γνώμη της χοντρής:
Μπρούνο: παρακολουθώ τον παίκτη από τότε που κλώτσησε για πρώτη φορά το καλάμι του αδελφού του. Και σας λέω ένα: δεν κάνει! Περισσότερα δεν λέω. Να εμπιστεύεστε τη γνώμη μου.
Όρτα: ακατάλληλος! Μου το είπε, λόγω τιμής, ο ψυχίατρος μου στο τελευταίο ηλεκτροσόκ που έκανα. Αν και είναι αεκιτζής, με αγαπά και εμπιστεύομαι τη γνώμη του.
Πάλμα: συνταξιούχος, βετεράνος Σκοτσέζος. Είναι και τσιγκούνης. Όταν έχεις παίκτες όπως τον Γουίλιαν, Ολιβέρα κλπ. είναι κοροϊδία να σου φορτώνουν τέτοια παλτά Γενάρη μήνα, που φοράμε βερμούδα και αντηλιακό.
Μπεντακόρ: γελά ο κόσμος! Πας και παίρνεις παίκτη που παστελώνει τα λαγούδια! Ντροπή! Αν δεν παστελώνει τη Ρεάλ, δεν κάνει για αναπληρωματικός στράικερ στον Θρύλο.
Σύνοψη: μπράβο στη διοίκηση! Ενισχυθήκαμε ικανοποιητικά με σίγουρα καλύτερους παίκτες από αυτούς που είχαμε ή έχουμε (ο Πάλμα, σκατά να βγάλει στα μάτια, τυφλός να παίζει, πιο αποτελεσματικός θα είναι από τον Βέλντε, σίγουρα πράγματα. Ο Μπρούνο, και αναπληρωματικός να μείνει, είναι σίγουρα καλύτερος από τον Αποστό. Όσο για τον Όρτα, τα περσινά του κατορθώματα, μιλούν για την αξία του.)
panahs7 (05-02-25)
Στο περίπου - δες παρακάτω.
Αν πούλαγε και ο Έντουαρντς τις γνώσεις του, όπως εδώ καλή ώρα και περισσότερα φράγκα, χωρίς προσωπική δουλειά στα καταστήματα θα έπιανε και στην Μπέρνλευ, πάλι κριάρια θα έμεναν, γιατί και στα Everest δεν είδε κανείς καμία βελτίωση...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
παψτε να ασχωλεισται με τις μεταγραφες που δεν εγιναν , αυτες που εγιναν καλες ηταν , εχουμε να γαμησουμε ενα λαγο σημερα
Bookmarks