ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ
Ναι κατάλαβα τι λες. Εγώ πάνω ράφι εννοω την καλύτερη δυνατή επιλογή από τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαθέσιμες. Δηλαδή το πάνω πάνω ράφι στα εξτρεμ είναι ο ποντενσε πχ. Και ο ζελσον. Το πάνω πάνω ράφι στα φορ ήταν ο αραμπι όταν ήρθε κλπ. Έτσι θεωρώ και τον χόρτα παίκτη από το πάνω ράφι.
ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ
Σελίδα, pls.
Τα πανω και τα κατω ραφια ειναι σχετικα, το σημαντικο ειναι ο καθε νεος παικτης που ερχεται να ταιριαζει με τη νοοτροπια της ομαδας και τα θελω του προπονητη.
Τωρα βεβαια εμεις περιμενουμε απο τον Παλμα (του Αρη...) να ερθει Γεναρη μηνα απο την εξεδρα που καθοταν κανενα εξαμηνο και να κανει τη διαφορα σε μια ομαδα σα τη δικη μας που τη δουλευει ο θειος οπως θελει απο περσι. Καλα κρασια...
Εγω λεω οτι δυσκολα θα βρει χρονο συμμετοχης φετος, κι ακομα πιο δυσκολα θα μας δωσει αυτα που μας λειπουν και θα κανει τη διαφορα...αλλα θα τον δουμε και στην πραξη. Μακαρι να ειμαι 100% λαθος κι αυτοι που τον εφεραν 100% σωστοι και να μας βουλωσει.
Ελα μωρή μλκια
Επίσης, ο Ιβάν Χάιμε πάει δανεικός στη Βαλένθια του Κορμπεράν. Στα 6,5 εκ/ρια η οψιόν.
Νομίζω ότι θα είχαμε κάνει άλλη μία μεταγραφή αν δεν έκλεινε το παράθυρο νωρίτερα από τα μεγάλα πρωταθλήματα.
νομιζω οτι τελικα δεν εχουν λεφτα ή καποιο θεμα με το ffp. και ενα μηνα ακομα να ειχαμε χρονο δεν θα καταφερναν τιποτα.
διαβαζω οτι ο Μεντι ηθελε Σουσο που τον ξερει κιολας (καποια στιγμη ειχε βγει οτι κοιταμε εξτρεμ απο Ισπανια) και οτι τωρα αποφασιζουν να τον αφησουν ελευθερο οι της σεβίλης.
Αν ισχυει θα μπορουσαν να ειχαν κινηθει να τον παρουν δανεικο πριν τις 31 και με μια καλη οψιον αγορας.
hang your demons
Μέσω Φόρεστ θα μπορούσε να παρακαμφθεί το όποιο θέμα με FFP. Αν είχαμε άλλες 2 μέρες, παίκτες όπως ο Σούσο ή ο Χάιμε που ήταν αναποφάσιστοι ίσως είχαν πειστεί να έρθουν εδώ. Τώρα κάποιος μπορεί να μην ήθελε να δεσμευτεί να έρθει εδώ στις 31 και να εξάντλησε τα περιθώριά του περιμένοντας 2 ή 3 μέρες ακόμα.
Θα πει κανείς ότι ίσως καλύτερα έτσι αφού αν ο παίκτης μας έχει στο περίμενε μπορεί να μη ματώσει τη φανέλα σε περίπτωση που έρθει. Πράγματι συμβαίνει συχνά αυτό.
Θα φάτε θετικό jonk τώρα, που θα πάει σύννεφο - όταν του γράφατε εξυπνάδες, δεν σκεφτόσασταν τί μπορούσε να έρθει; Σας είχα προειδοποιήσει - τώρα, βρείτε άκρη με τον εαυτό σας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (03-02-25)
στο θεμα ματωμα της φανελας θα ειχαμε ενα ατου λογω μεντιλιμπαρ. δηλαδη ο Σουσο αν θα ερχοταν για τον Μεντι που τον ξερει δεν θα κοροιδευε.
οπως ο γκαρθια που ηρθε και πολυ πιο μεγαλος και δεν μπορεις να πεις οτι δεν τα δινει ολα.
Με σουσο και χαιμε παντως προσωπικα θα ημουν πολυ πιο ησυχος γιατι θα ειχαμε πραγματικα αλλη ποιοτητα.
τωρα πονταρουμε ο παλμα να βγαλει οτι καλυτερο μπορει και ο βελντε να συνεχισει ετσι και καλυτερα.
hang your demons
Κ αν δε γινει αυτο, το πολυ πολυ του τραβαει ενα ντιρεκτ στη μυτη κ ματωνει τη φανελλα στο πι κ φι.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Νομιζω οτι το σημαντικο στις μεταγραφες του Γεναρη δεν ηταν οι μεταγραφες που εγιναν, αλλα αυτες που δεν εγιναν. Δηλαδη οι παικτες που ειχαμε ολοι μας για τελειωμενους (Σταμενιτς, Ολιβειρα σιγουρα, και κατα 2ο λογο Γιαρεμτσουκ, Βελντε, κι ολιγον Γκαρσια). Στο μυαλο των περισσοτερων απο εμας τουλαχιστον οι 2 πρωτοι ηταν σιγουρα τελειωμενοι, κι οι αλλοι 3 θα επρεπε επισης να φυγουν υπο προυποθεσεις. Τελικα πηγαμε κουβα ολοι. Εμειναν ολοι αυτοι κι εφυγε ο Μασουρας.
Ο Ολιβειρα μαλιστα πηρε και χρονο συμμετοχης στα δυσκολα τελευταια λεπτα με τον Λεβαδειακο οταν ψαχναμε το γκολ της νικης! Γι'αυτο εγραψα παραπανω για τον Παλμα οτι δυσκολα θα βρει πολυ χρονο συμμετοχης απο τον θειο φετος. Αν υποθεσουμε μαλιστα οτι ο Ορτα (σαν παλιος γνωστος) θα ειναι ο πρωτος που θα μπει 11αδα τοτε πολυ ευκολα ο θειος μετακινει τον Τσικινιο στα ακρα οπως κανει αρκετα συχνα ολη τη χρονια κι ειναι κομπλε με Τσικινιο-Μαρτινς βασικους στα ακρα, Βελντε, Κωστουλα αλλαγες, και Παλμα στο βαθος του παγκου ή εξεδρα.
Οπως και να εχει, εμπιστοσυνη στο θειο. Παμε γερα κι οπου φτασουμε στην Ευρωπη, αλλα στην Ελλαδα θελουμε πρωταθλημα φετος για τα 100 χρονια.
Nikolaos_Kokkinos (03-02-25)
Ο φορ της Ρίο Άβε (Clayton) είναι πολύ καλός. Είναι δανεικός εκεί αλλά υπάρχει οψιόν. Θα ήταν καλό να τον κοιτάξουμε για το καλοκαίρι.
Bookmarks