mankap (30-01-25), Nikolaos_Kokkinos (30-01-25), redbaron (30-01-25)
φιλε αντωνη με το φτωχο μου μυαλο βλεπω 2 εκδοχες
α) τα γαμησαν παλι ολα , περιμεναν στις 31 να τον παρουν κοψοχρονια και εμφανιστηκαν κ αλλοι μνηστηρες
β) τον εχουν παρει κ το παιζουν και καλα οτι δινουν μαχη , για να φανει οτι ηταν δυσκολη μεταγραφη επειδη στα σοσιαλ ο χοντρος ειναι δευτερος σε μπινελικα απο τον κουλη
mankap (30-01-25), Nikolaos_Kokkinos (30-01-25), redbaron (30-01-25)
μαρεσουν πολυ τα punch lines του Jonk ρε φιλε
Αν γινει αυτο βλεπω Μπετανκορ να ερχεται Παρασκευη βραδυ με το κτελ απο Σερρες και να βαφτιζουμε τον Ghostουλα Εξτρεμ (η αναποδα).
Εγω ψηνομαι για Φουντα παντως, ειναι πολυ annoying οποτε παιζουμε εναντιον του.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
χαχαχα θα κλασουν ολοι οι στοχοι και απο το σαββατο θα μας πρηζουν για νεα εσωτερικη μεταγραφη τον μασουραλμπα
πλακα πλακα αλλα αν κλεισει τα ματια του ο θεος και σημερα βαλει κανενα γκολ ο βελντε η ο μασουρας , δεν υπαρχει περιπτωση να παρει εξτρεμ ο χοντρος
Να βγάλουμε και μια είδηση ότι ακυρώνεται η μεταγραφή του Όρτα αν είναι να χαρούμε περισσότερο.![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΜΑς βρηκαν μποσικους οι γαμιοληδες οι Ιταλοι κ αρχισανε τα καραγκιοζιλικια με τον Ινσινιε παλι.... ρε πατε γαμηθειτε δεν θελουμε, ειμαστε πληρεις.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
jonk (30-01-25)
τεραστια επιτυχια τον κλεψαμε απο κατι μεγαθηρια της β γερμανιας , της λεγανιες που παει ακλαυτη και μια τουρκικη της πουτσας που ειναι τεταρτη
μπραβο στον προεδρο για την υπερβαση , εντωμεταξυ εμεις εχουμε πληρωσει σκαρτα 4 μιρια για μεταγραφες ιανουαριου και η ριο αβε εχει πληρωσει 6 μιρια
πιστευω οτι ειναι καλη μεταγραφη αλλα δεν μπορω την παπατζα
redbaron (30-01-25)
Δεν θέλει μεταγραφές ο Μεντιλίμπαρ, είναι εμμονικός.
Εγώ λέω πως θα καταφέρουμε τους στόχους μας με τους παίκτες που έχουμε, όπως έγινε πέρυσι, όπως γίνεται φέτος μέχρι στιγμής.
Και τότε και το ρόστερ καλό θα είναι και η διοίκηση άριστη. Τα αποτελέσματα κρίνουν τα πάντα και όχι τα μέσα (παίκτες) που όντως δεν είναι τα καλύτερα.
Πάρ' τον στο γάμο σου, να σου πει και του χρόνου...
Δεν γίνεται δουλειά έτσι - θέλουμε τα πάντα και αν τα φέρουμε, λέμε τώρα, μετά θέλουμε τα κοάλα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εμένα μου κάνει ο Πάλμα. Καλό σουτ και καλό στημένο. Πιστεύω όμως ότι είχαν και έναν καλύτερο έτοιμο σε περίπτωση που περνάγαμε στους 16 όπως έγινε. Τον αρίας δεν πιστεύω ότι μπορούμε να τον πάρουμε πάντως.
ελπιζω η προκριση αποψε και το οτι αν παρουμε πρωταθλημα παμε απευθειας ομιλους να μας φερει κατι καλυτερο εστω και τελευταια στιγμη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
jonk (31-01-25)
Λέτε να κρύβεται καμία έκλπηξη πίσω απο την αποχώρηση του Μασούρα;Μου φαίνεται δύσκολο να μείνουμε με 3 εξτρέμ.
Nikolaos_Kokkinos (31-01-25)
Δε μετράς Ροντινει και Τσικινιο![]()
Εγω ειμαι πλεον στο στρατοπεδο Ηρακλης Αντυπας "Ας κανει οτι θελει ο θειος, ας βαλει και το Τζολακη αμυντικο μεσο".
Ενταξει, θα εξακολουθω να λεω οτι οταν σεντραρει ο Ροντινει γεμιζει ολη τη μπαρα στο χειριστηριο αλλα πλεον μας εχει βουλωσει ολους ο Θειος κ επισης τι να κανει αφου αυτους εχει.
Και εχουν χασει ολοι τον υπνο τους απεναντι.
Τα περι "τον εκοψε ο μεντιλιμπαρ" η "τον κατεβασε απο το αεροπλανο" λες κ ειναι ο Αερολιμεναρχης δν τα ακουω.
Κριμα για το ΜΑσουρινιο, του εχω ιδιεταιρη αγαπη και εξτρα αδυναμια γιατι ειναι και παλιοσειρα αλλα ρε πστ μου, δεν μπορεσε να ανταγωνιστει ουτε τον ανυπαρκτο βελντε φετος. Χρειαζεται μια ανανεωση να φρεσκαριστει κ ο ιδιος .
Bookmarks