οταν τα ελεγα με κραζανε , δεν ριχνει χρημα ο χοντρος παρτε το χαμπαρι , για το μπατζετ μεταγραφων που ειναι επιπεδου βολου και λαμιας μια χαρα ενισχυθηκαμε
Τα πάντα όλα τραγουδούν πως μία δεν υπάρχει και εμείς κάνουμε όνειρα για παίκτες ολκής...
Πάλι καλά να λέμε που πήραμε ενίσχυση και στις τρεις θέσεις που πονούσαμε.
Όταν έχεις επιζήσει από Ολιβέιρα, Αφάνα, Βέλντε κλπ. ο Πάλμας θα σου φανεί Αζάρ και μέχρι τα φλόκια σου παίζει να χάσεις.
οταν τα ελεγα με κραζανε , δεν ριχνει χρημα ο χοντρος παρτε το χαμπαρι , για το μπατζετ μεταγραφων που ειναι επιπεδου βολου και λαμιας μια χαρα ενισχυθηκαμε
SKORPIOS7 (30-01-25)
Στην χειρότερη περίπτωση,θα έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ στο οποίο θα λείπει το εξτρέμ που ''κάνει την διαφορά''.Επειδή όμως εμένα μου αρέσει να βλέπω το ποτήρι μισοογεμάτο,θα σταθώ στο οτι έχω τερματοφύλακα που κάνει την διαφορά,αμυντικούς που κάνουν την διαφορά,μέσους που κάνουν την διαφορά και το καλύτερο σέντερ φορ της ιστορίας μου.Για μπάτζετ επιπέδου βόλου και λαμίας που λέει και ο φίλος γιονκ,όχι και άσχημα.
Nikolaos_Kokkinos (30-01-25), redgus777 (30-01-25)
AntonisPav (30-01-25), redgus777 (30-01-25)
Ειμαστε πληρεις
not
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ο βαζελος κοιταει τους πρωην του μπαοκ
O μπαοκ κοιταει τους πρωην μας
και εμεις τους πρωην του αρη, το λες κ καταντια.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πρώτοι στο πρωτάθλημα, μέσα στο κύπελλο και πρόκριση στην επόμενη φάση του UEL.
ΕΚΕΙΜΑΣΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ
Το πρόβλημά μου με τον Πάλμα είναι ότι στα περισσότερα ματς που τον είδα με τον Άρη ήταν πάρα πολύ κακός. Στα ματς που ήταν καλός έκανε πράγματι τη διαφορά, αλλά στον ενάμιση χρόνο που έμεινε μπορεί και να είναι λιγότερα από 10 αυτά τα παιχνίδια.
Τώρα αν ο Μεντιλίμπαρ καταφέρει να αξιοποιήσει αυτά τα 1-2 καλά στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του σε ολιγόλεπτες συμμετοχές (γιατί οι αντοχές του δεν είναι για παραπάνω) στις στιγμές που τα χρειάζεται η ομάδα, ίσως μετατρέψει 1-2 ισοπαλίες σε νίκες.
κοκκινε , δημιουργικο παιχτη με καλα τελειωματα, τεχνιτη στα 25 με εμπειρια απο τσουλου και ελληνικο πρωταθλημα με 400 χιλιαρικα δεν βρισκεις ουτε στον υπνο σου , δεν με πειραζει που ο χοντρος ειναι τσιφουτης με πειραζει οταν κανουν κινησεις χωρις λογικη
Ο Μαρινακης σωθηκε που πηρε το ευρωπαικο
Αλλιως το σεναριο ηταν πολυ ασχημο
Θα τερματιζαμε 4οι
Και θα ημασταν 3η χρονια χωρις πρωταθλημα
Τωρα πηρε το ευρωπαικο
Εσωσε τη χρονια
Ειχε 3 μηνες για μεταγραφες
Και οχι μονο δεν πηρε παιχτες σοβαρους αλλα εχασε και παιχτες κλειδια
Εχασε ΟΡΤΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΠΟΝΤΕΝΣΕ και εφερε παιχτες που δεν προσφερουν
Και τωρα που παει για να προχωρησει Ευρωπη και να παρει πρωταθλημα παει και παιρνει στα ακρα καποιον ΠΑΛΜΑ
Ποιον παλμα ρε μαλακες
Αυτον που τον ειχε στα αζητητα ακομα και ο Αρης?
Ρε αυτος του χτυπησε το τηλεφωνο και δεν πιστευε στα αυτια του
Νομιζε οτι του κανανε πλακα
Να δω ο ΜΕΝΤΙ για ποσο καιρο θα μπορει να βγαζει λαγους απο το καπελο του γιατι ειμαστε χωρις εξτρεμ μαγκες
Παει και τελειωσε
πως γινονται αυτα τα μαγικα ?
Rayo Vallecano had been primed to take Palma on a loan until the end of the 2024-25 campaign with an option to buy of just over £2million.
Η μεταγραφή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αλλά λογικά μέχρι το βράδυ ή αύριο το πρωί θα έχει τελειώσει, για να έρθει άμεσα ο διεθνής μεσοεπιθετικός, με τη φόρμουλα δανεισμού, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι που φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ.
Εντωμεταξυ εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσε η ομάδα να ματσάρει τα λεφτά που παίρνει ο Φορτουνης και ο Ποντενσε στους καμηλιερηδες. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει; Μη ειρωνικά.
Που να μην ήμασταν πρώτοι και περασμένοι Ευρώπη και να ήμασταν 5οι και εκτός όπως είχατε προβλέψει μερικοί δηλαδή.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (30-01-25)
βαγγελη δανεικακη τον αποκαλουν τον χοντρο στο Χ
Αν θυμάμαι καλά, τα 4 για Γουίλιαν προέκυψαν από ρεπορτάζ Άγγλων, οι οποίοι αναφέρονται πάντα σε μικτές αποδοχές και είχαν μέσα συμβόλαιο και μπόνους υπογραφής αλλά και γενικά το μέγιστο που θα έφτανε με όλα τα μπόνους που θα μπορούσε να πάρει.
Ο Ποντένσε, αν ισχύουν τα 3 εκ/ρια το χρόνο καθαρά για 5 χρόνια + 6 εκ/ρια στο χέρι των Άγγλων, θα ήταν πράγματι πολύ μεγάλη δαπάνη.
Με τον Φορτούνη δεν ξέρω τι παίχτηκε. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έμεινε ο Ποντένσε, θα μπορούσε έστω να του έχει γίνει καλύτερη προσφορά από αυτή που διέρρευσε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks