Αφού και ο Αρίας να ερχόταν δε μας έκανε.
Για αυτόν δεν ελεγαν οτι είναι αργος, κωλοπαιδαρας, βεντετα και δε μαρκαρει?
Ειναι σαν να τους ειπε ο θειος τι θελει και να τα εκαναν ολα τουμπα. Επικινδυνοι ή κατι ακομη χειροτερο...
Αφού και ο Αρίας να ερχόταν δε μας έκανε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εμφανισου
βαση των συνθηκων ειναι η καλυτερη δυνατη μεταγραφη , τον ξερουμε , μας ξερει , ειναι οικονομικος , δημιουργικα θα βοηθησει , δεν ειναι στοιχημα
οσοι τωρα περιμενατε οτι ο βαγγελας θα πλερωνε και θα εφερνε φατι , ασενσιο , αριας και δεν συμαζευετε , μαλλον εισαστε εκτος τοπου κ χρονου
μπραβο στον χοντρο που εκανε καλες κ λογικες μεταγραφες απο τη στιγμη που δεν ειχε να σπρωξει χρημα
Ας κάνουμε υπομονή μια μέρα λέω εγώ.Ίσως παλεύουν και κάτι ακόμη αφού έτσι και αλλιώς έπαιζε και το σενάριο για δεύτερο εξτρέμ.Αν όχι σίγουρα δεν φαντάζει και η καλύτερη επιλογή αλλά δεν υπάρχει και λόγος να τα ισοπεδώνουμε όλα πριν τον δούμε.
Περιμένουμε να το δούμε...
![]()
ενα καλοκαιρι για Ολιβειρα και ενας Γεναρης για Παλμα.
Για τον πεοντα
hang your demons
Ρε Αντώνη, μόνο έτσι έχει πλάκα, όμως...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (29-01-25)
Ειπα γνωστη φατσα οταν ειδα τη φωτογραφια. Τωρα συνειδητοποιησα οτι ειναι ο Παλμα που επαιζε στο Αρη
Ενταξει, το τερματισαμε...
μην εισαστε χαζοι η επιλογη ηταν αναμεσα σε κατι ξωφλημενους απο το mls , τον παλαιμαχνο ζοτα ,το κριαρι τον καμινσκι , τον ψυχακια της σπορτιγκ , που δεν τον θελει καμια ομαδα της πρεμιερ , απο αυτους ολους ο παλμα ειναι καλυτερος
α ξεχασα και τον αλμυρο και τον αντωνη , χαχαχαχα
Ζήσαμε να δούμε να κράζουμε όλοι οι υπόλοιποι και να λέει μπράβο ο jonk. Έρχεται το τέλος!
giovanni#10 (29-01-25), jonk (29-01-25), Nikolaos_Kokkinos (30-01-25)
καλυτερος δεν ειναι.
τον ζοτα τον πηρε η Σελτικ.πανω κατω στα ιδια ειναι.
Ο εντουαρντς θελει 2 παλμα ποδοσφαιρικα. Για την γκρινια του δεν τον παιρνουν.
Αν δινανε τοσα λεφτα οσα λενε για Αριας δεν πας στον Παλμα μετα. αρα η λενε ψεμματα για τα ποσα που δινανε ή οι ανθρωποι ειναι απλα ηλιθιοι.
hang your demons
δεν εχω προσωπικα με τον βαγγελα , αντιθετα στο συχωρεμενο τον πατερα του εχω υποχρεωση για καποιο λογο , οταν κραζω ειναι γιατι θελω το καλυτερο για την ομαδα . Αυτο ηταν το καλυτερο με το ταβανι που εχουμε .
ο εντουαρντς ειναι ψυχω , στην πρωτη μαλακια θα γινοταν μαδομουνι με τον θειο , καλα εκαναν πιηγαν στο λιγορτερο ρισκο
σορρυ αλλα ο Παλμα δεν εχει καθολου ρισκο γιατι δεν περιμενεις κατι απο αυτον.
αν ηρθε για την θεση του μασουρα μια χαρα ειναι
hang your demons
Bookmarks