jonk (29-01-25)
jonk (29-01-25)
Μόνο εγώ όταν διαβάζω το "πιο εκλεκτό", μου έρχεται ο Φέρμας να παραγγέλνει από τον Βέγγο;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (29-01-25), jonk (29-01-25), panahs7 (29-01-25), Paneas (29-01-25)
χαθηκε κ η σημερινη μερα με τον παπαρια , αυριο εχουμε ματς και δεν θα κανουν τιποτα και μενει η παρασκευη που ειναι η μερα της δανεικουρας , αν δανεισουν κανενα εντουαρντς θα τον χτυπησουν αλλιως ο κλωνος του βελντε θα ειναι αυτος που θα κουβαλησουν , ο παλμα παει για πωληση , οποτε δεν παιζει να ερθει
παιζουν και κανα δυο γερονταρες ελευθερες , σε περπτωση που πανε ολα κατα διαολου . Γενικα ειμαι σιγουρος οτι θα κανουν τη χειροτερη επιλογη.
jonk (29-01-25)
λουις παλμα λεει ο κωτσης
μια χαρα για αντιμασουρας
hang your demons
Πάλμα τελικά.
ετσι και παρουν μονο αυτον ειναι
καραγκιοζηδες
hang your demons
Δηλαδή απ' όλους όσοι ακούστηκαν, η επιλογή είναι ο Πάλμα; Μπράβο Φαίδων. Βλέπω σας αρέσει κιόλας και μάλιστα καλύτερα από Αρίας. Μάλιστα.
![]()
Ξεκαθαρα επιλογη μεντιλιμπαρ, που τον ειχε αφισα στο παιδικό του δωματιο.
Ειναι επικινδυνοι
Το δωρο του χοντρου. ξηλωθηκε παλι
ας έφερνες ενα μπουκαλι κρασι ρε μαλακα καλυτερα.
hang your demons
Nikolaos_Kokkinos (30-01-25)
Μια χαρά επιλογή, αν αποκτηθεί κι άλλος εξτρέμ. Αν είναι η βασική επιλογή, που λογικά έτσι είναι, τη γαμησαμε.
Αριστεροπόδαρο δεν έλεγαν ότι θέλει ο θείος; Ο Πάλμα είναι αριστεροπόδαρος; ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΤΕ ΑΛΛΟΝ...
Ε, το "πιο εκλεκτό" που λέγαμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (30-01-25)
πεφτει τρελο κραξιμο στα σοσιαλ.
ετσι και δεν παρουν αλλο θα ειναι η απολυτη ξεφτιλα.1 μηνα για να παρουμε παικτη που θα τον εκλεινες σε 1 λεπτο με πορδη φαξ του χοντρου.
hang your demons
Όλοι γκρινιάζετε πάντως ο γιονκ είχε πει θα είναι υπερχαρουμενος με Πάλμα
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
jonk (29-01-25)
Εν τω μεταξύ το αρχικό tweet του Κώτση έλεγε "της απόκτησης του ΑΕΡΙΝΟΥ εξτρέμ" και σε δευτερόλεπτα το έκανε edit και το εξαφάνισε. Σου λέει το παρακάνω με το σανό, μη το γαμήσω εντελώς.
Κατι πιο εκλεκτο περιμεναμε και μας εφεραν Παλμα...Μακαρι να παει καλα ο ανθρωπος και να βοηθησει, αλλα δε τη λες και τη μεγαλη μεταγραφη για τα 100 χρονια που περιμεναμε.
Συγνώμη κύριε Βαγγέλη μου. Με τέτοια μεταγραφή δε μπορώ παρά να χαρώ.
Γελάει το σύμπαν. Κατάκτηση ευρωπαϊκού και 100 χρόνια και η λύση είναι ο αναπληρωματικός της Σέλτικ
ο βερβελες λεει οτι φτασαμε την προταση 10 μυρια για Αριας και ζητησανε 15
τι ψευτες
hang your demons
Bookmarks