Τι έχουμε εδώ;
2 μερες εμειναν , μαλακες στην παε και αν ειναι να φερετε τον κλωνο του βελντε για βασικο εξτρεμ να πατε να γαμηθητε ζωα
Τι έχουμε εδώ;
το τιποτα εχουμε
Λοιπόν επειδή βλέπω πολύ ησυχία σήμερα λέω να αναλάβω εγώ το ρεπορτάζ της ομάδας.
1.Μέχρι το σάββατο θα έχουμε ανακοινώσεις για εξτρέμ,και πιθανότατα όχι πριν το παιχνίδι με την καραμπάγκ
2.Ο παίκτης που θα έρθει είτε θα είναι κάποιος απο τα ονόματα που παίζουν τις τελευταίες μέρες,είτε κάποιο όνομα έκπληξη που δεν έχει κυκλοφορήσει στα ρεπορτάζ.
3.Θα έρθει σίγουρα ένας ακραίος επιθετικός,χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να έρθει και δεύτερος.
Αυτά απο εμένα.Πείτε μου τώρα τι παραπάνω μαθαίνετε απο τους έμμισθους δημοσιογράφους;
εμενα με λενε Γιαννη και δεν ειμαι καλα γιατι μου πρηζουν τον παπαρο με τα εξτρεμ
Οπου Γιαννης κ μαλαμα παντως.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν δειτε πισω απο το συννεφο εκει αρχιζει να αχνοφαινετε ο τιτλος "Ο Μεντιλιμπαρ πιστευει στην αξια του Βελντε" , "Παμε για δυνατο μπασιμο το καλοκαιρι"
και απο αυριο ξεκινημα νικολακουπουλου απο νωρις "Εγω ποτε δν ειπα οτι ο Ολυμπιακος κοιταει για εξτρεμ" "οι περιπτωσεις δεν αξιζαν τοσο" κλπ
(δεν κοροιδευω τη διοικηση αλλα τους αρδ με τις μαλακιες τους)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
jonk (29-01-25)
Παρασκευη δεν ειναι η τελευταια μερα? Υπομονη μηπως δουλευουν καποιο ονομα που δεν εχει ακουστει ακομα, διαφορετικα μειναμε με τον Βελντε κι απο Σαββατο θα αρχισουν τα αρθρα "Ο Μεντιλιμπαρ πιστευει τον Βελντε", "πεταει στις προπονησεις ο Βελντε" κλπ.
Πέρασα μία βόλτα να δω αν ακόμα μας νοιάζει ακόμα πώς ρυθμίζει κάποιος συνομιλητής μας την κυκλοφορία στην κωλοτρυπίδα του, γιατί για μεταγραφές δεν με νοιάζει και πολύ είναι αλήθεια - εγώ, για τα σχόλια έρχομαι και να σας την πω που δεν πιάσατε τον Αντώνη να ανοίξει το θέμα για το αυριανό παιχνίδι που είναι στις 22:00 στον ΑΝΤ1 και στο Cosmote 3.
Χάρηκα (καλά δεν τρελάθηκα κιόλας) ότι δεν είσαστε μονοδιάστατοι και είσαστε ανοιχτοί, τα λέμε ξανά, μπορεί και αύριο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Με λένε Γιάννη, χρωστάω παντού και στα @@ μου.
Πίσω Γιάννη τα καράβια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλησπέρα, έβλεπα τεόστυ να κατεβάζει πιτόγυρα και θυμήθηκα τον Βαγγέλη με τις μεταγραφές και είπα να περάσω να πω ένα γεια.
Τσανάκας είπε πως μέχρι το πρωί θα έχει καταλήξει η φάση με τον Βραζιλιάνο.
Αυτός θέλει, τα λεφτά που του δίνουμε είναι οκ αλλά η ομάδα προσπαθεί να ισοφαρίσει τη προσφορά που είχε γίνει για αυτόν από τη Ζενίτ που ήταν 12.
Εμείς δίνουμε περίπου 6 για την ώρα με πολλά bonus, αυτοί δε πέφτουν κάτω από 10 και προσπαθούμε να γεφυρώσουμε το χάσμα.
Αν δεν συμφωνήσουμε υπάρχει Πάλμα και ο άλλος που αναφέρατε που έρχονται χθες.
Έντουαρντς μπορεί να έρθει αλλά δε τον πολύ θέλει ο Μεντι γιατί είναι παίχτης που γκρινιάζει αν δε παίζει.
Κανεις απο αυτους δε φαινεται να ειναι παικτης που θα κανει τη διαφορα στα ακρα οπως εκανε περσι ο κοντος. Θελουμε κατι πιο εκλεκτο διαφορετικα ας μεινουμε οπως ειμαστε κι ας βρουμε κατι καλυτερο το καλοκαιρι.
Bookmarks