Και μετά κάποιοι λένε εμένα λογιστή. Προφανώς και δεν υπάρχει αντίλογος στον πλανήτη γαύρο. Συνεχίστε.
Το καλοκαίρι το πρόβλημα ήταν το πότε θα εισέπραττε η Μπράγκα το συμφωνηθέν ποσό. Φαίνεται ότι έχει πιέσει πολύ και ο ίδιος ο παίκτης για να έρθει.
Και μετά κάποιοι λένε εμένα λογιστή. Προφανώς και δεν υπάρχει αντίλογος στον πλανήτη γαύρο. Συνεχίστε.
drizzt (25-01-25)
O παίκτης είναι δικός μας για τα επόμενα 3,5 χρόνια τουλάχιστον.Για τα υπόλοιπα ας πονοκεφαλιάσουν οι αρμόδιοι.Κλάιν...
Μεγάλη δουλειά να έχει και κάποιον της προκοπής στην ίδια θέση πλέον ο Μουζακιτης
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πάντως το οτι βγήκε ο Καρναβάλ και δήλωσε, οτι ο παίκτης πιέζει πολύ για να φύγει, σημαίνει πολλά. Ο καθένας φυσικά, θα βγάλει ότι συμπέρασμα τον συμφέρει.
Έχει ακουστει επισης ότι η Λος Άντζελες διατηρει ποσοστό μεταπώλησης για τον Ορτα. Ίσως αυτό εξηγεί την ασάφεια σχετικά με το στάτους της απόκτησης του παίκτη και της ρήτρας. Μακάρι να μην ισχύει.
Ρε διάβασε και το άρθρο 32.03 και πες μου τι καταλαβαίνεις.
Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να παίξει.
panahs7 (26-01-25)
θελουμε αλλες 2 μεταγραφες. ειδικα αν δεν μπορει να παιξει ο Ορτα Ευρωπη. αφου βλεπουμε οτι και ο ζελσον μια παιζει 2 δεν παιζει. αριστερο και δεξι εξτρεμ με τον εναν να συγκλινει και στο κεντρο.
hang your demons
Δεν μπορεί να παίξει, αυτό λέει. Εξαίρεση αν είχε παίξει στα προκριματικά μόνο. Το 32.03 λέει για πρωταθλήματα στο ίδιο ημερολογιακό έτος, είχα την ίδια κουβέντα με ένα παιδί και δεν βγάζουμε πολύ άκρη τι εννοεί. Κατά πάσα πιθανότητα πρωταθλήματα που αρχίζουν και τελειώνουν στο ίδιο έτος (πχ Σουηδία?) δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι αναφέρεται σε εμάς πάντως.
Ομηρου Ορτιαδα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έτσι κι αλλιώς στην Ευρώπη θα παίζει ο παιχταρας ο Μουζακιτης, ο ορτα θα βοηθήσει στην Ελλάδα να μην κλαταρει ο μικρός
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (26-01-25)
Τα λεφτά του Μαρινάκη θα γίνουν καλαμπόκι και κάστανα.
panahs7 (26-01-25)
Ρε Μαρινάκη, ο τεράστιος ο Μεντιλιμπαρ ότι παίχτη του πάρεις του βγάζει το 200%. Λαγούς από καπέλα βγάζει. Πάρε του έναν γκαλετι να τα γαμησει όλα.
ΦΕΡΕ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ 2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΕ. ΓΤΧΜ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΤΗ ΣΑΥΡΑ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-01-25)
με 2 εξτρεμαρες το παιρνεις αερα και πας μπιλμπαο χοντρε. ξηλωσου γαμω το κεφαλι σου
hang your demons
Ο Όρτα πού είναι; Υποτίθεται χθες βράδυ ήρθε Ελλάδα.
ενα εξτρεμ παιχταρα θελει τι φαση ρε πουστη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks