Panah όχι. Γράφει από κάτω ότι είναι υπερβολή για αδέλφια Ορτα. Τις γνωστές του χαζομάρες λέει. Αφού ρε συ ο τύπος δε πετυχαίνει ελέφαντα με μυγοσκοτώστρα.
Το καλοκαίρι πέτυχε έστω και μια μεταγραφή; Πέρα απ την πλάκα. Ανέβαζε κάτι πορτογαλικές σημαίες κατι διάφορα ο Riddler ..
αμα φερει ο χοντρους τους αφους ορτα πακετο εγω θα γινω μορμονος
Έχει ffp πρόβλημα η ομάδα, όπως έχουν πολλές άλλες ομάδες στην Ευρώπη.
Όμως, ο πρόεδρος έχει τρεις ομάδες στην ιδιοκτησία του, οπότε το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο και στην τελική στα παπάρια μας! Ας κόψουν το λαιμό τους, τρεις γαμημένους παίκτες χρειαζόμαστε και όχι να φέρουμε τον Μπέλιγχαμ.
Το φετινό πρωτάθλημα δεν γίνεται να χαθεί. Ας κανονίσουν να έχουμε αναγούλες, γιατί δεν είναι ικανοί να φέρουν τρία παιδιά που απλώς να ξέρουν μπάλα.
εγω ξερω οτι εχουν μεινει 10 μερες ακομα με τα σαβατοκυριακα (που ο βαγγελας ειναι εκτος ) και δεν υπαρχει καμια προοδος , θα πουν οτι μεντιλιμπαρ θελει μικρο ροστερ και εκοψε τις μεταγραφες και θα παρουμε παιχτες τον ιουνιο , θα αρχισουν να λενε κ πιπες για τον κοντο κ τον φορτουνη και ολοι happy
16.5 μυρια τους κοστολογει το tf , δεν υπαρχει καμια απολυτως περιπτωση να τα δωσει ο χοντρος , next
Το πιθανοτερο ειναι "τα 7 αδερφια" την ταβερνα. Ντωμεταξυ μεχρι και οι μπουγατσες με το που το ειπαν σε 5 μερρς φερανε 3.
Εμεις 1 χρονο ανεβοκατεβαζουμε τον Ορτα απο τα αεροπλανα.. κ πηραμε τον Μπετανκορ που οταν αναρωτηθηκα τι τον θελουμε τον Σεντερφορ αφου εχουμε ουκρανο κ Κωστουλα μου λεγατε φυσικα κ χρειαζομαστε σεντερφορ και αυτοι τον αφησαν εκει.
Γελαει ο κοσμος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
jonk (21-01-25)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
jonk (21-01-25), Josimar (21-01-25), maniak7 (21-01-25), Nikolaos_Kokkinos (21-01-25)
Ετσι, Αφοι Αναστεναρη οπως τα λεει προεδρε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
differance (21-01-25)
differance (21-01-25)
Αυτός εδώ λέει ότι τα βρήκαμε με Βενέτσια και έριξε άκυρο ο Γιάρεμτσουκ.
![]()
Απο τη στιγμη που αποφασισαμε να αφησουμε τον Μπετανκορ στις Σερρες ειναι προφανες οτι ο Γιαρεμτσουκ μενει τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι.
74% πιθανο σεναριο.
29-30 Γενάρη: δεν εκατσαν οι μεγαλοι στοχοι -που ηταν διαθεσιμοι προς τελος Γεναρη γι αυτο και περιμεναμε- και που θα εριχναν τα τσιμεντα παμε σε Plan b,c (Zota.palma...)
1 μηνας μεταγραφικης περιοδου για να παρει στο παρα πεντε παικτες που ηταν 2ες και 3ες επιλογες και που θα μπορουσες να τους κλεισεις και χτες.
το χουμε ξαναδει το εργο.
ας ελπισουμε οτι θα μας διαψευσουν.
hang your demons
Bookmarks