maniak7 (14-01-25)
Για φαντασου ρε παιδια να εισαι ο Νικολογιαννης.. να σε κλαρινιαζει 2 φορες ο Μπετανκορ με τη μια ομαδα.. και εκει που λες παει περασε, τσουπ, στο δευτερο μισο της σεζον να σου ξαναεμφανιζεται μπροστα αλλα με αλλη ομαδα για να σε ξανα κλαρινιασει, στην ιδια σεζονΑΧ ΤΑΣΟ ΜΟΥ ΤΑΣΟ ΜΟΥ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
maniak7 (14-01-25)
Δεδομένων των τωρινών συνθηκών, μια χαρά λέω εγώ και περιμένω να τον δω. Μέχρι στιγμής έχει έρθει ο κανένας άλλος, και τουλάχιστον θα υπάρχει κάποιος για αλλαγή του Ελ Καμπί, όπου επίσης υπήρχε ο κανένας. Απλά να μην μετράμε τα πέναλτι όταν μιλάμε για επιθετικούς και στατιστικά και τι να περιμένουμε, γιατί ο λόγος που τον παίρνουμε είναι τι μπορεί να κάνει όσο το παιχνίδι παίζεται και μόνο. Όμως αυτό που διαβάζω πως μπορεί να μείνει εκεί μέχρι τέλος της χρονιάς ή να πάει στη Ρίο Άβε ελπίζω να μην ισχύει γιατί δεν έχει καμία απολύτως λογική.
Nikolaos_Kokkinos (14-01-25)
Πάντως εκτελεί τρομερά πέναλτι ο Χεφτές. Καλός, χρυσός ο Αγιούμπ, αλλά ελπίζω να αλλάξει η σειρά των εκτελεστών πλέον.
maniak7 (14-01-25)
Kαλοι ειναι και οι 2, ενταξει εκανε 1-2 ματσολιες ο Αγιουμπ στα χρονικα του εδω (ειδικα τοτε με το αλα πανενκα) αλλα γενικα δε μασαει ουτε αυτος στα πεναλτυ. Ειναι σκληρος.
Πολυ ωραια τωρα με Ελ Κααμπι, Κωστουλα και Μπετανκορ εχουμε τα 3 τοπ μπιστολια της λιγκας. Ειμαστε οι Top Guns.
Ενταξει κανεις δεν ειναι Φωταρας των 2 γκολ σε 500 συμμετοχες αλλα τι να κανουμε, προσπαθουμε.
Προεδρε φερε Ορτα και Κανος να αναστεναξει η πλαση ολη. Αμα το κανεις θα αγορασω 2 διαρκειας - Στο ενα θα ερχομαι εγω, και το αλλο θα το εχω για να ακουμπαω το καφεδακι μου ρε μπαγασα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
maniak7 (14-01-25)
τεταρτη προλαβαινει να ξαναγαμησει τους λαγοπουστες? να βγαινει ο τασουλης με τα διανοητικα καθυστερημενα που τον ακουν και να σπαραζουν στο δακρυ
Nikolaos_Kokkinos (15-01-25)
Paneas (15-01-25)
panahs7 (14-01-25)
Στη Ρίο Άβε ο Ντόι. Έδωσαν όμως αλλού τον Χασάν οπότε έχουν πάλι λίγο δρόμο μέχρι να φτιάξουν ολόκληρη 11άδα με πρώην ερυθρόλευκους.
Με την προϋπόθεση πως ο Κωστούλας παίζει κεντρικά σαν δεύτερος επιθετικός και ο Τσικίνιο μεταφέερεται στο "8", αυτό που θα ήθελα είναι ένας καλός δημιουργός που παίζει (ή ξεκινάει τις προσπάθειες) από το πλάι. Αν είχε και καλά στημένα θα ήμουν ευχαριστημένος και χωρίς άλλες μεταγραφές. #λιτότητα
chainsaw (14-01-25)
Ο Νικολακοπουλος ειπε οτι απο τους παικτες που εχει εγκρινει ο θειος δεν ερχεται κανενας (η δεν μπορουν να τους φερουν λεω εγω).
καθολου καλο αυτο αν ισχυει.
παντως αν μας ελεγαν το καλοκαιρι οτι θα θεωρουσαμε τον φορ του Πανσεραικου καλυτερο απο το βασικο φορ της Ουκρανιας και θα χαιρομασταν για την αντικατασταση θα τους λεγαμε τρελους.
hang your demons
jonk (15-01-25), Nikolaos_Kokkinos (15-01-25)
αλμιρον χαιμε ηθελε ο θειος. δεν νομιζω να ηθελε Αντονυ.
θα περιμενουν τον αλμιρον μεχρι τελος Γεναρη μπας και δεν εχει αλλες επιλογες και πει το ναι? θα χασουμε χρονο.
το θεμα ειναι να του εχουν εναλλακτικες καλες σε οσους ηθελε και δεν ερχονται. ισως να προσπαθουν και μεταγραφη που ακομα δεν εχει γραφτει.
Ζοτα και χαιμε θα επαιρνα απο αυτους που εχουν ακουστει παντως.
hang your demons
Bookmarks