Το ότι σας κάνει ο Μπετανκόρ να το θυμόσαστε και μετά, λέω εγώ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (14-01-25), Nikolaos_Kokkinos (14-01-25)
Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αυτήν τη στιγμή (μαζί με τον El Kaabi) και μάλιστα με τον Πανσερραϊκό. Τώρα εάν πιάσει ή όχι σε εμάς, κανείς δε μπορεί να το προεξοφλήσει. Αλλά τα εχέγγυα τα έχει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
To αν θα πιασει ειναι σχετικο. Μας χαλαει ενας παικτης τιμιος που μπορει να παιξει σταθερα σε ενα μεσαιο επιπεδο και να βοηθαει τουλαχιστον στο ροτέισον; Εκτος του Μπετανκορ εγω θα ηθελα και τον Παλμα. Αρκει να αναλογιστουμε το εξης: Την τελευταια 2ετια εχουμε φερει πολλα εξτρεμ καλυτερα του Μαντσινι του Αρη, ο οποιος μας χαλαγε προπερσι τετοιο καιρο; Εγω λεω πως οχι.
jonk (14-01-25)
Καλά - εγώ σας ξαναλέω ότι αν δεν ακουμπήσει μπάλα, δεν θέλω να ακούσω για το "ποιός τον έφερε"... Δεν νομίζω κάποιος να πιστεύει ότι θέλω να βγει φλόμπα και αν το πιστεύει, δεν χρειάζεται να τον πείσω για το αντίθετο δηλαδή. Εγώ την στατιστική βλέπω και λέω.
Μάνο, αν ο Μαντσίνι του Άρη ήταν τόσο καλός, τελικά, δεν θα έφερνε ο βάζελος που τον πήρε 3-4 εξτρέμ από τότε, θεωρητικά για καλύτερους δίνοντας τα μαλλιά της κεφαλής του Αράο, για τους δύο.
Κι εγώ προς τα εκεί κλείνω, συνήθως κάτι τέτοια λαβράκια περνάνε και δεν ακουμπάνε στον Ολυμπιακό. Άλλος ο τρόπος παιχνιδιού των 2 ομάδων και κυρίως άλλη η αντιμετώπιση. Εδώ δεν θα βρει χωράφια στην κόντρα, εδώ θα παίρνει μπάλα και θα του τον φιρμάρει αμέσως από πίσω ο στόπερ. Σε καμία περίπτωση δεν με χαλάει, αλλά αν μου έλεγες να παίξω τα λεφτά μου, δεν θα το έκανα.
Σε κάτι σάιτ διαβάζω ο Κεφτές μπορεί να παίξει και αριστερό εξτρεμ και ανησυχώ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ακόμα τα ίδια και θα είναι και για λίγο καιρό ακόμα τουλάχσιτον, από ό,τι βλέπω, αλλά δεν πειράζει, αν δεν είναι να μας βρει τίποτα στο ενδιάμεσο...
Όχι - δεν πρέπει - καλά κάνει. Άλλωστε οι συγκρίσεις, πάλι είναι αναπόφευκτες.
Nikolaos_Kokkinos (14-01-25)
Με Παλμα και τον Μπενταντιν πως τον λένε κοροϊδεύει πάλι ο χοντρός ή τον κοροϊδεύουν.το ίδιο είναι.
ασχετως αν είναι καλύτεροι αυτοί από αυτούς που μας κουβάλησαν το καλοκαίρι.
hang your demons
Πολύ σίγουροι είσαστε ότι είναι καλύτεροι...
Paneas (14-01-25)
Στο καλο και να μας γραφεις, για να ριχνεις μπετον αρμε θα ησουν πολυ καλος. Τον Γιαρεμτσουκ τονε φωναζεις το καλοκαιρι και σου ριχνει πλακα για αυθαιρετο στα Ψαχνα Ευβοιας μεχρι να πεις "Κιχ"
Καλο κατευοδιο ποδοσφαιρικε απατεωνα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks