(2ο μήνυμα χωρίς χρέωση)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
(2ο μήνυμα χωρίς χρέωση)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γιατί να μην παίζει σε εμάς? Άμα αξίζει, θα παίζει
Και επειδή το στοίχημα δεν κοιμάται (εγώ κοιμάμαι όρθιος) φαίνεται πως η πρώτη μας μεταγραφή θα είναι ο Έντουαρντς, με σύστημα Κάρμο. (Τι άλλο, για να ενδιαφέρεται ξαφνικά η Νότιγχαμ...)
Πιστεύω πως η ομάδα μας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ λόγω ΦΦΠ
να διαθέσει λεφτά για μεταγραφές τον Γενάρη και καινούργια αύξηση ΜΚ δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Αυτό, ΑΝ ΙΣΧΎΕΙ, για να είμαστε δίκαιοι με τη διοίκηση.
chainsaw (12-01-25), Nikolaos_Kokkinos (12-01-25)
φερτε χθες τον γαμια του βαζελου στον πειραια
Το σκεφτηκα κ γω αλλα τι να το κανεις? να τρωει παγκο?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Οντως ο μπετανκορ τα σπαει φετος. Πολυ καλος παιχτης
Εδώ να σημειωθεί ότι, club trained εχουμε δηλώσει τους Ρετσο, τζολακη, αποστολοπουλο, ντοη και ως γηγενής τους άλλους 2 τερματοφυλακες και τον μασουρα.
Οι Κωστούλας μουζακιτης μπακουλας και παπακανελος δεν χρειάστηκε να δηλωθούν αφού είναι κάτω από 21.
Ετσι, αν φύγουν ντοη και αποστολοπουλος μπορούν να αντικατασταθουν μόνο από club trained παίχτες (πχ τσιμικα η κουτρη η λύκογιαννη η Ανδρούτσο)
Άρα αυτή τη στιγμή μπορούμε να δηλώσουμε έναν στη θέση του γουιλιαν. Αν φύγει ο ολιβειρα άλλον έναν και αν δεν φύγει άλλος ξενος (που δεν το βλέπω) μπορούμε να δηλώσουμε έναν Ελληνα (αφού έχουμε μόνο 3 δηλωμένους)
panahs7 (12-01-25)
Ο λόγος τελικά που έμεινε εκτός ήταν ότι καθυστέρησε να εμφανιστεί στην συγκέντρωση της ομάδας του πριν τον αγώνα.
Φαίνεται ότι έχουν πάρα πολλά παράπονα οι Πορτογάλοι για τον χαρακτήρα του και την γενική έλλειψη προσπάθειας. Ίσως θα ήταν καλύτερο να ψάξουμε κάτι άλλο.
O Mπετανκόρ έχει κλείσει στις μπουγάτσες σύμφωνα με όσα ακούγονται στις Σέρρες.Ενδιαφέρθηκε και η ζέλα αλλά την ενημέρωσαν πως είναι κλεισμένος στους γείτονες.
Αυτός ήταν και ο λόγος που τον έδωσε τζάμπα η Τότεναμ κάποτε παρότι θεωρούνταν καλό ταλέντο, κρατώντας ποσοστό μεταπώλησης βέβαια.
Η αλήθεια είναι ότι τέτοιο καιρό, πλήρες πακέτο δε θα βρεις εκτός κι αν πληρώσεις υπέρογκα ποσά. Παίκτης που δίνεται τώρα από ευρωπαϊκή ομάδα το πιθανότερο είναι να έχει πιάσει σκουριά ή να έχει θέματα χαρακτήρα. Υπάρχουν και περιπτώσεις εξαιρέσεων αλλά για αυτές δεν παίζεις μόνος.
Ένας δανεισμός δε θα ζημίωνε οικονομικά την ομάδα αλλά ο συγκεκριμένος ρόλος, ο playmaking winger ας πούμε, λείπει πολύ και δεν θεωρώ υπερβολή το να πω ότι αυτή η μεταγραφή μπορεί να κρίνει τον τίτλο. Αν φέρεις κάποιον με τον οποίο στραβώσει κάτι ή δεν βρει καθόλου ρυθμό μπορεί να σου κοστίσει.
maniak7 (13-01-25)
Πάμε για Ζότα από Ρεν τελικά, μάλλον.
οτι γινει θα γινει τελευταια βδομαδα του μηνα που θα ψαχνουν οι ομαδες να ξεφορτωθουν τα παρταλια οπως οπως , τοτε θα παρει 2-3 δανεικους ο χοντρος
με τα δεδομενα προβληματα που εχουμε αν υπηρχε σοβαροτητα , επρεπε ηδη αν οχι να εχουν φερει 2 παιχτες να υπαρχουν ξεκαθαροι στοχοι
οι ιδιοι ανθρωποι που εφεραν γουιλιαν κ ολιβειρα παζαρευουν κατι απιθανους σαν τον αντονυ και κατι συνταξιουχους απο το mls
Bookmarks