Δεν ασχολείται κανένας με τον Τόνι, στην Αγγλία γράφουν μαλακίες. Του Αλμιρόν υπάρχει μόνο προς το παρόν.
Αυτο το σουργελο κοστιζει οσο ολοκληρη η ομαδα μας. Αν πραγματι καποιοι ασχολουνται με την περιπτωση του ειναι πραγματικα για γελια κι εκτος πραγματικοτητας Ολυμπιακου.
Ας ψαξουν εκει που πρεπει για παικτες που ειναι για τα δοντια μας και μπορουν να βοηθησουν αντι να ασχολουνται με μαλακιες και κινησεις εντυπωσιασμου.
Ο Άντονυ κίνησε σήμερα νομικές διαδικαδίες ώστε να πάρει πίσω από τον Άγιαξ τα λεφτά που του είχαν επιβληθεί ως πρόστιμο όταν αρνούνταν να προπονηθεί για να πάρει μεταγραφή.
Μα τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο το παρεακι?
Κανανε ενα καρο μεταγραφες και βγηκε μονο ο πιρολα που πιθανοτατα ειναι απο μοντεστο και ο κοστινια που ειχε κλεισει απο περσι παιζοντας σε ομαδα του μαρινακη. Σταμενιτς, βελντε, ολιβειρα, γουιλιαν, γιαρεμτσουκ, ακριβα παλτα. Τουλαχιστον παλιοτερα παιρναμε κατι αρμενιους, κατι σερβακια, κατι θερμαστες που ηταν τζαμπα και βγηκαν κιολας 2-3.
Χιλιες φορες να μην παρουν κανεναν παρα να διαλεξουν παιχτη αυτοι
jonk (10-01-25), Nikolaos_Kokkinos (10-01-25)
Με ολα αυτα που αναφερετε για τον Αντονι παντως εμενα με ζωνουν τα φιδια. Σκιαγραφειτε τον παικτη με τα ιδανικα χαρακτηριστικα που μπορουν να βρουν οι δικοι μας. Οσο πιο καραγκιοζης τοσο πιο πιθανον να αληθευει.
Κ μονο που σπευσανε να το διαψευσουν ειναι red flag.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν υπάρχει κέρδος με τον Άντονυ, από τη στιγμή που είναι τόσο αρνητικός στο να έρθει. 6μηνος δανεισμός που αν δεν πάει καλά σπατάλησες την ευκαιρία να ενισχυθείς σε θέση που πονάς πολύ. Αν πάει καλά, το καλοκαίρι πάλι θα ψάχνεις για παίκτη γιατί δε μπορείς να σκάσεις τα λεφτά της οψιόν και να δώσεις και το συμβόλαιο που ζητά, ενώ και πάλι ο παίκτης δε θα είναι ζεστός στο να μείνει.
Φυσιολογικα ο Αντονυ δεν θελει να ερθει στην Ελλαδα οποτε πιστευω θα ειναι πολυ λανθασμενη κινηση η αποκτηση του. Ελπιζω να παμε σε πιο εφικτες περιπτωσεις παιχτων που θα εχουν ποιοτητα και θα γουσταρουν να ερθουν. Ο Αντονυ αν ερθει, που δεν το πιστευω, ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ειναι αλλο ενα μεγαλο ονομα οπως αυτα που φεραμε προσφατα και δεν μας βγηκαν καθολου, απλα χαλασαμε ενα σωρο λεφτα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Εμένα η περίπτωση του Άντονυ μου θυμίζει πολύ τον Ντάτολο. "Παιχταράς", λατινοαμερικάνος, αδικημένος από τη ζωή και το σύστημα, κωλόπαιδο, ήρθε εδώ με το στανιό και πιστεύοντας ότι αξίζει πολλά παραπάνω. Θυμόμαστε όλοι νομίζω πως είχε καταλήξει εκείνη η περίπτωση...
Φάγαμε τον μισό Γενάρη βαρώντας το πουλάκι μας. Για να δούμε πόσο θα μακρύνει από το τράβηγμα.
(Τι τρέλα αλήθεια, να έχεις τους παίκτες που τώρα προσπαθείς να βρεις και να τους αφήνεις να φύγουν! Ψυχιατρείο κατάσταση τα μεταγραφικά της ομάδας)
Εγώ έφαγα και μισή βασιλόπιτα. Ο Βαγγέλας πάλι, ποιος ξέρει?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τελικα απο παντου βγαινει οτι παμε μονο για δανεικους. , ξαναπειτε με μιρλα
Το Γενάρη εκτός αν κινηθείς για κεντρική/νότια αμερική (όπου υπάρχει το θέμα πως τώρα κάνουν μπάνια οπότε συνήθως χλωμό να παίξουν μπάλα άμεσα), πρέπει να πληρώσεις διψήφια συνήθως για καλό παίκτη γιατι οι ομάδες που τους έχουν αν είναι καλοί τους θέλουν να συνεχίσουν και ζητάνε ένα σκασμό λεφτά. Οπότε σε δανεικούς πας κυρίως κανενός που λήγει συμβόλαιο σε μισό ή ενάμιση χρόνο να σου βάλουν οψιον αγοράς. Τα δεδομένα αυτά είναι αλλά αν θέλετε μπορούμε απλά να λέμε ότι θέλουμε έτσι να περνάει η ώρα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
τα δεδομενα ειναι οτι δεν θα πεσει χρημα και οτι γινονται αρμενικα παζαρια και περνα ο χρονος , φοβαμαι οτι επειδη το προγραμα ειναι δυσκολο θα καταρευσουμε μεσα στο μηνα
τελος το κυνηγι του Αντονυ(πεσαμε απο τα συννεφα)
παμε λενε για Εντουαρντς απο Σποτινγκ και Maxwel Cornet απο Σαουθαμπτον.
Lastbaron εχεις γνωμη για Cornet?
hang your demons
Nikolaos_Kokkinos (11-01-25)
Φέρε το άμπαλο γίδι από την Ακτή για να έχουμε δικαιολογίες για τους κορνέδες που θα φάτε με τα σούργελα που προσπαθείτε να φορτώσετε στην ομάδα.Ντάγκλας Λουίζ για την βιτρίνα και παλτά για την αποθήκη!
Bookmarks