Με το ffp ειμαστε οκ? Υπαρχει εικονα?
φιλε μου Jonk , να εισαι απαιτητικος απο τον Προεδρο. Δεν ειναι ουτε ο σουπερ μαριο απο τα λιντλ, ουτε ο αφραγκουζος. επεκτεινεται παντου και αγοραζει την μια ομαδα μετα την άλλη.
οφειλει στην 1η του ομαδα να ειναι και κουβαρντάς οταν χρειάζεται και να εχει οραμα και να επιλεγει καλυτερους συνεργατες.
hang your demons
Με το ffp ειμαστε οκ? Υπαρχει εικονα?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ενταξει δεν ειπα να κανουμε δικες μας προσθαφαιρεσεις, απλα μηπως απο το πολυ παλτο που ηρθε κ εφυγε μηπως εχουμε στριμωχτει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θα σου πω τι έχω μάθει και το οποίο πλέον γνωρίζουν άπαντες.Τα είχε βρεί με Μάντσεστερ για τον Άντονι από τα τέλη Δεκεμβρίου αλλά ο παίκτης δεν γουστάρει και κακώς επιμένουν καθώς μιλάμε για ήδη προβληματικό χαρακτήρα ο οποίος αν μεταπειστεί με το ζόρι καταλαβαίνεις τι θα συμβεί.Αλμιρόν δεν θέλει επίσης Ελλάδα.Ο Βάργκας το ξέκοψε από την αρχή για Ελλάδα.Έντουαρντς μπορεί να έρθει αλλά έχει να παίξει σοβαρή μπάλα 2 χρόνια και το φοβούνται αυτό στην ομάδα.Πάλμα έρχεται και αύριο αλλά είναι η έσχατη λύση.Τα ποσά που γράφουν για Χάιμε ισχύουν και δεν δίνουμε πάνω από 5-6.Αργούν γιατί θέλουν να φέρουν κάποιο μεγάλο ψάρι και στο τέλος όταν θα πιέζει ο χρόνος θα καταλήξουμε σε λύσεις ανάγκης.Δυστυχώς!
jonk (10-01-25)
το καλο νεο της ημερας , ο ζιγες παει στους κελεμπιες
maniak7 (10-01-25)
Δεν είναι σίγουρο ότι θα μπούμε απευθείας, τη δεδομένη στιγμή είμαστε πρώτοι στην ειδική βαθμολογία, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Παίζουν αρκετοί παράγοντες.
Δεν φτιάχνω εγώ τους κανόνες, ζητήστε τον λόγο αλλού για την συντηρητική πολιτική. Κι εγώ, να έδινε 100 μύρια να έφερνε παικταράδες θέλω, αλλά δεν γίνεται. Στον βάζελο ξεκίνησαν ήδη να μετράνε τα κουκιά και ποιους θα διώξουν, για να αρχίζουν από τώρα να καλύπτουν το άνοιγμα, όπως άκουγα το μεσημέρι. Το ότι τον κόσμο της κάθε ομάδας δεν τον νοιάζουν αυτά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κιόλας.
Πολυ πιθανον να φερουν δανεικους παλι που ειναι πολυ πιο ευκολο και πιο συμφερον για την ομαδα. Το κολπο επιασε περσι αφου 3 δανεικοι επιασαν και 2 αγοραστηκαν στο τελος. Οποτε γιατι να μη το δοκιμασουν παλι? Καποιος απο Πορτο θα ερθει σιγουρα. Για τους υπολοιπους βλεπουμε.
jonk (10-01-25)
Ο Κάρμο δεν αγοράστηκε από εμάς και κατά τα φαινόμενα δεν ήρθε σε εμάς έκτοτε - άσε Ποντένσε - Χόρτα, βγάλε και Ναβάρρο σε μία άκρη με Καμπράλ, Βέζο και μας μένει αυτός, ο ένας που αγοράστηκε εξ αρχής, με τον Ζέλσον, που ήρθε κούτρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (10-01-25), Nikolaos_Kokkinos (10-01-25)
Η επιστροφη του Καρμο μοιαζει ως τωρα να ειναι η επιτομη του "παρακαλετο μουνι - ξυνο γαμησι".
Edit
Πωπω μλκς ειχα ξεχασει τον Καμπραλ και τον Μπεζο. Ρε μαλακες τι ΠΑΛΤΟΥΔΙΑ εχουμε κουβαλησει σε 2 χρονια μεσα? εχει σπασει καθε ρεκορ η διοικηση. Κ ενας Σεντερμπακ προπερσυ που εφυγε ακλαφτος. Αργεντινος ηταν? κατι τετοιο δεν θυμαμαι. Ουτε που τους θυμαμαι πλεον.
Εμπορία Γουναρικών-Βιζον-Παλτο, "Ο Βετεράνος" .
Στο μεταξυ , στις αρχες γραφανε και για ενα ΜΠΑΚ που δηθεν ειχε ζητησει ο Θειος... ακλαφτο πηγε κ αυτο, θαφτηκε με τις μερες.
Ρε ασε ρε μπρο που θες αριστεροποδαρο εξτρεμ να παιζει δεξια και αριστερο Μπακ.
Παρε τωρα Ροντινει που ειναι ομορφος ωραιος, πλεμονατος, και ασε μας πο υθες κ μεταγραφες.
Κατσε καλα θειο γιατι θα στειλουνε Μιλτιαδη και θα σου κουβαλησει το Ρασιντ Γεκινι απο το μνημα
Εδω ολοκληρος Εμπαπε ακομα ψαχνεται στη Ρεαλ (κι εχουν βγαλει και τον Καμαβιγκα παλτο) κι εσεις περιμενετε να μας βγουν κατι Μπεζοι και Καμπραλ. Στα 10 παλτα που φερνουμε ας βγαινουν 1-2 κι ειμαστε καλα.
Nikolaos_Kokkinos (10-01-25)
Τελικα στο μετωπο Ολμο εγινε κατι? Θα καθετε εκει στην μπαρτσα και θα ψωλοβρονταει 6 μηνες ?? Γιατι δεν ερχεται να τον κραταμε ζεστο ?
Στο Δυτικο μετωπο πεφτουνε Ολμοι, στο μεταγραφικο μετωπο: στον καμπo φτερουγιζουν αλογομυγες.
Edit: Α το ξεπερασαν το προβλημα με Ολμο λεει , κατι με απειλες περι μποικοταζ απο τους υπολοιπους παικτες, κατι με δικαστικα μεσα, το λυσανε το θεμα.
Πουσου πουστη χασαμε την ευκαιρεια.
ο Αντονι το καταλαβαινω να μην θελει ελλαδα γιατι ειναι μικρος ακομα. ο Αλμιρον γιατι εφοσον δεν ειναι οικονομικο το ζητημα? 30 στα 31 ειναι. θα του χαλασει την καριερα?
Στην σαρλοτ θα ακουστει παραπανω?
απο οπου και να το πιασεις με το ζορι παμε να τους φερουμε και αυτο δεν βγαινει σε καλο συνηθως.
αντε να βρεις παικτη τωρα που και παικταρας να ειναι και να εχει κινητρο και να μην ερθει εδω για τουρισμο.
δεν θα περιμενει πολυ τον αντονι ο ολυμπιακος θα παει σε εναλλακτικες λυσεις γραφουν.
αυτο κανουν οι μασκαραδες καθε φορα, βρισκουν καποιον που δεν μπορει να ερθει για χ ψ λογους και μετα λενε ε δεν φταιμε εμεις το προσπαθησαμε μεχρι τελους, εκεινος δεν ηθελε.
και μετα μας φορτωνουν τις εναλλακτικες, που τις ειδαμε το καλοκαιρι.
hang your demons
τωρα σοβαρα θα ηθελα να ξερω ποιος μπινες απο την αυλη του χοντρου θελει τον αντονυ , μας εχουν σπασει τα αρχιδια , τον πουτσο , τον προστατη , την κηλη
τιποτα δεν μας εχουν αφησει οι γαμημενοι με τον αμπαλο μαλακα που δεν μας θελει κιολας
maniak7 (10-01-25)
δειτε τι θελουν να φερουν οι μαλακες
maniak7 (10-01-25)
hang your demons
Bookmarks