maniak7 (05-01-25)
maniak7 (05-01-25)
Κλασσικό άρθρο που δημοσιεύεται όταν δεν υπάρχουν νέα. Το μόνο που λέει είναι ότι η Πόρτο που μας έχει δώσει παίκτες στο παρελθόν έχει παίκτες υπό παραχώρηση και δύο από αυτούς είναι εξτρέμ. Άντε να δώσω μπόνους πόντους επειδή όντως τον έναν τον θέλαμε και παλιότερα
Μπορούμε και χειρότερα από τον Χάιμε, πάντως.
Παιδια, αυτοι που εφεραν τον ολιβειρα, τον σταμενιτς, τον γουιλιαν και τον βελντε ειναι ακομα στην ομαδα? Εχουν επιτελικα καθηκοντα, παιρνουν αποφασεις? Γιατι παλι σταμενιτς θα φερουν, αυτο ξερουν να κανουν...
Αφού ξέρεις την απάντηση, γιατί περιμένεις κάποιος να σε διαβεβαιώσει για το αντίθετο;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
θα φαμε ενα μπλοκο αυριο που θα ειναι ολο δικο μας
Ακούγεται πάντως ότι κλείνει ο Νεϋμάρ
Χειροτερεύουν τα πράγματα, βλέπω...
Οχι, ως "κουβεντα να γινεται να περασουν οι μερες".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
τον νειμαρ της ασιας
Και ύστερα έλεγα ότι μέχρι τώρα και έξω από το φόρουμ περνάω δύσκολα...
Νειμάρ, Χάμες, Μαρσέλο και Κριστιάνο, πάμε γερά.
![]()
Nikolaos_Kokkinos (05-01-25)
Να φερουμε τον Ολμο (88 mm? η τεσσαρων και δυο?) να μην μενει χωρις παιχνιδια για 6 μηνες, να τους τον κρατησουμε ζεστο δλδ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Είμαστε στο "προέχει το ματς στο Αγρίνιο".
Μεθαύριο πρωί θα περάσουμε στο "υπερβολικές οι απαιτήσεις για Αλμιρόν, η ομάδα δουλεύει άλλη περίπτωση πρωτοκλασσάτου εξτρέμ αλλά η προσοχή είναι στραμμένη στο δύσκολο ματς με τον Άρη".
Στις μέρες πριν το ματς με Ατρόμητο θα έρθει κάποιος παίκτης, αλλά όχι ο καλός ο εξτρέμ.
Μετά πάμε για το δύσκολο φινάλε του Ιανουαρίου με Πόρτο-ΠΑΟ-Κάραμπαγκ μέσα σε μια βδομάδα οπότε η ομάδα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη. Η όποια συζήτηση για προσθήκες θα μετατεθεί για την τελευταία μέρα όπου όλοι ξέρουν ότι βρίσκονται οι καλύτερες περιπτώσεις.
jonk (06-01-25)
Επαφές ελληνικής ομάδας με τον Αντονυ της Μαν Γιου λένε. Ελπίζω να μην είμαστε εμείς, μεγάλος καραγκιοζης.
Bookmarks