jonk (31-12-24)
Στο δελτίο του sportfm στις 13:00 είπαν ότι στην κορυφή της λίστας είναι ο Ραχίμι και 15 λεπτά αργότερα (!!) ο Νικολακόπουλος δεν τον ανέφερε καν! Είπε ότι παλεύουμε του Αλμιρόν. Ότι να 'ναι πάλι.
ΥΓ. Για τον Ποντένσε που λέτε, είπαμε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΦΕΤΟΣ. Έχει παίξει ήδη σε 2 ομάδες, δεν μπορεί να παίξει σε 3η.
jonk (31-12-24)
Τον Στεφαν ελ σαραουι δεν μπορουμε να τον παρουμε απο την Ρομα? μενει ελευθερος το καλοκαιρι.βεβαια βλεπω 32 παει αυτος.
Αν ειναι να παρουμε παντως μπακ απο την Φραιμπουργκ δεν μας δινουν και τον Vincezo Grifo το αριστερο εξτρεμ τους. και αυτουνου ληγει το συμβολαιο τον Ιουνιο.
hang your demons
Ήρθα να πω τον πόνο μου και βρήκα χειρότερα...
Καλή Πρωτοχρονιά, για αρχή και μην πιαστείτε τίποτε κορόιδα να αφήσετε καμία πόρτα ανοιχτή απόψε για να μπει ο Αη Βασίλης...
Και αν κάνετε εσείς τον Αη Βασίλη, γενικά, εγώ δεν κρίνω, προσέξτε μην πιαστείτε γενικά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παίζει αρκετά τελευταία ο Ελ Σαράουι και μπορεί να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιό του αν παίξει λίγα ακόμα ματς.
O Γκρίφο θα ήταν ολόσωστη και τεράστιας σημασίας κίνηση αλλά είναι ο αρχηγός και καλύτερος παίκτης τους, ακόμα και να μην ανανεώσει είναι πολύ δύσκολο να φύγει στη μέση της σεζόν.
redbaron (31-12-24)
Έφτασε και η πρώτη πρόταση στη Νιουκάστλ για τον Αλμιρόν και είναι από την πρωταθλήτρια Βραζιλίας Μποταφόγκο. Ζητάει όμως πολλά ο παίκτης και ο ατζέντης του λένε τα ρεπορτάζ στην Αγγλία. Επίσης και η Νιουκάστλ θέλει ένα ποσό πάνω από 5 εκ/ρια λίρες.
panahs7 (31-12-24)
Τσ μεσανυχτα ληγει το συμβολαιο του Ολμο κ εμεις κοιμομαστε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αυτό δεν θα το λέμε βόμβα - θα το λέμε όλμο...
Nikolaos_Kokkinos (31-12-24)
Στο MLS με 20 μύρια ο Αλμυρός
chainsaw (02-01-25)
Κάτι έγραφα για Αη-Βασίληδες εγώ την Παραμονή... Αν μάθουν πόσα μοιράσατε φέτος στα κάλαντα, αφού διαβάζετε μεταγραφικό ρεπορτάζ Δεκεμβρίου, θα σας 'ρθούνε και από τη ΔΕΗ...
Μέχρι Πάλμα φτάνουμε και εκεί, είμαστε - δεν είμαστε, για αγωνιστικούς λόγους... Μην ασχολείστε με Αγγλία - το πολύ - πολύ, να πάρουμε πίσω τον Άμπυ και να το κρατήσουμε.
Και με λιγοτερα να πηγαινε παλι θα ηταν αλλος ενας 30αρης που δεν εχει φιλοδοξιες να παιξει σοβαρη μπαλα και παει για τα τελευταια ενσημα.
Εδω πηγε ο ποντενσε στα 28-29 του.
hang your demons
καλοριζικη η πρωτη μεταγραφη , γυρνα ο αμπι
Καλη χρονια Βοσκε με υγεια! διαβαζα τις προαλλες το Wiki του Ομαρ Ριτσαρντς (του αγαπημενου σου δλδ) και εγραφε στις διακρισεις "Uefa Conference League winner" Και ελεγα απο μεσα μου οτι τελικα ΟΛΑ σε αυτη τη ζωη ειναι να τυχει να βρεθεθς στο σωστο μερος τη σωστη ωρα και μονο ρε πουστη μου...
γραφει τετοια διακριση αυτουνου και του Τζιοβανι ξερω γω, η του Γεωργατου, η του Αλεκου, η.. η... η... η... πολλα ονοματα μπαινουνε εδω, γραφει ενα μπουτσο στο αντιστοιχο πεδιο.
Και μη νομιζεις οτι κανεις θα κατσει να ασχοληθει οταν εξετασει τον πακτη κατα ποσο ειχε συνεισφερει σε αυτο. Το αποτελεσμα μενει.
Αμα εχεις γαμημενη τυχη ρε φιλε ε?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν θελουμε μεταγραφες, αμα νοιωθει πληρης ο θειος εγω τον σαπορταρω.
Χορτασαμε απο παλαιμαχους που "ναι αλλα κανει καλει ζωη και στην πρεμιερ/πριμερα/γουατεβερ-λιγκ ειχε 20 συμμετοχες περσυ" (λες και οι αλλοι που φερναμε ξερω γω ηταν ο Αλκης Γιαννακας κ η παρεα του, η ξερω γω , εχουμε τπτ ανυπαντρες αδερφες) .
Στα παπαρια μας, δεν θελουμε κανενα γτ ειναι βεβαιον οτι θα φερουν χειροτερους.
το λες επειδη ξερεις οτι θα φερεις σαπακλες και δανεικους
Bookmarks