Γενικα καποιος να παρει το κινητο του Μιλτου κ να του το ξαναδωσει τον Φεβρουαριο.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
αν δεν εχουν ανακαλυψει τα ταξιδια στο χρονο στην πλατεια αλεξανδρας , να βρουν τον πουστη με τις vintage ιδεες και να τον πεταξουν στην θαλασσα λεω εγω
πρωτη μεταγραφη λεω εγω , να γυρισει πισω ο μπιελ , μπροστα στους μασουρα - βελντε -γιαρεμτσιουκ - γουλιαν ηταν οαση
O Χουέρτα πάει Άντερλεχτ. Ο Βάργκας (αν μιλάμε για τον Ελβετό της Άουγκσμπουργκ, γιατί είναι και πολλοί) παρά το εξαιρετικό Γιούρο που έκανε το καλοκαίρι, δεν πιστεύω ότι μας λύνει το πρόβλημα της δημιουργίας. O Έντουαρτς δεν είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει στον Μεντιλίμπαρ και δύσκολα θα ταιριάξει στο στυλ του.
Για να δουμε, θα μας φερει καμμια μεταγραφη δωρο ο Αγιος Βασιλης μεσα στις γιορτες? Χρονια πολλα και καλα σε ολους!
Επεσε Σερχι Κανος στο Τραπεζι...ετσι κ ερθει πειτε στους αλλους να πλυθουνε καλα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
dimitris67 (24-12-24), voskos_7 (24-12-24)
panahs7 (25-12-24)
Δεν ψήνομαι για Κανός. Ορίστε το είπα, τι θα μου κάνετε.
Τα 3-4 καλά ματς που έκανε εδώ είναι περισσότερο η εξαίρεση παρά κανόνας στην καριέρα του. Το ότι σε αυτή τη Βαλένθια είναι από τους πιο απογοητευτικούς παίκτες είναι ενδεικτικό. Σίγουρα δεν στέλνει Ζέλσον στον πάγκο (είναι παρόμοιοι παίκτες) και ακόμα πιο σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση με Ποντένσε.
That said, ένας παίκτης να δίνει ανάσες στον Ζέλσον δε θα ήταν κακό να υπάρχει στο ρόστερ, φαίνεται ότι ο Μασούρας πλέον δεν προσφέρει ούτε σε αυτόν τον ρόλο.
Du3lisT (25-12-24), Nikolaos_Kokkinos (25-12-24), panahs7 (25-12-24)
Αριστεροπόδαρο κατά προτίμηση, δημιουργικό παίκτη που να μπορεί να παίξει και στο πλάι κι ας μην είναι κλασσικός εξτρέμ. Ιδανικά θα είναι αρκετά καλός ώστε να κερδίσει θέση βασικού, αλλά με τον Μεντιλίμπαρ ας μη το δένουμε κόμπο.
Θα μπορούσε να πάθει ανάσταση α λα Ζέλσον, κι αυτός επανήλθε μετά από τεράστια κοιλιά στην καριέρα του, αλλά ήταν και 2-3 κλάσεις ανώτερος σαν ταλέντο από τον Κανός.
Εγώ θυμάμαι και κάτι γκολ που είχε χάσει πάνω στη γραμμή και τραβούσαμε τα βυζιά μας πάντως.
Kαλός παίκτης ο Κανός, αλλά μέχρι εκεί.
Εκτός από τον Ζέλσον, εμείς, ούτε εκεί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks