Είσαι πάντα εκεί που ανάβει η φωτιά και με αυτά που γράφεις δεν Βίνι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (21-11-24)
Γιατι δε τον φερνουμε πισω να τον δοκιμασουμε πισω απο τον επιθετικο (οπως επαιζε στην Κοπενχαγη κι εβγαζε ματια πριν τον παρουμε)?
Επειδή δεν μαρκάρει
Παίζει να είναι πιο σοφτ και από τον Άλεκ Πίτερς ο τύπος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τί σου έφταιξε τώρα ο Πήτερς και τον έβαλες στην ίδια πρόταση με τον Ισπανό χομπίστα;;;
Στα λοιπά, για Ινσίνιε, που το λένε φόρα - παρτίδα, δεν γράφετε βλέπω...
Μάλλον περιμένετε τον συνδεσμίτη να τα γράψει, για να μην γίνει και έχετε να την βγάλετε και για μετά τον χειμώνα με την πάρτη του.
Τέλος πάντων, αν γίνει αυτό με τον Ινσίνιε, θα συνεχίσουμε να είμαστε σίγουροι ότι το πλάνο δεν αλλάζει...
Λορεντζο κ αυτος? , τι γινεται ο Βαγγελης τα πηρ'ολα απο Ιταλια τωρα?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Λίγο καιρό μετά από εμάς ξύπνησε το επιχειρηματικό του δαιμόνιο στις ομάδες και σαν να μην μας έφτανε αυτό, έχουμε τώρα και τον γιό να κάνει παραγοντιλίκια. Σαν να μας έριξε η μοίρα μας μιά μόντσα...
jonk (24-11-24), Nikolaos_Kokkinos (22-11-24)
Τον θέλω πακέτο με Μέσσι και Ρονάλντο
"Απο ποτε ειναι αυτη η εφημεριδα?"
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Σας θέλω πιο σοβαρούς όμως. Μην φέρνετε ό,τι μαλακία διαβάζετε εδώ μέσα...
Αλλιώς να σας δίνω feedback για τον Ποντένσε που έχουμε κάθε τόσο; Θέλετε;;;
Παντως μια μεταγραφη Νευμαρ θα εδινε εξτρα χαρα στο φιλαρακο μου τον Παναη, απο μενα ειναι ναι.
Άντε να κάνουμε και ένα μάθημα: Η είδηση στο πρωτοσέλιδο, είναι ότι τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν πιθανότητες - δεν σημαίνει ότι ασχολήθηκε κάποια από τις δύο μεριές με αυτό το ενδεχόμενο.
Δεν μπορούμε να τους απαγορεύσουμε να το γράψουν, αλλά δεν είναι και φρόνιμο αν δεν σου αρέσει αυτή η πληροφόρηση να αγοράζεις την εφημερίδα που ενημερώνει τον κόσμο βασιζόμενη στο τί ποντάρουν οι αλεπουδιάρηδες της υφηλίου.
Για εμένα αν ο Ινσίνιε είναι ακατάλληλος, γιατί τα λάδια τα έκαψε και χτύπησε και εκκεντροφόρο και στρόφαλο, φανταστείτε τί είναι ο Νευμάρ, που δεν νιώθει και από επάγγελμα εδώ και καιρό...
Τελειώνετε με τα συνταξιοδοτικά προγράμματα και αφήστε τον κόσμο που ξέρει να φέρει παίκτες να μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να μοιράζουν αυτόγραφα.
Ο Νεϋμάρ γυρίζει στη Σάντος.
Τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν ό,τι ναναι αποδόσεις χωρίς λόγο. (Πχ το περασμένο καλοκαίρι έδιναν μεγαλύτερη απόδοση για την παραμονή του Τζαράντ Μπρανθγουέιτ στην Έβερτον και πολύ μικρή για μεταγραφή στη Λίβερπουλ, που δεν υπηρχε περιπτωση να συμβεί).
Ο Ινσίνιε θεωρείται από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές μεγάλου ονόματος στο MLS τα τελυταία χρόνια.
το ενδεχομενο να κοροιδευουμε επακρως τον τιτλο στο πρωτοσελιδο της επισημης εφημεριδας της ομαδας ξερω γω δεν παιζει?
παιζει μονο να το εχουμε ποσταρει με καποιο ιχνος σοβαροτητας λογω κρυφης ελπιδας ή επιθυμιας?
hang your demons
Δεν υπάρχει λόγος, γιατί πάλι την δική τους δουλειά κάνεις και κυρίως δεν ήταν ποτέ αυτή η στόχευσή σας, παρά μόνο μετά να συσχετίζετε πρωτοσέλιδα με την διοίκηση. Έχει παιχτεί τόσες φορές αυτό το έργο που δεν έχει αξία να περιμένουμε την ανατροπή.
Μην ασχολείστε με σκατά και μην τους δίνετε την παραμικρή παραπάνω δημοσιότητα. Έχουν πολύ περισσότερο χιούμορ από εσάς και έχουν κάνει τον κόσμο σαν τα μούτρα τους.
Άσχετο αλλά σε ποιον θα διναμε φέτος το βραβείο εμαςδεμαςεκανε; Εγώ είμαι μεταξύ Μαξ και Μαξίμοβιτς.
Bookmarks