Ο Γκαρθία σίγουρα. Υποθέτω πως για τους υπόλοιπους απλά έδινε το οκ. Και αυτό το γράφω λαμβάνοντας υπόψη τα ρεπορτάζ ότι έχει κόψει αρκετούς
Μιας και είμαστε στις μεταγραφές. Ξέρετε ποιοι από αυτούς είναι 100% επιλογή του προπονητή;
Ο Γκαρθία σίγουρα. Υποθέτω πως για τους υπόλοιπους απλά έδινε το οκ. Και αυτό το γράφω λαμβάνοντας υπόψη τα ρεπορτάζ ότι έχει κόψει αρκετούς
Panahs οκ αν ήταν δικές του τουλάχιστον ξέρουμε ότι είναι καλός προπονητής αλλά κακός στις επιλογές παιχτών. Δεν είναι κακό αυτό. Ο Καρβαλιαρ ας πούμε είναι εξαιρετικός στο να διαλέγει παίχτες αλλά προπονητικά άθλιος.
Αλλά αν απλά ζήτησε κάποια χαρακτηριστικά και τους έφερε η διοίκηση πλην ενός, είναι σοβαρό το θέμα. Να πέσουν έξω σε όλους; Μιλάμε για αποτυχία τεραστια
ΑΝ θέλει πάντως ο Βαγγέλης το γυρνάει τον Δεκέμβριο. Φέρνει τον Ορτα, φέρνει και έναν άνθρωπο που ξέρει να κάνει μεταγραφές και να φέρει παίχτες για το σύστημα που παίζει ο Μεντι και τελειώνει όλους τους άλλους.
Οκ λογικό , γιατί αν τους είχε ζητήσει και τους 2 θα ανησυχούσα πολύ. Αλλά και να τους βάζεις στην ίδια 11αδα είναι και αυτό περιεργο
Αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το μεγάλο πρόβλημα. Ο Γκαρθία κέρδισε αρκετές μονομαχίες, κάλυψε 2-3 φορές τον χώρο ανάμεσα στα σέντερ μπακ, έκοψε και μια επικίνδυνη αντεπίθεση του Αστέρα. Παιχνίδι δεν μπορεί να φτιάξει αλλά όταν δίπλα του είναι ο Στάμενιτς και μπροστά του αυτοί που ήταν σήμερα, το βάρος πέφτει σε αυτόν. Για να ξεκουράζει τον Έσσε είναι οκ αλλά όχι για να παίζουν μαζί. Ο Στάμενιτς πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνει συνέχεια ευκαιρίες.
Γιατί αυτοί στη ράτσα του, όταν κάθονται "φράζουν" και δεν θα μπορούμε να τον γυρίσουμε πίσω το χειμώνα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
προβλεπω τσουναμι μεταγραφων και αποχωρησεων(μπορει και επιστροφων) το Γεναρη. μεγαλυτερο απο περσι.
Το κακο ειναι οτι παλι ο Νταρκο θα ειναι για τις μεταγραφες.
hang your demons
Αν το αφήσεις σε αυτόν, την μόνη επιστροφή που θα κάνει θα είναι ο Ρέαμπτσιουκ.
Nikolaos_Kokkinos (28-10-24), redbaron (28-10-24)
Ποτε δεν θα μαθεις ποιος ειναι ποιου στον Ολυμπιακο..Εξαρταται την εποχη....ΑΝ εχεις τεχνικο διευθυντη τοτε ειναι ευθυνη τεχνικου διευθυντη.Αν δεν εχεις, τοτε παιζουν οι μανατζαραιοι μπαλα, οπως φετος.Ο προπονητης ποτε δεν θα πει φερε μου αυτον τον συγκεκριμενο....Ζητά χαρακτηριστικα και η διοικηση φερνει κατα το δοκουν......Οτι πιο συμφερον..οικονομικα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη adamo : 28-10-24 στις 20:00
Du3lisT (28-10-24)
Κώτσης και Νικολακόπουλος, κράζουν όσους ήρθαν με μεταγραφή το καλοκαίρι, λέγοντας οτι δεν έχουν βοηθήσει. Βρήκαμε ποιός θα φύγει πρώτος, πριν έρθει ο Γενάρης...
ο Κώτσης ή ο Νικολακόπουλος?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (28-10-24)
Μεταγραφή είναι ο Κάρμο.
Μεταγραφές δεν είναι άσχετοι, άγνωστοι, συνταξιούχοι, σακάτηδες και τελειωμένοι.
Αυτές είναι ΧΟΥΝΈΡΙΑ!
Τέτοιο ποσοστό αποτυχίας σε μεταγραφές έχω να ζήσω από τα χρόνια της Ριζούπολης.
Την τελευταία της χρονιά, μπορεί... Ή και την δεύτερη του Σόλιντ...
Οι χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία σίγουρα. Οι μόνοι που παίζουν είναι ο καρμο που είναι επιλογή καρβαλαλ και ο κοστινια που είναι επιλογή κορδόν.
Οι σταμενιτς, Γουίλιαν, βελντε, ολιβειρα, Γιαρεμπτσουκ είναι για τα θηρία,
Οι Γκαρσία και ο πιρολα έχουν κάνει τρία ματς το ένα καλό,
Ο αναγνωστοπουλος και ο γιασιτζι δεν μπορούν να κριθούν.
Στην βασική ενδεκάδα είτε έτσι είτε αλλιως δεν έχει μπει κανείς πλην του βελντε που μπήκε και βγήκε και μάλλον δεν θα ξαναμπεί ποτέ.
ΤΕΛΙΚΑ όταν ο κόουτς μιλούσε για ρούχα στην ντουλάπα μάλλον η Μαρίνα δεν ήθελε να μεταφράσει ότι έλεγε παλτά και όχι ρούχα.
Εντάξει, ο Μπυρολα έχει παίξει σχετικά καλά ως τώρα, μην τον παίρνει η μπάλα μαζί με τους άλλους.
Ακόμα...
Οκ.τον πηρες λογω οτι ειχε εμπειρια απο serie A και αρχηγος Κ19 Ιταλιας..Λες ιταλος αμυντικος. ποσο ασχημα θα παει αυτο,ευκαιρια φαινεται.....Το θεμα ειναι οτι τελικα πηρες και Καρμο,οποτε παει στην ακρη και βλεπουμε.Εντωμεταξυ ειχαμε και τον Αμπει, που τον εκτιμω αρκετα, γρηγορος και δαμαλι,θα μπορουσες να εχεις αυτον, τεσπα..γιατι ο ο Πιρολα καλος δεν λεω, αλλα αργος.....Ο Aγγλος για μενα εχει περισσοτερο potential......
SOAD37 (29-10-24)
Bookmarks