Κοίταξε - γουστάρω που ξανοίγεσαι και λες αυτό που ξέρεις, απλά πλέον είμαι σε μια κατάσταση και παρατηρώντας την ιστορία και τους κύκλους της εν γένει, που είμαι πιο κοντά να πιστεύω ότι σε μία επιχείρηση η κουλτούρα είναι πιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και αυτήν την αίσθηση εμπιστεύτηκα και άρχισα να γράφω ότι θα ζήσουμε κωμωδίες στις μεταγραφές. Και να αμφέβαλα, ήρθε η παραμονή του Μασούρα σε συνδυασμό με την επιστροφή του Μπίελ και τα ισοπέδωσε όλα, δηλαδή.
Αν υπάρχουν μέχρι στιγμής παίκτες που μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτούς που υπάρχουν, σίγουρα είναι ο Μπακούλας και ο Μουζακίτης και μη σου πω, όπως βλέπω και τους υπόλοιπους και ο Παπακανέλλος με τον Κωστούλα, μάλλον θα επιστρατευθούν πολύ σύντομα.
Δεν ξέρω τί βλέπει ο θείος στη προπόνηση και δεν εμπιστεύομαι κανέναν να μου πει, ειδικά όσο επιτρέπουν να σέρνεται αυτή η χυδαιότητα που ήθελε τον Όρτα να τον κόβει ο θείος, αλλά βλέπω ότι μέχρι και ο Έσσε με τον Τσικίνιο, δείχνουν να παραδίδουν πνεύμα με αυτούς τους χομπίστες που τους φέρανε να τους πλαισιώσουν και δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση, να αρχίσω να διαβάζω για ενοχλήσεις στη γάμπα του Τσικίνιο για αρχή και του Έσσε μετά τον Ιανουάριο...
Αριθμητικά αυτό το ρόστερ, με αυτήν την σύνθεση, χωρίς τους νέους, δεν βγαίνει. Ποιοτικά, είναι ήδη μέσα και δεν ξέρω τί μπορεί να συμβεί για να μην είναι τελικά τα πράγματα όπως φαίνονται τώρα.
Επίσης με το προηγούμενο που είπα για τον Όρτα, μάντεψε πόσο μπορεί να πιστεύω άλλες φήμες που να σχετίζονται με τις προτιμήσεις του θείου.
Bookmarks