Σελίδα 288 από 394 ΠρώτηΠρώτη ... 88188238248258268278284285286287288289290291292298308318328338388 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 5.741 έως 5.760 από 7864

Θέμα: Μεταγραφές Ποδοσφαίρου 2024-2025

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.440 φορές σε 12.109 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές Ποδοσφαίρου 2024-2025

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από adamo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα πέρυσι μεχρι τελος γεναρη καπως ετσι ηταν τα πραγματα η κανω λαθος?
    ΑΝ δεν καναμε αυτη την τρελη πορεια στην Ευρωπη, η χρονια ηταν καταστροφα........
    Αστειευομουν για τα γούρια. Επίσης δε νομίζω να άλλαζε κάνεις το Κόνφερενς για άλλο ένα πρωτάθλημα.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.414 φορές σε 4.033 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αστειευομουν για τα γούρια. Επίσης δε νομίζω να άλλαζε κάνεις το Κόνφερενς για άλλο ένα πρωτάθλημα.
    Καλά εννοείται αυτό. Τώρα όμως δεν υπάρχει κονφερενς οπότε αντικειμενικά πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.289
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.508 φορές σε 20.759 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ θα ήθελα προβλέψεις τύπου "πάμε το πολύ για 5οι στο πρωτάθλημα και εκτός Ευρώπης από το Νοέμβρη", πέρσυ έπιασαν τόπο.
    Έπιασε τόπο επιτέλους ο αγιασμός. Τώρα δε θα μπορώ να κράζω πλέον γαμώτο.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είπα ότι είναι άσχετος. (για μένα είναι ο καλύτερος στον κόσμο εδώ και χρόνια) είπα ότι είναι ψυχακιας. Όπως όλοι οι μεγάλοι.
    Όχι τον είπαμε ξεκάθαρα άσχετο, αλλά αυτός είναι ο Παναής και τα πιάνει με την μία και πες εσύ ότι δεν είπες αυτό που κατάλαβε.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη kostas1

Thanks
    161
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 570 φορές σε 367 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Josimar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή κανείς εκτός του Κωστούλα δεν μπορούσε να πάρει ένα δεκαπενταλεπτάκι χρόνου; Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν φαίνεται να θεωρούνται ισότιμα μέλη του ρόστερ και του ροτέισιον. .
    Αν και πάνε 2 μέρες από αυτό το ποστ και επειδή το συζητήσατε, ξεχάσατε κάτι πολύ σημαντικό για τον λόγο που οι μικροί δεν έπαιξαν στους 3 πρώτους αγώνες πλην Κωστούλα.
    Κανονικά ούτε ο Κωστούλας θα έπαιζε αλλά μπήκε υποχρεωτικά λόγω ανετοιμου Γιαρεμτσουκ και Κάμπια.
    Σας διέφυγε λοιπόν ότι στις 24 Αυγούστου όλοι οι μικροί έδιναν τον τελικό για το διηπειρωτικό και αφενως ο Συλιαδοπουλος τους είχε μαζέψει ξανά ώστε να κάνουν προπονήσεις και να δέσουν, αφετέρου λόγω του ταξιδιού έμπαιναν στη 18αδα μόνο ως ανάγκη.

Η ουσία είναι ότι μικροί υπολογίζονται κανονικά. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν φέτος να δούμε και γκάφες και λάθη από πιτσιρικάδες που μπορεί μεταξύ τους να βρίσκουν ο ένας τον άλλο με κλειστά μάτια αλλά σε αυτό το επίπεδο ίσως δυσκολεύτουν.

Thanks
    30.140
    Ignore User

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
    Οι πιτσιρικάδες από την Ακαδημία μας πρέπει να λογίζονται ως μεταγραφές.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να κρίνεται με διαφορετικά κριτήρια ή/και αυστηρότητα ο αμπι ας πούμε ή ο σισε σε σχέση με τον κουτσιδη.

Όταν μιλάμε για παίκτες της 25αδας πλέον, ως τέτοιους θα πρέπει να τους κρίνουμε. Ως τέτοιοι λοιπόν, για εμένα οι αποστολοπουλος παπακανελος και Κωστούλας δεν είναι επαρκείς.

Ας πάνε στην Κηφισιά ή στον πλατανιά να πάρουν ευκαιρίες.

Φυσικά αυτά έχουν να κάνουν με το ότι εγώ τους αξιολογώ ως ανεπαρκείς. Αν του κόουτς του κάνουν, τότε δεν είναι δικό μας θέμα και θα κριθεί ο προπονητής για αυτό.

Το avatar του χρήστη kostas1

Thanks
    161
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 570 φορές σε 367 μηνύματα
    Ignore User

Διότι ο εκάστοτε Άμπι, και ο Σισέ, έχουν αγοραστεί, έχουν δείξει 5-10 πράγματα σε ένα Α επίπεδο και θεωρούνται έτοιμοι παίχτες.
    Οι μικροί δεν είναι έτοιμοι. Οι σοβαρές ομάδες τους χτίζουν. Ως δανεικός μπορείς να πάρεις ματς αλλά δε θα σε προσέχει συνέχεια ο προπονητής. Η άποψη του Μεντιλιμπαρ είναι ότι θέλει να τους βλέπει με τη πρώτη ομάδα και να αξιολογεί συνέχεια τη πορεία τους .
    Έχουμε δει εκατοντάδες δήθεν έτοιμους παίχτες να είναι παλτά. Είναι η πρώτη φορά ιστορικά σε αυτή την ομάδα που βλέπουμε 6 παίχτες απευθείας από την ακαδημία να μπαίνουν στη πρώτη ομάδα. Στο χέρι τους είναι. Αλλά μη περιμένεις τα ίδια πράγματα από Κωστούλα σε σχέση με τον Κάμπια.

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.596
    Ignore User

Και για μένα οι πιτσιρικάδες πρέπει να κρίνονται με αλλά κριτήρια κυρίως όσο αφορά στην υπομονή. Γιατί αν σου βγει έστω ένας εν δυνάμει βασικός θα είναι τεράστιο asset για την ομάδα, έστω και ωφελιμιστικα να το δεις μπαίνει στις β ευρωπαϊκές λίστες και δεν πιάνει θέση ξένου.

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Thanks
    30.140
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kostas1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διότι ο εκάστοτε Άμπι, και ο Σισέ, έχουν αγοραστεί, έχουν δείξει 5-10 πράγματα σε ένα Α επίπεδο και θεωρούνται έτοιμοι παίχτες.
    Οι μικροί δεν είναι έτοιμοι. Οι σοβαρές ομάδες τους χτίζουν. Ως δανεικός μπορείς να πάρεις ματς αλλά δε θα σε προσέχει συνέχεια ο προπονητής. Η άποψη του Μεντιλιμπαρ είναι ότι θέλει να τους βλέπει με τη πρώτη ομάδα και να αξιολογεί συνέχεια τη πορεία τους .
    Έχουμε δει εκατοντάδες δήθεν έτοιμους παίχτες να είναι παλτά. Είναι η πρώτη φορά ιστορικά σε αυτή την ομάδα που βλέπουμε 6 παίχτες απευθείας από την ακαδημία να μπαίνουν στη πρώτη ομάδα. Στο χέρι τους είναι. Αλλά μη περιμένεις τα ίδια πράγματα από Κωστούλα σε σχέση με τον Κάμπια.
    Όταν μπαίνουν και υπολογίζονται στο βασικό ροστερ, δεν υπάρχει χτιζω έναν παίκτη. Δεν είναι ένας ή δύο παίκτες στην 28αδα. Είναι 6 παίκτες στην 25αδα. Πρέπει να δώσουν πράγματα. Για εμένα έτσι κι αλλιώς μεγάλο ρίσκο οι 6 πιτσιρικάδες στο Ροστερ. Μπορεί να βγει μπορεί και όχι. Όλοι θα κριθούν στο τέλος

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.596
    Ignore User

Όταν μπαίνουν και υπολογίζονται στο βασικό ροστερ, δεν υπάρχει χτιζω έναν παίκτη. Δεν είναι ένας ή δύο παίκτες στην 28αδα. Είναι 6 παίκτες στην 25αδα. Πρέπει να δώσουν πράγματα. Για εμένα έτσι κι αλλιώς μεγάλο ρίσκο οι 6 πιτσιρικάδες στο Ροστερ. Μπορεί να βγει μπορεί και όχι. Όλοι θα κριθούν στο τέλος
    Ναι εσύ μπορεί να το βλέπεις έτσι και δικαίωμα σου αλλά δεν είναι αναγκαίο ότι η διοίκηση πιστεύει το ίδιο ή ο προπονητής, αυτοί μπορεί να είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν και να χτίσουν. Εγώ έχω ξαναπεί ας πούμε μου κάνει να χάσω ένα πρωτάθλημα αν είναι να πάρουν πολύ χρόνο η συγκεκριμένη φουρνιά.

Το avatar του χρήστη adamo

Thanks
    39
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 89 φορές σε 66 μηνύματα
    Ignore User

Ναι εσύ μπορεί να το βλέπεις έτσι και δικαίωμα σου αλλά δεν είναι αναγκαίο ότι η διοίκηση πιστεύει το ίδιο ή ο προπονητής, αυτοί μπορεί να είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν και να χτίσουν. Εγώ έχω ξαναπεί ας πούμε μου κάνει να χάσω ένα πρωτάθλημα αν είναι να πάρουν πολύ χρόνο η συγκεκριμένη φουρνιά.
    Το να χασεις ενα πρωταθλημα δεν λεει κατι...
    Ομως η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.Εκει πρεπει να εισαι 100/100.Βλεπεις οτι δεν εχει αρχισει καλα η χρονια με τραυματισμους.Ο Ρετσος ακομα αργει και παιζει ΒΑΣΙΚΟ ρολο στο πως θελει να παιξει Ο Μεντι.Ελ καμπι,Γκαρσια,Σταμενιτς εχασαν προετοιμασια.ο Μασουρινιο κατι εβγαλε τωρα με Εθνικη,πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για ολα τα σεναρια....πρεπει τουλαχιστον εστω και τωρα να παρουν παιχτη στα εξτρεμ για Ελλαδα γιατι δεν θα βγαινουν τα κουκια.....
    Οι μικροι θελουν διαχειριση οχι να τα καψουμε, ακομα δεν επαιξαν....

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.596
    Ignore User

Γιατί δε βγαίνουν τα κουκιά στα εξτρέμ, 4 δεν είναι στο ροτεισον;

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.992 φορές σε 2.334 μηνύματα
    Ignore User

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο στα εξτρέμ όσο στη θέση πίσω από τον φορ. Εκεί έχουμε ουσιαστικά μόνο τον Τσικίνιο, ενώ πέρσι επί Μεντιλιμπαρ είχαμε Τσικίνιο, Γιόβετιτς, Όρτα, Φορτούνη, με τους 3 πρώτους ειδικά να παίρνουν σημαντικό χρόνο στον ρόλο. Ο Γουίλιαν δεν έχει παίξει εκεί για χρόνια, αλλά κι αν πούμε ότι τον βάζει εκεί τότε μένουμε με 3 για τα άκρα, κι ο Μασούρας ήδη είναι τραυματίας. Θα πρέπει ο Παπακανέλλος όχι απλά να σταθεί αλλά και κάτι παραπάνω για να είμαστε 100% καλά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Θα πει κάποιος ότι μπορεί να αλλάξει τον σχηματισμό, να δοκιμάσει κάποιον άλλο απο τα χαφ να παίξει λίγο πιο μπροστά και πράγματι αν χρειαστεί κάτι από αυτά θα γίνει. Μας έπαιρνε όμως να έχουμε έναν ακόμη εκεί, ούτε συμωστισμός θα δημιουργούνταν ούτε θέμα με τη λίστα θα είχαμε.

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον thelastbaron για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (10-09-24), Josimar (08-09-24)

Thanks
    30.140
    Ignore User

Κι εμένα μου κάνει. Αν είναι αυτό το πλάνο όμως, να αφήσουν τα παραμύθια για τελικούς στο Μπιλμπάο και για 100 χρόνια κλπ.

Thanks
    30.140
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από thelastbaron Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πρόβλημα δεν είναι τόσο στα εξτρέμ όσο στη θέση πίσω από τον φορ. Εκεί έχουμε ουσιαστικά μόνο τον Τσικίνιο, ενώ πέρσι επί Μεντιλιμπαρ είχαμε Τσικίνιο, Γιόβετιτς, Όρτα, Φορτούνη, με τους 3 πρώτους ειδικά να παίρνουν σημαντικό χρόνο στον ρόλο. Ο Γουίλιαν δεν έχει παίξει εκεί για χρόνια, αλλά κι αν πούμε ότι τον βάζει εκεί τότε μένουμε με 3 για τα άκρα, κι ο Μασούρας ήδη είναι τραυματίας. Θα πρέπει ο Παπακανέλλος όχι απλά να σταθεί αλλά και κάτι παραπάνω για να είμαστε 100% καλά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Θα πει κάποιος ότι μπορεί να αλλάξει τον σχηματισμό, να δοκιμάσει κάποιον άλλο απο τα χαφ να παίξει λίγο πιο μπροστά και πράγματι αν χρειαστεί κάτι από αυτά θα γίνει. Μας έπαιρνε όμως να έχουμε έναν ακόμη εκεί, ούτε συμωστισμός θα δημιουργούνταν ούτε θέμα με τη λίστα θα είχαμε.
    Έτσι. Μεγάλο πρόβλημα στη θέση πίσω από τον φορ αλλά και του φορ αν πάθει τπτ ο Ελ καβλι. Ήθελε έναν παίκτη να παίζει και στις 2 θέσεις

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.596
    Ignore User

Δεν ξέρω τους υπόλοιπους δεν τους πιστεύω αφού έπεσαν κουβά αμέτρητες φορές φέτος. Ο Παπάζογλου από την ΕΡΑ που όσα χρόνια ακούω το ρεπορτάζ του δεν πουλάει παπατζες δεν πάει να βγάλει αποκλειστικές μεταγραφές και ειδήσεις και συνήθως πέφτει μέσα έχει πει επανειλημμένα εδώ και λίγο καιρό πως ο θείος ήταν πολύ συγκεκριμένος στο ποιους ήθελε και σε ποιες θέσεις και δεν ήθελε άλλους. Αυτό ισχύει και για το αριστερό μπακ τουλάχιστον σύμφωνα με το Μπάμπη, που μάλιστα είπε "αυτό ξέρω αν μάθω κάτι διαφορετικό ή αν άλλαξε κάτι θα σας το πω".

Προσωπικά κι εγώ θεωρώ παράλογο και δεν μας έχει δείξει η διοίκηση ότι πχ δε θα έδινε 2-3 χαρτιά να πάρει πχ ένα αριστερό μπακ αν το ζητούσε ο θείος.

Οπότε περιμένω να δω τι θα φτιάξει και τι έχει στο μυαλό του για το ροτεισον. Προσωπικά μου αρέσει που δεν έχουμε 40 παίκτες οι 20 σαπακια.

Υ.Γ. γιατί πρόβλημα με τη θέση του φορ, φέτος που έχουμε όντως ετοιμοπόλεμο δεύτερο, τον Ουκρανό;

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.596
    Ignore User

Κι εμένα μου κάνει. Αν είναι αυτό το πλάνο όμως, να αφήσουν τα παραμύθια για τελικούς στο Μπιλμπάο και για 100 χρόνια κλπ.
    Έλα μωρέ τώρα εσύ πιστεύεις ότι θα έλεγαν τί, "πάμε στο Γιουρόπα για την εμπειρία;"

Thanks
    30.140
    Ignore User

Δεν ξέρω τους υπόλοιπους δεν τους πιστεύω αφού έπεσαν κουβά αμέτρητες φορές φέτος. Ο Παπάζογλου από την ΕΡΑ που όσα χρόνια ακούω το ρεπορτάζ του δεν πουλάει παπατζες δεν πάει να βγάλει αποκλειστικές μεταγραφές και ειδήσεις και συνήθως πέφτει μέσα έχει πει επανειλημμένα εδώ και λίγο καιρό πως ο θείος ήταν πολύ συγκεκριμένος στο ποιους ήθελε και σε ποιες θέσεις και δεν ήθελε άλλους. Αυτό ισχύει και για το αριστερό μπακ τουλάχιστον σύμφωνα με το Μπάμπη, που μάλιστα είπε "αυτό ξέρω αν μάθω κάτι διαφορετικό ή αν άλλαξε κάτι θα σας το πω".

Προσωπικά κι εγώ θεωρώ παράλογο και δεν μας έχει δείξει η διοίκηση ότι πχ δε θα έδινε 2-3 χαρτιά να πάρει πχ ένα αριστερό μπακ αν το ζητούσε ο θείος.

Οπότε περιμένω να δω τι θα φτιάξει και τι έχει στο μυαλό του για το ροτεισον. Προσωπικά μου αρέσει που δεν έχουμε 40 παίκτες οι 20 σαπακια.

Υ.Γ. γιατί πρόβλημα με τη θέση του φορ, φέτος που έχουμε όντως ετοιμοπόλεμο δεύτερο, τον Ουκρανό;
    Είπα σε περίπτωση τραυματισμού. Σκέψου να μείνεις χωρίς Ελ καβλι ένα μήνα με παιχνίδια Τετάρτη Κυριακή. Είναι ένας ακόμη λόγος να πάρει παίχτη που θα παίζει πίσω από τον φορ αλλά να παίζει και φορ.

Thanks
    30.140
    Ignore User

Έλα μωρέ τώρα εσύ πιστεύεις ότι θα έλεγαν τί, "πάμε στο Γιουρόπα για την εμπειρία;"
    Όχι, αλλά. Ας έλεγαν φέτος στόχος είναι να φτιάξουμε την ομάδα της επόμενης δεκαετίας.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Μπορώ να δείξω μία κατανόηση που περιμένετε ακόμα το συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα "να πει" στον κόσμο και αυτό που θα πει, να το δείτε να υλοποιείται.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Σελίδα 288 από 394 ΠρώτηΠρώτη ... 88188238248258268278284285286287288289290291292298308318328338388 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές