"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν και πάνε 2 μέρες από αυτό το ποστ και επειδή το συζητήσατε, ξεχάσατε κάτι πολύ σημαντικό για τον λόγο που οι μικροί δεν έπαιξαν στους 3 πρώτους αγώνες πλην Κωστούλα.
Κανονικά ούτε ο Κωστούλας θα έπαιζε αλλά μπήκε υποχρεωτικά λόγω ανετοιμου Γιαρεμτσουκ και Κάμπια.
Σας διέφυγε λοιπόν ότι στις 24 Αυγούστου όλοι οι μικροί έδιναν τον τελικό για το διηπειρωτικό και αφενως ο Συλιαδοπουλος τους είχε μαζέψει ξανά ώστε να κάνουν προπονήσεις και να δέσουν, αφετέρου λόγω του ταξιδιού έμπαιναν στη 18αδα μόνο ως ανάγκη.
Η ουσία είναι ότι μικροί υπολογίζονται κανονικά. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν φέτος να δούμε και γκάφες και λάθη από πιτσιρικάδες που μπορεί μεταξύ τους να βρίσκουν ο ένας τον άλλο με κλειστά μάτια αλλά σε αυτό το επίπεδο ίσως δυσκολεύτουν.
Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Οι πιτσιρικάδες από την Ακαδημία μας πρέπει να λογίζονται ως μεταγραφές.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να κρίνεται με διαφορετικά κριτήρια ή/και αυστηρότητα ο αμπι ας πούμε ή ο σισε σε σχέση με τον κουτσιδη.
Όταν μιλάμε για παίκτες της 25αδας πλέον, ως τέτοιους θα πρέπει να τους κρίνουμε. Ως τέτοιοι λοιπόν, για εμένα οι αποστολοπουλος παπακανελος και Κωστούλας δεν είναι επαρκείς.
Ας πάνε στην Κηφισιά ή στον πλατανιά να πάρουν ευκαιρίες.
Φυσικά αυτά έχουν να κάνουν με το ότι εγώ τους αξιολογώ ως ανεπαρκείς. Αν του κόουτς του κάνουν, τότε δεν είναι δικό μας θέμα και θα κριθεί ο προπονητής για αυτό.
Διότι ο εκάστοτε Άμπι, και ο Σισέ, έχουν αγοραστεί, έχουν δείξει 5-10 πράγματα σε ένα Α επίπεδο και θεωρούνται έτοιμοι παίχτες.
Οι μικροί δεν είναι έτοιμοι. Οι σοβαρές ομάδες τους χτίζουν. Ως δανεικός μπορείς να πάρεις ματς αλλά δε θα σε προσέχει συνέχεια ο προπονητής. Η άποψη του Μεντιλιμπαρ είναι ότι θέλει να τους βλέπει με τη πρώτη ομάδα και να αξιολογεί συνέχεια τη πορεία τους .
Έχουμε δει εκατοντάδες δήθεν έτοιμους παίχτες να είναι παλτά. Είναι η πρώτη φορά ιστορικά σε αυτή την ομάδα που βλέπουμε 6 παίχτες απευθείας από την ακαδημία να μπαίνουν στη πρώτη ομάδα. Στο χέρι τους είναι. Αλλά μη περιμένεις τα ίδια πράγματα από Κωστούλα σε σχέση με τον Κάμπια.
Και για μένα οι πιτσιρικάδες πρέπει να κρίνονται με αλλά κριτήρια κυρίως όσο αφορά στην υπομονή. Γιατί αν σου βγει έστω ένας εν δυνάμει βασικός θα είναι τεράστιο asset για την ομάδα, έστω και ωφελιμιστικα να το δεις μπαίνει στις β ευρωπαϊκές λίστες και δεν πιάνει θέση ξένου.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-09-24)
Όταν μπαίνουν και υπολογίζονται στο βασικό ροστερ, δεν υπάρχει χτιζω έναν παίκτη. Δεν είναι ένας ή δύο παίκτες στην 28αδα. Είναι 6 παίκτες στην 25αδα. Πρέπει να δώσουν πράγματα. Για εμένα έτσι κι αλλιώς μεγάλο ρίσκο οι 6 πιτσιρικάδες στο Ροστερ. Μπορεί να βγει μπορεί και όχι. Όλοι θα κριθούν στο τέλος
Ναι εσύ μπορεί να το βλέπεις έτσι και δικαίωμα σου αλλά δεν είναι αναγκαίο ότι η διοίκηση πιστεύει το ίδιο ή ο προπονητής, αυτοί μπορεί να είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν και να χτίσουν. Εγώ έχω ξαναπεί ας πούμε μου κάνει να χάσω ένα πρωτάθλημα αν είναι να πάρουν πολύ χρόνο η συγκεκριμένη φουρνιά.
Το να χασεις ενα πρωταθλημα δεν λεει κατι...
Ομως η Ευρωπη ειναι αλλο πραγμα.Εκει πρεπει να εισαι 100/100.Βλεπεις οτι δεν εχει αρχισει καλα η χρονια με τραυματισμους.Ο Ρετσος ακομα αργει και παιζει ΒΑΣΙΚΟ ρολο στο πως θελει να παιξει Ο Μεντι.Ελ καμπι,Γκαρσια,Σταμενιτς εχασαν προετοιμασια.ο Μασουρινιο κατι εβγαλε τωρα με Εθνικη,πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για ολα τα σεναρια....πρεπει τουλαχιστον εστω και τωρα να παρουν παιχτη στα εξτρεμ για Ελλαδα γιατι δεν θα βγαινουν τα κουκια.....
Οι μικροι θελουν διαχειριση οχι να τα καψουμε, ακομα δεν επαιξαν....
Γιατί δε βγαίνουν τα κουκιά στα εξτρέμ, 4 δεν είναι στο ροτεισον;
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο στα εξτρέμ όσο στη θέση πίσω από τον φορ. Εκεί έχουμε ουσιαστικά μόνο τον Τσικίνιο, ενώ πέρσι επί Μεντιλιμπαρ είχαμε Τσικίνιο, Γιόβετιτς, Όρτα, Φορτούνη, με τους 3 πρώτους ειδικά να παίρνουν σημαντικό χρόνο στον ρόλο. Ο Γουίλιαν δεν έχει παίξει εκεί για χρόνια, αλλά κι αν πούμε ότι τον βάζει εκεί τότε μένουμε με 3 για τα άκρα, κι ο Μασούρας ήδη είναι τραυματίας. Θα πρέπει ο Παπακανέλλος όχι απλά να σταθεί αλλά και κάτι παραπάνω για να είμαστε 100% καλά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Θα πει κάποιος ότι μπορεί να αλλάξει τον σχηματισμό, να δοκιμάσει κάποιον άλλο απο τα χαφ να παίξει λίγο πιο μπροστά και πράγματι αν χρειαστεί κάτι από αυτά θα γίνει. Μας έπαιρνε όμως να έχουμε έναν ακόμη εκεί, ούτε συμωστισμός θα δημιουργούνταν ούτε θέμα με τη λίστα θα είχαμε.
Δεν ξέρω τους υπόλοιπους δεν τους πιστεύω αφού έπεσαν κουβά αμέτρητες φορές φέτος. Ο Παπάζογλου από την ΕΡΑ που όσα χρόνια ακούω το ρεπορτάζ του δεν πουλάει παπατζες δεν πάει να βγάλει αποκλειστικές μεταγραφές και ειδήσεις και συνήθως πέφτει μέσα έχει πει επανειλημμένα εδώ και λίγο καιρό πως ο θείος ήταν πολύ συγκεκριμένος στο ποιους ήθελε και σε ποιες θέσεις και δεν ήθελε άλλους. Αυτό ισχύει και για το αριστερό μπακ τουλάχιστον σύμφωνα με το Μπάμπη, που μάλιστα είπε "αυτό ξέρω αν μάθω κάτι διαφορετικό ή αν άλλαξε κάτι θα σας το πω".
Προσωπικά κι εγώ θεωρώ παράλογο και δεν μας έχει δείξει η διοίκηση ότι πχ δε θα έδινε 2-3 χαρτιά να πάρει πχ ένα αριστερό μπακ αν το ζητούσε ο θείος.
Οπότε περιμένω να δω τι θα φτιάξει και τι έχει στο μυαλό του για το ροτεισον. Προσωπικά μου αρέσει που δεν έχουμε 40 παίκτες οι 20 σαπακια.
Υ.Γ. γιατί πρόβλημα με τη θέση του φορ, φέτος που έχουμε όντως ετοιμοπόλεμο δεύτερο, τον Ουκρανό;
Μπορώ να δείξω μία κατανόηση που περιμένετε ακόμα το συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα "να πει" στον κόσμο και αυτό που θα πει, να το δείτε να υλοποιείται.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks