Άρα μεταγραφές τέλος; να πάω να δω βιντεάκια Φουρνιέ;
Ο Μουνιαιν τόσο ξοφλημένος είναι που στα 31 του κ ελεύθερος και 8αρο10αρι δεν έχουμε κινηθεί γι αυτόν;
Γιατι εδώ πήραμε το τρένο καρβουνιάρη από Τουρκία με επιλογή Μεντι κιόλας.
Ρε τα δώσανε τα φάρμακα του θείου; μπας τρωει καμιά θολουρα που και που ξέρω γώ.
hang your demons
δηλαδη ολο το καλοκαιρι τα plan b ηταν ο γουιλιαν κ ο ολιβειρα? τον φορτουνη ποιος τον αντικατεστησε?μονο ενα αριστερο μπακ που κ αυτο δεν ειναι πολυ σοι και μεταγραφες τζογος
θεωρω οτι η τριτη θεση στο πρωταθλημα θα ειναι αθλος για την συγκεκριμενη ομαδα , οτι και να λεμε στον αγωνιστικο θα φανουν ολα
Δεν υπήρχε πλαν μπι. Το σχέδιο ήταν πάμε να πάρουμε ποντενσε ορτα μετά την έλευση του Καρμο.αυτο.
Κ μετά έγινε κακή συννενοηση με τον Θειο για τις αντικαταστάσεις.
Πρέπει να πάνε ΟΑΕΔ όσοι σχεδίασαν αυτό το πράγμα κ τρέχανε τα μεταγραφικά.
Ακόμα και την μεταγραφή του καρμο ο Μαρινάκης την έκανε.
hang your demons
Την μεταγραφή του Κάρμο, ο προπονητής της Πόρτο την έκανε...
Τέλος πάντων, ό,τι είχαμε να πούμε και όλα τα παραπλήσια, το έχουμε πει, με διάφορους τρόπους, πάμε παρακάτω, να πιάσουμε τους υπόλοιπους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κατά 99.9% μεταγραφές τέλος είπε ο Τσανάκας (μετά τον Ολιβέιρα). Όχι μόνο θα δηλωθούν άπαντες στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά αφήσαμε και 1 θέση καβάτζα. Δεν πρέπει να 'χει ξαναγίνει αυτό, κάθε χρόνο ψάχναμε ποιος θα κοπεί. Φοβερά πράγματα, που λέει κι ο Βερβελές.
Γιατί σας κάνει εντύπωση απο την στιγμή που ο Μέντι είχε δηλώσει απο πολύ νωρίς οτι θέλει μαζεμένο ρόστερ;
Πρέπει να παμε με 8αρο10αρι τον Γουιλιαν( με αλλαγή όταν σκάει τον τσικινιο)δεν γίνεται αλλιως.
Ένας πολύ πιο προωθημένος ορτα δηλαδή.
Φοβερό να έχουμε αφήσει 1 θεση κενή στην ΟΥΕΦΑ. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα
hang your demons
--edit--
Ελληνική δημοσιογραφία, έχει περάσει ένα τέταρτο και οι αρδ κοιμούνται όρθιοι, ούτε καν να αναπαράγουν τον Ρομάνο.
iakov7 (04-09-24)
Αφού ξέρουν ότι αυτόν βλέπουμε - why bother?
Χαζευω λιγο τωρα sport24, ο ζελας εδωσε 25,5 μυρια μεταγραφες και 13,5 μυρια σε συμβολαια για τους παιχτες που ηρθαν για τον πρωτο χρονο.....Που στο διακο τοσα λεφτα?
Ακόμα και έτσι οκ μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά ένα αριστερό back το θέλαμε. Ο Κοστίνια έχει παίξει ποτέ εκεί?
Bookmarks