Σελίδα 279 από 394 ΠρώτηΠρώτη ... 79179229239249259269275276277278279280281282283289299309319329379 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 5.561 έως 5.580 από 7864

Θέμα: Μεταγραφές Ποδοσφαίρου 2024-2025

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    828
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.680 φορές σε 1.669 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές Ποδοσφαίρου 2024-2025

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελείως μεταξύ μας και δεν θα το πω πουθενά - δεν ήσουν και ποτέ ψημένος, να πεις ότι όλο αυτό σου ήρθε ξαφνικό...
    Έτσι είναι. Δεν μου ήρθε ξαφνικό αλλά είχα κάποιες κρυφες ελπίδες και είπα αντε για να μην ξανακλείσει το θρεντ μεταγραφών από την μιρλα μου να πιστέψω στην μεγαλοκαρδία του Βαγγέλη για τα 100 χρονια.
    Αντε τώρα να ξανα πιστέψω..
    100 χρονια μοναξιάς τώρα.
    hang your demons

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Να μην έχετε ελπίδες - μεγάλοι άνθρωποι είσαστε. Να αναλύετε σωστά τα δεδομένα.

Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως να κυλήσει η συγκεκριμένη χρονιά ομαλά και όσοι έχετε εμπιστοσύνη στο θείο και το ρόστερ, θα σας χρειαστεί...
    Αλλά μην μου γυρίσετε εδώ με κατάρες - όταν έπρεπε περιμένατε και τις τελευταίες 5 μέρες σπαμμάρατε ανελέητα.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Paneas (04-09-24)

Thanks
    275
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 175 φορές σε 129 μηνύματα
    Ignore User

τι ελπιδες? το πρωταθλημα εχει της πλακα ομαδες, αν υπαρχει σοβαροτητα, βαθμους μπορουμε να χασουμε στα ντερμπι μονο. οποτε μπορουμε να το παρουμε. ειναι βεβαια πλεον και θεμα γοητρου, τα τελευταια χρονια δεν τα παμε τοσο καλα στα ντερμπι. στην ευρωπη με αυτο το ροστερ νομιζω κανεις δεν εχει ιδιαιτερες προσδοκιες. ηταν δεν ηταν ευκαιρια (καθως ειναι βατες οι ομαδες που παιζουμε) ετσι οπως ειμαστε θα μπορουσαμε να παμε στα πλειοφ (ως 24η θεση) και ΑΝ ενισχυθουμε καποια στιγμη το βλεπουμε. Αυτα βλεπω εγω.

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.598
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.440 φορές σε 12.109 μηνύματα
    Ignore User

Κι εγώ δεν ξέρω γιατί η καταστροφολογια οκ την ξενερα την καταλαβαίνω αλλά ότι λόγω ρόστερ ας πούμε θα αποτύχουμε στους στόχους να πάρουμε νταμπλ δεν ξέρω από πού προκύπτει, εκτός και αν όντως ο κόσμος είχε πιστέψει ότι μετά το περσινό που ευθυγραμμιστηκαν τα αστέρια φέτος θα σηκώσουμε Γιουρόπα.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (04-09-24)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Στο πρωτάθλημα των φιλικών εσύ μαζεύεις κλωτσιές και οι άλλοι κάνουν παρέλαση. Μετά έχεις και τα ντέρμπι, που ούτε αυτά μαστορεύεις ακριβώς, αλλά κυρίως, κρίνεις την ομάδα από την κατάταξη στο πρωτάθλημα και έχεις σχεδόν ξεχάσει ποτέ πήγες στο γήπεδο για να δεις ομάδα, ή έστω κάποιους παίκτες και έφυγες χορτάτος από αυτό που και περίμενες να δεις και είδες...

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.598
    Ignore User

Στο πρωτάθλημα των φιλικών εσύ μαζεύεις κλωτσιές και οι άλλοι κάνουν παρέλαση. Μετά έχεις και τα ντέρμπι, που ούτε αυτά μαστορεύεις ακριβώς, αλλά κυρίως, κρίνεις την ομάδα από την κατάταξη στο πρωτάθλημα και έχεις σχεδόν ξεχάσει ποτέ πήγες στο γήπεδο για να δεις ομάδα, ή έστω κάποιους παίκτες και έφυγες χορτάτος από αυτό που και περίμενες να δεις και είδες...
    Θες να πεις ότι από τότε που ήρθε ο θείος δεν έχεις δει ομάδα και μπάλα; Ή καταλαβαίνω κάτι λάθος;

Κάπου το χάνω δεν μπορεί η ομάδα να παίξει αξιοπρεπές όμορφο ποδόσφαιρο με αυτό το ρόστερ;

Thanks
    275
    Ignore User

αν αναφερεσαι σε μενα βοσκε, εγω εχω σταματησει να παω στο γηπεδο, οχι γιατι δεν μου αρεσει η ομαδα, αλλα επειδη λογω δουλειας και κουρασης , προτιμω την ανεση του σπιτιου μου. εχω παει σε καποιους μικρους αγωνες σαν βολτα, που δεν εχει φασαρια και τετοια. ας πανε οι πιτσιρικαδες να φωναξουν , εγω ποτε δεν ημουν ετσι. αλλα κατα καιρους , ακομα και πριν τον θειο, ημουν ευχαριστημενος απο την ομαδα, αλλα πολυ περιστασιακα. και αλλωστε εγραφα και περυσι, οτι δεν μου αρεσε καθολου η κυκλοφορια της μπαλας και το οτι δεν ημασταν κυριαρχοι στα παιχνιδια. και αν αυτο ειναι λογικο στην ευρωπη, δεν ημασταν κυριαρχοι ουτε στα ντερμπι....

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Αν και δεν μιλάω για προπονητή, ακόμα και με αυτόν, όσες φορές στις εγχώριες διοργανώσεις, περίμενες να δεις μπάλα από τον Ολυμπιακό και μαζεύτηκε κόσμος να δει, θέλεις να θυμηθείς τί έγινε;
    Δεν μιλάμε για τον θείο - μιλάμε για έναν οργανισμό που φέρνει όποιον να 'ναι (και καμία φορά διπλό), είναι απόλυτα ασυνεπής στις αρχές του (αυτοί που παίρνει δεν έχουν καμία σχέση αγωνιστικά με αυτούς που έλεγε ότι ψάχνει) και που τελευταία θέλει και να πανηγυρίζεις γιατί δεν γίνεται χειρότερος (που πολλές φορές έγινε κιόλας).

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redgus777 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν αναφερεσαι σε μενα βοσκε, εγω εχω σταματησει να παω στο γηπεδο, οχι γιατι δεν μου αρεσει η ομαδα, αλλα επειδη λογω δουλειας και κουρασης , προτιμω την ανεση του σπιτιου μου. εχω παει σε καποιους μικρους αγωνες σαν βολτα, που δεν εχει φασαρια και τετοια. ας πανε οι πιτσιρικαδες να φωναξουν , εγω ποτε δεν ημουν ετσι. αλλα κατα καιρους , ακομα και πριν τον θειο, ημουν ευχαριστημενος απο την ομαδα, αλλα πολυ περιστασιακα. και αλλωστε εγραφα και περυσι, οτι δεν μου αρεσε καθολου η κυκλοφορια της μπαλας και το οτι δεν ημασταν κυριαρχοι στα παιχνιδια. και αν αυτο ειναι λογικο στην ευρωπη, δεν ημασταν κυριαρχοι ουτε στα ντερμπι....
    Δεν μιλάω σε κανένα συγκεκριμένα και καλό είναι να το αποφεύγετε και εσείς: Από πού κι ως να ξέρω ότι δεν πας γήπεδο, για να ξέρω και τον λόγο και να το γράφω μάλιστα;
    (Άσε που δεν γράφω πουθενά ότι δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο με την έννοια ότι είναι άδειο και ακόμα περισσότερο να το εξατομικεύσω και σε κάποιον συγκεκριμένα - και εγώ αν μπορούσα θα πήγαινα, όχι όμως γιατί θα με έτρωγε η περιέργεια να δω κάποιον συγκεκριμένο να παίζει, ή ότι θα ήμουν στο mood της πρώτης χρονιάς Λεμονή, που ξέραμε ότι δεν φεύγει φιλοξενούμενος με κάτω από 3, η της πρώτης χρονιάς Σόλιντ)

Thanks
    275
    Ignore User

οχι αυτο για το γηπεδο το γραψα μονος μου, ξερω τι εννοουσες.

Το avatar του χρήστη kostas1

Thanks
    161
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 570 φορές σε 367 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εγώ δεν ξέρω γιατί η καταστροφολογια οκ την ξενερα την καταλαβαίνω αλλά ότι λόγω ρόστερ ας πούμε θα αποτύχουμε στους στόχους να πάρουμε νταμπλ δεν ξέρω από πού προκύπτει, εκτός και αν όντως ο κόσμος είχε πιστέψει ότι μετά το περσινό που ευθυγραμμιστηκαν τα αστέρια φέτος θα σηκώσουμε Γιουρόπα.
    Η αληθεια ειναι οτι εχουν βγει αρκετοι και μειωνουν το ροστερ απέναντι στης Βαζελας, ΑΕΚ κτλ.
    Πραγματικά, δεν θεωρω οτι υπάρχει καλυτερος επιθετικος απο τον Αραβα...οκ καλος ο Ιωαννιδης, αλλά ειπαμε.
    Ουτε καλυτερος κοφτης απο τον Εσε, ουτε καλυτερος του Τσικινιο, Κάρμο, Ροντινει ακόμα και του Ρέτσου.

Αν κάπου ισως χάνουμε ειναι στα εξτρεμ που ο καλός Μάρτινς δε βλέπει ουτε Τετέ, ουτε τον άλλο τον πιτσιρικά και ισως στο αριστερό μπακ.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Ρε παιδιά, ευρωπαϊκό πήρατε πριν από τρεις μήνες - βγείτε από το χωριό. Στα αρχίδια μας τί έχουν οι άλλοι εδώ μέσα. Αν κάποιος μπορεί να φύγει μπροστά, μόνο εμείς είμαστε. Τί τους κοιτάτε; Θα πάτε σχολείο αύριο και θα έχετε το νου σας μην σας την πέσουν στο διάλειμμα;;;
    Εδώ μιλάμε για μπάλα και για παίκτες. Αν είναι να μου φέρνεις Στάμενιτς, κράτα τον Σουρλή. Δεν θέλω τέτοιο μπάτζετ με διάφορους τυχαίους.

Και κάντε τον σταυρό σας και όσοι δεν πιστεύετε, γιατί δεύτερο Τσικίνιο (ακόμα και αυτόν) δεν έχετε, αλλά θα το προσέξετε μετά και αυτό...

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.598
    Ignore User

Γιατί θα πρέπει ντε και καλά να το προσέξουμε τώρα ότι δεν έχουμε δεύτερο Τσικίνιο; Κάποιο μέρος του σκεπτικού δεν το πιάνω. ΟΚ είσαι απαισιόδοξος σύμφωνα με το πως αντιλαμβάνεσαι το ρόστερ και θεωρείς πως ο Στάμενιτς και ο Σουρλής πχ είναι στο ίδιο επίπεδο. Εγώ μπορώ να έχω άλλη άποψη ας πούμε ή να θέλω να δω την ομάδα χωρίς να είμαι τόσο υποψιασμένος κλπ ή πρέπει όλοι να τον κλάψουμε το μακαρίτη από την αρχή για να μην απογοητευτούμε μετά;

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.683
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος σε γενικες γραμμες με τις ενεργειες που εγιναν απο την διοικηση σε σχεση με το ροστερ, φυσικα ολα θα φανουν στο γηπεδο. Διακρινω παντως μια ταση να καταληγουμε σε απολυτα συμπερασματα για συγκεκριμενους παιχτες και την ομαδα γενικα και ενω το πρωταθλημα δεν εχει καλα καλα ξεκινησει. Προτιμω να μεινω να δω το αποτελεσμα και να κρινω αναλογως.

Εγινε σοαβρη προσπαθεια να μεινουν σημαντικοι παιχτες απο περυσι, αυτο εγινε κατορθωτο σε ενα βαθμο. Φανηκε δυστυχως οτι καποιοι παιχτες ηταν πολυ δυσκολο να μεινουν. Εκτος και αν νομιζει κανεις οτι με τα συμβολαια που δοθηκαν σε Φορτουνη και Ποντενσε μπορουσαμε ευκολα να τους κρατησουμε. Ο Ορτα ειναι καλος παιχτης αλλα απο την στιγμη που δεν ηταν παντα βασικος και τα χρηματα που ζητουσαν ηταν πολλα, συν η προσληψη Καρβαλιαλ που μας τα χαλασε, δεν επηρθε συμφωνια. Αν λαβουμε ομως υποψη οτι ηρθαν στην ομαδα παιχτες για τους οποιους δοθηκαν ως χρηματα μεταγραφης 32 εκατομμυρια, ασχετα αν ηρθαν μεσω Νοτινγχαμ, και οτι ολοι οι παιχτες που πηραμε εχουν την προοπτικη να βοηθησουν και να πετυχουν, δεν πηραμε δηλαδη παιχτες που εχει αποδειχτει στην καριερα τους οτι ειναι μετριες επιλογες και απλα θα ειναι εκει για να γεμισει το ροστερ, προσωπικα εχω λογο να ειμαι αισιοδοξος και μαλιστα απο την στιγμη που στον παγκο ειναι ο Μεντιλιμπαρ. Μην ξεχναμε και τους μικρους πρωταθλητες Ευρωπης που ελπιζουμε να αποδειξουν οτι ειναι ετοιμοι για την πρωτη ομαδα.

Αναμενουμε να δουμε αν θα κλεισει καποιος αλλος μεχρι αποψε!
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Εγώ θέλω να ξανοίγομαι για να έχει νόημα και όλη η κουβέντα και τώρα και μετά. Δεν είμαι αισιόδοξος - έχω αργούς μέσους και τώρα, κανέναν ιδιαίτερα δημιουργικό και έναν βασικό επιθετικό που ακόμα και η δεύτερη επαφή με την μπάλα, βάζει την ομάδα σε φάση άμυνας, ενώ ο αναπληρωματικός του σε κάθε συμμετοχή δείχνει και πιο έξω από τα νερά του.

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

jonk (04-09-24)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Να - για αυτούς ακριβώς σας λέω. Όχι - στο τέλος, αν κάτι δεν πάει καλά, να μην πείτε τίποτα.

Τώρα να βγείτε να πείτε ότι λέω μαλακίες και θα σκίσουμε κώλους.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.289
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.508 φορές σε 20.759 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redbaron Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Ολιβέιρα είναι η επιτομή του πήραμε έναν παίκτη απλά για να πάρουμε.
    Έναν τύπο που είναι 32 γυρολογος και δεν είναι το δημιουργικό 8αρι που θέλαμε.
    ο ουναχι είναι πολύ καλύτερος παίκτης σε ηλικία 24.
    αλλα δεν τον ηθελε ο θείος κ ηθελε τον Ολιβέιρα; Αδυνατώ να το πιστέψω.

ξου επιλογή θα ήταν ο Ολιβέιρα κ εκειδη δεν μπόρεσαν να κλείσουν οι ανίκανοι άλλον πήγαμε σε αυτόν. Αυτό το πιστεύω.
    Γιατί αν ήταν πρώτη επιλογή θα τον είχαμε κλεισει καιρό τώρα.δεν Υπήρχε λόγος να φτάσουμε 4 του μηνός.
    εχει ξενερώσει παρά πολυς κόσμος κ με το δικιο του.
    Σύμφωνα με την Εκίπ, η Μαρσέιγ συμφώνησε και με τους 2 μας για δανεισμό και θα ήταν απόφαση του παίκτη. Υπάρχει κανένας που θεωρεί ότι με τα ίδια κριτήρια θα διάλεγε τον βάζελο; Χθες βράδυ που προσγειώθηκε δήλωσε "ήθελα να πάω κάπου να παίζω".

Προφανώς λοιπόν απ' τον Ολυμπιακό τέτοια εγγύηση δεν θα έπαιρνε ποτέ και σίγουρα δεν θα ήταν βασική επιλογή. Εγώ αυτό καταλαβαίνω, τώρα τα υπόλοιπα ότι μας έκλεψαν παίκτη είναι για στερημένα παιδάκια σαν τους βάζελους. Τα ίδια είχαμε και με Βιλένα και είδαμε πώς πήγε αυτό.

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.324
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.795 φορές σε 6.420 μηνύματα
    Ignore User

Να - για αυτούς ακριβώς σας λέω. Όχι - στο τέλος, αν κάτι δεν πάει καλά, να μην πείτε τίποτα.

Τώρα να βγείτε να πείτε ότι λέω μαλακίες και θα σκίσουμε κώλους.
    E , τελευταια δεν ειναι και πολυ ευκολο αυτο που ζητας! μην κοιτας που εσυ μπορεις να λες οτι θελεις. Δεν ισχυει για ολους. Προφανως και ειναι για τον πουτσο καβαλα το ολον, και πολυ πολυ χειροτερο απο την περσυνη καλοκαιρινη περιοδο, αλλα εμεις αμα τα πουμε γινεται μανουρα.
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Εσύ έκανες spoil κοντά στο τέλος όμως...
    Αν σας άφηνε ξέλυτους εχθές αυτός που κλείδωσε το θέμα, μετά την δημοσίευση για τον Ολιβέιρα θα γινόταν το φόρουμ σαν στομάχι που βάζεις μπουγάτσα και μίλκο, μετά από φραππέ.

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.324
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.795 φορές σε 6.420 μηνύματα
    Ignore User

Εσύ έκανες spoil κοντά στο τέλος όμως...
    Αν σας άφηνε ξέλυτους εχθές αυτός που κλείδωσε το θέμα, μετά την δημοσίευση για τον Ολιβέιρα θα γινόταν το φόρουμ σαν στομάχι που βάζεις μπουγάτσα και μίλκο, μετά από φραππέ.
    Βρε ας κλειδωσει και εμενα στο σπιτι, και το ψυγειο εννοειται, η ενσταση μου ειναι απλως τα 2 μετρα κ 2 σταθμα , ουτε αυτα που γραφεις εσυ σχετιζονται με νεα μεταγραφων (αφου αυτες δεν υπαρχουν) ουτε κανεις αλλος εδω και αρκετες σελιδες απο την ωρα που ξεκλειδωσε το θρεντ κ μετα, γιατι ειναι κακο να κριτικαρουμε εμεις δυσμενως τα γεγονοτα ενω καποιοι αλλοι μπορουν ειναι που δεν καταλαβα. Απο χτες το βραδυ γραφεις οτι ακριβως εχω στο μυαλο μου, αλλα εγω δεν μπορω να τα πω, εδω απλως ρωτησα ποτε ειναι η διορια, και παρελυσε το κρατος.

Ουτε το "δεν ειναι το φορουμ τσατ για 5 νοματαιους " ειναι ωραιο. Ειδικα για ανθρωπους σαν εμενα που που απλως θελω παρεα και οχι να δημιουργω προβλημα.

Κ επισης δεν υπαρχουν χαρακτηρισμοι ασχημοι η προσβολες καπου.

Εκτος αν θελετε να σας διαβαζω σαν εφημεριδα και σεις να αρθογραφειτε συνευθειακα χωρις να εχει κανενας αρνητικη σκεψη για τις μαλακιες που γινανε παλι. Το ιδιο ψυχαγωικο ειναι για μενα , αλλα δεν εχει την ιδια πλακα!

Συνεχιστε!
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

23. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Nikolaos_Kokkinos για αυτό το μήνυμα:

adamo (04-09-24), Du3lisT (04-09-24), jonk (04-09-24), redgus777 (04-09-24)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Πότε γυρνάς από Αμερική;

Σελίδα 279 από 394 ΠρώτηΠρώτη ... 79179229239249259269275276277278279280281282283289299309319329379 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές