drizzt (04-09-24)
Αν είναι να μην παίζει βασικός κ να ήρθε ως έξτρα ως δεύτερος Στάμενιτς τρώγεται
ως ο παίκτης που θέλαμε κ θα έκανε την διαφορά κ που θα ικανοποιούσε τους γκρινιάρηδες όπως έλεγε κ ο μανιακ είναι αστείο
hang your demons
drizzt (04-09-24)
Αν είναι υγιής,θα ελεγχει τον ρυθμό στο double pivot με τον Εσε διπλα του και τον Τσικινιο μπροστα τους, ο ρολος που ειχε παντα δηλαδη στις ομαδες του. Στη Γαλατά, την γεμάτη χρονιά του, έπαιζε δίπλα στον Τορέιρα, στην Πόρτο ειχε τον Ντανίλο ή τον Ούριμπε, στη Ρομα τον Κριστάντε (αν και αυτοι επαιζαν αλλο σχημα), στον ΠΑΟΚ τον Σακχοφ.
Μάλλον ο Μεντιλίμπαρ είναι σκεπτικός με τον Στάμενιτς, έτσι κάπως βγάζει νόημα η μεταγραφή. Και πάλι πάντως μας λείπει ο χαφ που θα τρέξει μέτρα με την μπάλα όπως έκανε ο Όρτα.
Με τον Ουναχί (ή με τον Όρτα) μην τον συγκρίνετε πάντως, γιατί βλέπω γκρίνια σχετικά με αυτό. Δεν έχουν καμία σχέση.
jonk (04-09-24)
Και μόνο που η τελευταία μεταγραφή δεν μας πειράζει αν θα είναι αλλαγή και μάλιστα παίκτη που τουλάχιστον μέχρι τώρα είναι διαρκής παραφωνία στο κέντρο, έχετε καταλάβει τί θα δούμε. Εγώ το ξαναλέω, ότι ο θείος θα το ξαναφάει το κεφάλι του και θα φταίει, μόνο και μόνο επειδή επέτρεψε (και του φορτώνουν) κινήσεις που κανένας δεν του ζήτησε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (04-09-24), jonk (04-09-24), Nikolaos_Kokkinos (04-09-24), redbaron (04-09-24)
Με επιφύλαξη μεταφέρω οτι παλεύει αριστερό μπακ απο το Big-6 της Αγγλίας λογικά δανεικό.Όχι τον Τσιμίκα.
iakov7 (04-09-24)
kostas1 (04-09-24)
Πέρυσι και φέτος. 24 παίκτες σύνολο (χωρις ΤΦ), με τη διαφορά οτι έχουμε 1 χαφ περισσότερο κι 1 μπακ λιγότερο. Αυτό σημαίνει οτι είτε ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να πάει με Αποστολόπουλο, είτε θα κοπεί ένας απ' τους Μουζακίτη και Μπακούλα, ωστε να αποκτηθεί ένα αριστερό μπακ. Απ' τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Ολιβέιρα, θεωρώ πως ένας απ' τους δύο μικρούς θα κοπεί.
23-24: Τζολάκης, Πασχαλάκης, Παπαδούδης (3)
24-25: Τζολάκης, Πασχαλάκης, Αναγνωστόπουλος (3)
23-24: Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Κίνι, Ντοή, Άμπι, Ρίτσαρντς, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν (10)
24-25: Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Κοστίνια, Κουτσίδης, Πιρόλα, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν (9)
23-24: Ιμπόρα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο (6)
24-25: Γκαρσία, Έσε, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Μπακούλας, Μουζακίτης(7)
23-24: Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ζέλσον (5)
24-25: Ζέλσον, Γουίλιαν, Μασούρας, Βέλντε, Παπακανέλλος (5)
23-24: Ελ Κααμπί, Ναβάρο, Ελ Αραμπί (3)
24-25: Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας (3)
kostas1 (04-09-24)
εγω βλεπω σχετικα ισοδυναμο ποιοτικα το ροστερ σε σχεση με περυσι, επρεπε ομως να δυναμωσει. στηριζομαι στο να βγουν αστερακια οι μικροι (που με εντυπωσιασαν στα φιλικα) και στο οτι οσο περναει ο χρονο ο θειος δουλευει προς βελτιωση της ομαδας και τακτικα. ηθελα να ρθει ο ζιγετ , νομιζω θα ταιριαζε πολυ αλλα κοντα πεσαμε, πηραμε καποιον απτην ιδια ομαδα...
jonk (04-09-24), Nikolaos_Kokkinos (04-09-24)
Ο Μουζακίτης μάλλον θα περισσέψει, αλλά μην το δένεις κόμπο ότι πρέπει να είναι 24, ντε και καλά...
Επίσης, δεν μας ενδιαφέρει αν έβγαλε κανένας οποιαδήποτε σχολή, πέρα από τον Αντώνη που ξέρουμε. Γράψ'τε - ξανοιχτείτε και πάτε για τα πολλά. Αν το πετύχετε μας το θυμίζετε, αν δεν πετύχετε και κάνετε το ψόφιο φίδι, θα το θυμάμαι εγώ, αν είσαστε προκλητικοί θα μας το θυμίσει ο Πάνος.
χμμμ εξαρτάται πως το κρίνεις την ποιότητα. Έχεις καλύτερους αμυντικούς και αμυντικογενείς παίκτες από πέρυσι. Ο Μεντιλίμπαρ παίζει επιθετική άμυνα όμως, όχι παθητικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δούμε πως θα χρησιμοποιηθούν τα συγκεκριμένα χαφ. Ποσοτικά, είμαστε σχεδόν όπως πέρυσι.
Αν πάμε να πιέσουμε Ευρωπαϊκή ομάδα με την συγκεκριμένη σύνθεση, θα ανοίξουμε σαν τραχανάς, λέω εγώ...
Faithful (04-09-24)
Bookmarks