Εμεις λεμε λεμε, και ο λαγος κλεινει κλεινει, φερνει και Ακπομ λενε τωρα
Εμεις λεμε λεμε, και ο λαγος κλεινει κλεινει, φερνει και Ακπομ λενε τωρα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ξεχασα και τον Λεμαρ της Ατλετικο.
κατι δεν μου κολλαει σε αυτο που υποτιθεται εχουμε αναγκη και σε αυτο που παμε να παρουμε. μια συγχυση πραγματικα.
ο αλλος ειπε οτι ο Γουιλιαν εβαλε ορο να παιζει βασικος. και το δεχτηκε ο θειος? οκ. δεν ξερουμε που θα παιζει, ας πουμε εξτρεμ.
αρα υποτιθεται ψαχνουμε 8αρο10αρι και τωρα λεει πανε να φερουν τον Ραμπιο που ειναι κατι αναμεσα σε 6 και 8.
αααααα τα νευρα μου.
hang your demons
Ντάξει... Να φέρουμε τον κάθε βλάκα από την Ισπανία και την Τουρκία, για να γεμίσουμε το ρόστερ...
Καλά είμαστε έτσι και παίζουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από πέρυσι, που είναι το μόνο που μετρά.
(εγώ, ούτε τον Βραζιλιάνο θα έφερνα και θα πέταγα μέσα όλους τους μικρούς που αξίζουν και είναι πολλοί. Αλλά για τη μαγεία και τη γλύκα που θα δώσει στο παιχνίδι μας, λέω ναι. )
Nikolaos_Kokkinos (03-09-24)
Ντομίνγκεζ δανεικός απο Φόρεστ τελικά???
Εν τω μεταξύ διαβάζω ότι η Μίλαν έκανε πρόταση 5 μύρια συν μπόνους πριν τρεις μέρες στον Ραμπιό, αλλά αυτός την απέρριψε γιατί περιμένει την Μπαρτσελόνα. Επίσης το άρθρο αναφέρει ότι για να τον πάρει η Μίλαν πρέπει να διώξει κάποιον και αυτός θα είναι μάλλον ο Γιόβιτς...
Είπε κάποιος απλά οτι συζητα ο Καρεμπέ με παικτη απο Γαλλια που στα καλα του επαιρνε κοντα στα 7 και απλα τυγχανει ενας τετοιος να ειναι ο Ραμπιο. Δεν νομιζω οτι ασχολουμαστε πραγματι, γιατι ο συγκεκριμενος ειναι στα καλα του ακομη.
Τωρα λενε οτι το χαφ ειναι ο Ντομινγκεζ της Φορεστ, αν ο Καρεμπε συζητα με καποιον θα ειναι μαλλον για διαφορετικη θεση.
Αν φέρουμε τον Ραμπιό θα έρθει και η μαμά του ή μόνος του; Αυτή δέρνει να ξέρετε.
Bookmarks