Ο κόουτς έκοψε 2 πολύ δυνατές μεταγραφές λόγω συνωστισμού.Θα το πληρώσουμε,δυστυχώς.
Ο Γουίλαν θα παίζει βασικός και είναι ένας από τους βασικούς όρους για να υπογράψει.
Χαφ και μάλλον μπακ.Η ομάδα ήθελε καθαρό εξτρέμ.Μην κοροιδευόμαστε.
Διάψευση και για Ουνάχι ο Νικοβλάκας και να "ο Μεντιλίμπαρ είναι εκλεκτικός στις μεταγραφές και δεν τους θέλει όλους" και πούτσες μπλε.
Ξέρω γω; Εσύ πες μου. Αυτά τα ονόματα παίζουν εδώ και μέρες και τα έχουν αναφέρει και οι ίδιοι, ο Μεντιλίμπαρ πού ήταν, δεν είχε ερωτηθεί; Δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να καταλάβεις όταν μιλάει ότι μας κοροϊδεύει στη μούρη μας. Ελάχιστες φορές έχει προσπαθήσει ο Πανούτσος να σχολιάσει κάτι που δεν στέκει και είτε τον αγνοεί επιδεικτικά, είτε εκνευρίζεται ο καραγκιόζης ο Νικολακόπουλος.
hang your demons
Τελικα ηταν τζουφια η βομβα, η τουρτα δεν ηρθε, και το κερασακι που ηρθε απο πανω μονο του ηταν καπως γινομενο , και παρακαλαμε να δουμε ποτε / πως / αν θα παιξει .
μερικες ωρες εμειναν δεν νομιζω να γινει κατι αλλο.
παμπαρακατ!
Νικολακοπουλε που τα ριχνεις στον Μεντι γαμιεσε ετσι κ αλλιως δεν περιμεναμε σημερα να το καταλαβουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όχι έτσι να πάμε - ειδικά στα εξτρέμ, ένας τραυματισμός υπόθεση είμαστε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θα σου απαντησω γιατι εσυ παντα μου απαντας, ενω εμενα με λυντσαρουν αν τυχων ρωτησω κατι που υπαρχει στο γκουγκλ - κατα συνθηκη οταν λεμε 24:00 εννοουμε το τελος της ιδιας μερας, αρα αν λεει 04/09 24:00 εννοει ΑΥΡΙΟ το βραδυ και οχι σημερα το βραδυ. η επομενη μερα technically ξεκιναει 00:01.
αρα σημερα 03/09, θα εινια 03/09 μεχρι τις 24:00, απο τις 00:01 μεχρι τις 24:00 θα ειναι 04/09, κ.ο.κ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (03-09-24), panahs7 (03-09-24)
Ωραία άρα έχουμε περισσότερες ώρες για να μην πάρουμε κανέναν.![]()
Κάτσε μισό λεπτό, ακόμα παίρνετε τοίς μετρητοίς και ασχολείστε με το τι λέει ο νικολακο; Αδικαιολογητοι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
εινια ναι, ειναι πολυ καταχρηστικος ο ορος 24, ειναι σαν να λες 000 μοιρες η 360 μοιρες.
Τελοσπαντων, κ αυριο να ειναι, πως προλαβαινει πλεον καποιος να μπει τελευταια στιγμη, ποτε θα συμφωνηθει ποτε θα κανει εργομετρικα να εχουν αποτελεσματα, δεν ξερω μου φαινετε εξωπραγματικο .
δεν ειναι θεμα το τι λεει, αυτο που μας νευριαζει ειναι οτι του δινουν βημα να τα λεει, ενω ειναι προφανες οτι δεν ξερει τι του γινεται και οτι δεν εχει καμμια επικοινωνια με την ομαδα.
Εχω αρχισει και πιστευω οτι επιτηδες ο σταθμος του αλαφου τον χρησιμοποιει ως δηθεν ρεπορτερ του Ολυμπιακου για να πικαρει εμας τους φιλους του Ολυμπιακου.
Δεν μπορω να σκεφτω αλλη εξηγηση.
Nikolaos_Kokkinos (03-09-24)
Αντονι Mαρσιαλ χτυπάει η Αεκ
αυτος έχει μείνει ελεύθερος από την united και δεν τον ζήτησε κανεις στα 28 του;
ποσο κατάντια να πας από πρεμιέρ στη ΑΕΚ που δεν παίζει κ Ευρώπη.
hang your demons
Αντιθέτως, αυτός και ο Κώτσης είναι σχεδόν πάντα η θέση της ΠΑΕ, είναι τα αγαπημένα παιδιά και τα μαθαίνουν πρώτοι. Την ΠΑΕ εννοούμε ότι μας κοροϊδεύει μέσω Νικολακόπουλου. Το ίδιο ποίημα ακριβώς τουίταρε κι ο Κώτσης μετά από 5 λεπτά.
Και συζητάνε με Ρώσους να πουλήσουν Λιβάι. Θέλουν 23 μύρια λέει.
Bookmarks