Εμενα παλι, μου βγαζει μια χοντρη με κοκκινα να τραγουδαει, κι απο πισω ενα θειο να χωρευει με νουντσακς.
Παρατράγουδα φαση
Εμενα παλι, μου βγαζει μια χοντρη με κοκκινα να τραγουδαει, κι απο πισω ενα θειο να χωρευει με νουντσακς.
Παρατράγουδα φαση
Γιατί ρε Αντώνη μόλις ήρθε ο ζελσον όλη η πλάση εδώ μέσα εκραζε γιατί ήρθε ο γιαλυνος και έλεος πια με τα ρισταρτ και τα αιώνια ταλέντα, παρ όλα αυτά βλέπεις τον πήραμε. Οι Έσσε δεν είναι εύκολοι γιατί αλλες 50 ομάδες σαν και σένα τους ψάχνουν, ομάδες που δουλεύουν το scouting 20 χρόνια πριν από σένα, παρόλα αυτά βρίσκουμε κάποιους που και που. Οι μασουρες που δεν φεύγουν γρήγορα για εξωτερικό είναι σπάνιοι και συνήθως οι ομάδες τους ζητάνε ένα σκασμό λεφτά πλέον τώρα που η Ελλάδα είναι στα ραντάρ.
Παρόλα αυτά έτσι όπως λες κινούμαστε. Ο Βελντε τι είναι; Ο ορτεγκα τί είναι;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
jonk (02-09-24), Nikolaos_Kokkinos (02-09-24)
SKORPIOS7 (01-09-24)
Εντωμεταξυ αν πιστόλιαζαν την περίπτωση του Ποντένσε απο νωρις πάλι θα έπεφτε κράξιμο.
drizzt (02-09-24)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
jonk (02-09-24)
Τι παίζει; Είπε κάτι ο Κωτσης; Γιατί βλέπω κίνηση στα social media
Γίνε και εσύ λίγο πιο συγκεκριμένος...
Εκτός από τον Γουίλιαν;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (02-09-24)
η κινηση ειναι οτι παμε για Φουρνιε στο μπασκετ.
hang your demons
κΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ποιος ηρθε???
Ασε απανταω μονος μου: AYΤΟΣ 1-0
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (02-09-24), Paneas (02-09-24)
Ρε μαλακες αύριο θα πάω να πάρω τη βεβαίωση του ψυχιάτρου που παιρνω κάθε χρόνο για τη δουλειά, θέλετε να παμε μαζί;
Nikolaos_Kokkinos (02-09-24)
Από θαύμα ζω. Αν ζω δηλαδή. Επεκταθείτε.
gt ρε φιλαρακι τι επαθες??
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks