Ισχύει του Γουίλιαν, όπως ίσχυε και του Ζαχά, απλά άλλαξε γνώμη κι αυτός τελευταία στιγμή. Και σίγουρα δεν έχει κλείσει οριστικά καμία περίπτωση, ούτε του Όρτα κι όπως φάνηκε απ' τον Βερβελέ, ούτε του κοντού. Κυρίως γιατί επιμένει ο προπονητής να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες.
Κοντός στα tweets του Ρομάνο δεν υπάρχει, κι αν ήταν τόσο κοντά η συμφωνία θα το είχε αναφέρει σίγουρα. Θεωρώ ότι το να τον βγάλουν σέντρα δημόσια ήταν το ultimate move για να υποχωρήσει, γιατί ίσως δεν θέλει πραγματικά να πάει Αραβία. Κι αν δεν γίνει τώρα, θα γίνει σίγουρα από Γενάρη ή το άλλο καλοκαίρι. 2 μέρες έμειναν να ηρεμήσουμε.
iakov7 (01-09-24), Nikolaos_Kokkinos (01-09-24)
panahs7 (01-09-24)
Ανάλογα πώς το εννοείς το "όλες". Μέχρι τις δικές μας τις μεγάλες φτάνει ας πούμε. Για Αγγλία μάλιστα κάνει και "λεπτό προς λεπτό" την τελευταία μέρα που κλείνουν, γενικά ο τύπος δεν έχει ζωή την περίοδο των μεταγραφών.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Είχε πει για Ποντένσε; Ok τότε, δεν παρακολουθώ τα livestreams.
Paneas (01-09-24)
Καλά, άγνωστο σήμερα το Ζαφείρη που του έχουν τραβήξει ένα σωρό αφιερώματα μόνο τις τελευταίες μέρες, δεν τον λες.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Για πειτε κανα παιχτη απο Τσελσι η Κρυσταλ παλλας, ο Βαγγελας ειναι εκει.......συζητηση να γινεται....
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-09-24), Nikolaos_Kokkinos (01-09-24)
λοιπον εψαξα γιατι δεν εχει ανακοινωθει η συμφωνια με τον κοντο , η αλ κεμπαπ ηταν αφραγκη οντως αλλα καπου εκει αρχισαν οι αλλαξοκωλιες με τους κελεμπιες , πουλησε ενα αρ μπακ με ονομαστικη αξια 800 χιλ για 30 μιρια στην αλ χιλαλ και η φιφα πεταει αετο , πιο μεγαλη μαφια δεν υπαρχει απο το ποδοσφαιρο
δεν προκειται να γινει τπτ γιατι οι κελεμπιες τους αγοραζουν ολους αμα χρειαστει προκειμενου να μπορει να "παιζει" ο γιος του εκαστοτε εμιρη και να χαιρεται που βλεπει τους νειμαρηδες αυτου του κοσμου να παιζουν "στην ομαδα του μπαμπα μου" , σαν πουτανες πολυτελειας. Ετσι θα γινει και στο μπασκετ νομιζω. Εχουν γαμησει το ενα αθλημα, τωρα θα γαμησουν κ το αλλο .
κ Κατσε εσυ εδω να μιλας για ffp, salary cap και τ αρχιδια του καραμπελα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (01-09-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μη συνδέετε τη παρουσία του εκεί με κανέναν ατζέντη.
Δε κάνει ο Βαγγέλης διαπραγματεύσεις. Αυτά τα λένε οι δημοσιογράφοι μόνο.
Γενικά φέτος μιλάμε για μια από τις χειρότερες χρονιές σε θέματα μεταγραφικού σχεδιασμου, ενώ είχε ξεκινήσει τέλεια.
Αύγουστος που άραξαν και περίμεναν να έρθουν οι παίχτες μόνοι τους. Που απλά χρειαζοσουν 2 παίχτες και καταλήγεις σε έναν 37χρονο. Ιμπορα να βγει ως σχεδιασμός είναι αποτυχία
Nikolaos_Kokkinos (01-09-24)
Nikolaos_Kokkinos (01-09-24)
Μην βιάζεστε εκεί στην παε, μια μια οι ανακοινώσεις.
Nikolaos_Kokkinos (01-09-24)
Bookmarks