Δεν τον θυμάμαι καθόλου όταν επαιζε στη μπουγάτσα
εγω παντως τον ολιβειρα τον γουσταρω πολυ
Δεν τον θυμάμαι καθόλου όταν επαιζε στη μπουγάτσα
Το θέμα είναι εμείς από κεντρικους μέσους δεν έχουμε κλείσει; Εξτρέμ, αριστερό μπακ και δεκάρι δεν ψάχνουμε (υποτίθεται);
jonk (31-08-24)
Ο ζίγιεχ (τουλάχιστον όπως τον ξέρω εγώ δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα) είναι η καλύτερη περίπτωση νομίζω που έχει ακουστεί για τα εξτρέμ.Φοβερή τεχνική και αριστερό πόδι,να τονίσουμε οτι δεν υπάρχει και αριστεροπόδαρο εξτρέμ στο ρόστερ.
Αφου ηρθαν ετσι τα πραγματα με Ποντενσε, θεωρω απιθανο να ερθει ο Ολιβειρα.
Ολιβέιρα πιο άργος από εκκίνηση fiat uno.
Ρε είμαστε σοβαροί; Τώρα ψάχνουμε για παίχτες; 1 μήνα ριχνατε στις μπεκάτσες;
Μια ευκαιρία είχες να ξεφύγεις.
Ελπίζω ότι θα πάρουμε κάποιον που δεν έχουμε ακούσει
Ηρθε και η επιβεβαιωση απο τον Καραπαπα για τον Ποντενσε, μετα τα οσα ειπε ο προεδρος που ειχαν ηδη δειξει ξεκαθαρα οτι το θεμα τελειωσε. Με τετοιες απαιτησεις δεν υπηρχε περιπτωση ο παιχτης να ερθει στον Ολυμπιακο. Ο καθενας κανει τις επιλογες του, παιχτες οπως ο Ποντενσε και ο Φορτουνης συνεβαλαν στην τεραστια επιτυχια περυσι, πηραν και αυτοι φυσικα πολλα απο τον Ολυμπιακο, τους ευχαριστουμε και παμε παρακατω οσον αφορα την προσπαθεια μας για ενισχυση για να πετυχουμε το καλυτερο αποτελεσμα για την ομαδα. Το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο και ο καθενας κοιταζει το συμφερον του, το ιδιο και ο Ολυμπιακος και πρεπει να προχωρησει παρακατω, καλα να ειναι οι ανθρωποι.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μια χαρά, ας ψωνίσουμε απ' τη λίστα Κορδόν, γιατί αποδείχτηκε οτι ο Ντάρκο είναι ΛΙΓΟΣ.
Επιβάλλεται να αποκτηθεί ο Γουίλιαν. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτη τύπου Τάισον, με τεράστια εμπειρία. Τον παίκτη τον ήθελα απ' την αρχή που ακούστηκε.
παμε με 36αρηδες και με μεχρι να σηκωσω το ενα μου ποδι βρωμαει το αλλο. ελπιζω να μην ισχυουν καποια δημοσιευματα.
σιβαρευτειτε εστω στο τελος και παρτε παικτες με κινητρο και σε καλη ηλικια.
Κοβασεβιτς για τον πεοντα αγορι μου. οτι να ναι.
hang your demons
Ρε μαλακες ο νταρκο είναι στο γήπεδο στη Λαμία; πάμε καθόλου καλά; για την θέση του Αβραάμ τον πήραμε τελικά;
Bookmarks