voskos_7 (30-08-24)
voskos_7 (30-08-24)
Πέρασα είπα ένα γεια και φεύγω, θα ξαναπεράσω το βράδυ να δω πόσες λούπες θα έχουν παίξει ως τότε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (30-08-24)
Κρατιέμαι ένα ολόκληρο καλοκαίρι να μην το ρωτήσω.Απο που ακριβώς προκύπτει οτι μετά την κατάκτηση του Κόνφερενς,ήταν η μοναδική ευκαιρία της ιστορίας μας να γίνουμε σε ένα καλοκαίρι Ρεάλ Μαδρίτης;Τα έσοδα που κέρδισε η ομάδα είναι πάνω κάτω όσα θα είχαμε με μια απλή παρουσία σε ομίλους Τσ.Λ.Ένα ευρωπαικό στην τροπαιοθήκη της ομάδας είναι απο μόνο του εκτόξευση για το πρεστίζ της ομάδας.Απο εκεί και πέρα ευκαιρία για εκτόξευση αγωνιστικά είναι κάθε φορά που έχεις ένα καλό κορμό και ένα καλό προπονητή.
καναμε υπερβαση για τον καρμο , ελεος δανεικος για ενα χρονο ειναι απο την νοτινγχαμ , τι λεει?
Nikolaos_Kokkinos (30-08-24), Paneas (30-08-24)
Συμφωνω με οτι γραφεις, αλλα εγω τουλαχιστον το λεγα, γιατι φαινοταν η ομαδα τους τελευταιους μηνες της προηγουμενης σεζον να χει φτασει σε ενα καλο επιπεδο αγωνιστικα. Οποτε λογικο να θελω η αφετηρια να ναι αυτη. Και με καποιες προσθηκες να γινει μια εξαιρετικα ανταγωνιστικη ομαδα (στην ευρωπη). Αποτι φανηκε (για να μην αδικουμε εντελως την διοικηση) ηταν δυσκολο να κρατησουμε βασικους παικτες, κυριως ποντενσε και φορτουνη. Αποτι επισης φανηκε ηταν δυσκολο αλλα τα καταφεραν να κρατησουν ελκαμπι και να αγορασουν καρμο. Ο Ορτα για μενα μπορει να αντικατασταθει. Οποτε υπαρχει καποιο ελλειμμα σε σχεση με περυσι. Αν οι μικροι και οι νεες μεταγραφες το αναπληρωοσυν οκ.
9 τοπικη δινει το αεροολανο της Λιβερπουλ
Για να δουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το ίδιο λέμε.Η αφετηρία ήταν ο σοβαρός προπονητής και το καλό υλικό κάτι που ακόμα και αυτή την στιγμή που μιλάμε χωρίς να έχουν τελειώσει οι κινήσεις που δεδομένα θα γίνουν,είναι ένα καλό εξτρέμ και ένα καλό χαφ μακριά απο το να είναι σε παρόμοιο επίπεδο.
Τα 100 χρόνια και η κατάκτηση του Κόνφερενς στην ΠΡΑΞΗ δεν σου προσφέρουν κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία που δεν υπήρχε άλλες χρονιές η δεν θα υπάρξει.Ευκαιρία ήταν και το καλοκαίρι του 19 που με τον Μαρτίνς στον πάγκο και ένα καλό κορμό έγιναν 4-5 καλές κινήσεις και την επόμενη σεζόν η ομάδα έπαιζε στα ίσα την Μπάγιερν την Τότεναμ και πέταξε έξω την Άρσεναλ.
Έχει ένα δωδεκασέλιδο που έχει γίνει το thread - μπετονιέρα, πάντως... Σαν τους αγχωμένους που δεν σκάνε ποτέ και πρέπει να τους κάνεις και τη δουλειά, κάνετε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Paneas (30-08-24)
Γράφουν τώρα πάλι ότι η Γουλβς θα τον δώσει με 5.9Μ στην Αλ Κεμπάμ. Χθες έλεγαν ότι την απέρριψε. ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ??? Αν τον δώσουν με τόσα, σημαίνει ότι θα πάρει πολλά ο κοντός, άρα όντως αυτός ήταν το πρόβλημα. Μου τρυπάει τον εγκέφαλο ενώ προσπαθώ να φανταστώ πόσα λεφτά θα ζήτησε και χάλασε τη δουλειά. Θα πάρουμε χάπια ρε πούστη μου.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks