επισης ειπε με λιγα λογια τελος ο ποτενσε. εξωπραγματικες οι απαιτησεις του... τουλαχιστον μεχρι σημερα. αποτι καταλαβα αν παρουμε καποιον, θα ναι της τελευταιας στιγμης.
jonk (30-08-24)
Κανονίστε στα 100 χρόνια του συλλόγου να μην πάρετε πρωτάθλημα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (30-08-24)
Άμα πούμε όλοι "ναι ήταν για τον πουτσο ο προγραμματισμός" μπορούμε μετά να μιλάμε ξέρω γω ας πούμε για τις μεταγραφές σαν άνθρωποι αντί να κάνουμε ριπιτ;
Ψήνομαι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (30-08-24)
Αναφορικά με το θέμα του Ποντένσε, μέχρι σήμερα τον περιμέναμε αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο. Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα.
Θα πρέπει να μην ξεφεύγουμε, να έχουμε τον νου μας σε αυτόν και να ψάξουμε και για άλλες λύσεις. Μην ξεχνάμε έχουμε και στην ομάδα μας παίκτες που έχουν ξεχωρίσει αλλά και τα νέα παιδιά".
Συγνωμη κυρ Βαγγελη μου δεν θα το ξανακανουμε.
hang your demons
Ο Βαγγέλας τα έριξε στον κοντό, μ' αυτά που ζητάει λέει το έχει κάνει δύσκολο. Μάλιστα.
Να μας πουνε με νουμερα ομως ποσα ζηταει ο κοντος και ποσα ηταν τα εξωπραγματικα που διναμε.
hang your demons
jonk (30-08-24)
Φαγωθηκατε τόσα χρόνια να καθαρίσει το ρόστερ και τώρα σας φαίνονται λίγοι. Τί άλλο να κάνει για να σας ικανοποιήσει πχια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (30-08-24)
Τελικά με την Γουλβς δεν τα βρίσκουμε ή με τον κοντό?
Μπερδεύτηκα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (30-08-24)
Από ότι καταλαβαίνω, με τον ίδιο... Να χέσω εγώ αγάπες...
Αναφορικά με το θέμα του Ποντένσε, μέχρι σήμερα τον περιμέναμε αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο. Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα.
Bookmarks