chainsaw (30-08-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (30-08-24)
30 Αυγούστου λείπουν 3 βασικοί παίχτες.
Συγχαρητήρια!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
jonk (30-08-24)
Και με το deadline να ειναι την Τρίτη έτσι; Αλλά λογικά ναι όλα βάση προγραμματισμού πάνε, όχι ότι ψάχνουμε πάλι τζάμπα παίκτες / παλαίμαχους που έχουν μεινει στο ράφι
Εγω λεω να κανουμε υπομονη μεχρι τη διακοπη .. Δεν υπαρχει λογος να βιαστουμε τωρα. Τωρα παει τελειωσε το παραμυθι, ας μη φερουμε οτι ναναι για να πουμε οτι φεραμε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Συμφωνώ, βέβαια επειδή όπως έχουμε καταλάβει φέτος υπάρχει πολύ μεγάλη μυστικοπάθεια για τις κινήσεις περιμένω και απλά ελπίζω ότι παλεύουν μέχρι την τελευταία μέρα περιπτώσεις που δουλεύουν καιρό. Υπερτονίζω το "ελπίζω".
Δηλαδή και για τον κοντό ακόμα, διατηρώ ακόμα την ελπίδα ότι θα έρθει.
Αλλά ναι αν είναι να πάμε πάλι με παίκτες λαχεία, χίλιες φορές να πάρουν τις θέσεις αυτές οι πιτσιρικάδες και τα ξαναλέμε στην διακοπή.
Nikolaos_Kokkinos (30-08-24)
Τι λέτε ρε; πως θα βγει η χρονιά με Τετάρτη Κυριακή παιχνίδι με 20 παίκτες;
chainsaw (30-08-24)
Pireotis7 (30-08-24)
προγραμματισμος για τον πεοντα αλλη μια φορα.μετα φταιμε εμεις που γκρινιαζουμε. και αν φερουν κανενα παικτη καλο στο φιναλε και μας αρεσει και χαρουμε θα μας πουνε "α τωρα ειναι καλος ο Μαρινακης". το χουμε ξαναδει το εργο.
hang your demons
- Αντώνηδες τί κάνετε;
- Γειά σου Κώστα...
- Ευτυχώς έχουμε ευρωπαϊκή κλήρωση σήμερα και θα γλιτώσουμε λίγο τα μεταγραφικά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Γεια χαραντάν, τί κανετε;
Πάμε γερά!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έρχεται ο Μπιτζιμπιτζίδης
Nikolaos_Kokkinos (30-08-24), panahs7 (30-08-24)
Ρε σεις περιμενουν την κληρωση στο Γιουροπα για να παρουν τον κωλο τους να κλεισουν παικτες.
μονο αυτο δεν ακουσαμε.
hang your demons
Γιατί σε έχει δει να το γράφεις συχνά και ήξερε ότι θα τσιμπήσεις...
Σταματήστε να κλαίτε τη μοίρα σας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Του Ραμπιό χάλασε στη Μπάρτσα και οι μεταγραφές στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα κλείνουν σε λίγες ώρες. Προλαβαίνει να βρει κάτι άλλο άραγε; Για να δούμε.
Τώρα δίνουν τον Ποντένσε να ειναι μια ανάσα από την Αλ Σαμπαμπ...
Πάντως αν τελικά πάει στους Αραβες, είμαι περίεργος να δω με πόσα θα τον παρουν.
Για τον πουτσο προγραμματισμός, ήταν ευκαιρία μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου και στα εκατό χρόνια της ομάδας να εκτοξευτούμε.
Για τον πουτσο προγραμματισμός, ήταν ευκαιρία μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου και στα εκατό χρόνια της ομάδας να εκτοξευτούμε.
Για.. το. Εεεε τον πουτσο.. προγραμματισμός.. end of tape side A
Bookmarks